Oya ama biz aşkla bir sürü kitap aldık okuyalım diye.
Boşunamı verdik o kadar kitaba para
yok canım boşuna değildir, ben beceremedim henüz kitap okuma işin, hoş neyi düzene oturtabildim ki
çok göçebe yaşayınca düzen nasıl oluyor unutuluyor sanırım
MAviş benden geçer not aldım
ben kimsem
Benim "Sonradan Gurme" kocama sormak lazım not konusunda
Özge eniştenin ince düşüncesini tebrik ediyorum
Keşke enişteye bende danışsaydım, ufak birşey ama manası büyük
benimki de elinde kocaman Anahtarla geldi
ne olacak benim bu unutkanlığım
günaydınn kızlarrrr :)
dünn aşkımcımlaaa önce bi yerde oturdukk soraa yemeğe gittikk göl kenarındaa çok güseldii :)
bana bi künye almış bide saolsun düzleştirici almışş :) benimki sıkıntılıydı daaa :)
el emeği yaptığım filme de bayıldııı bayıldıı :) çok güseldii dünn rabbim hepimizinn ilişkisinde hayırlısını versin ayırmasın biziii :26::26:
yok canım boşuna değildir, ben beceremedim henüz kitap okuma işin, hoş neyi düzene oturtabildim ki
çok göçebe yaşayınca düzen nasıl oluyor unutuluyor sanırım
MAviş benden geçer not aldım
ben kimsem
Benim "Sonradan Gurme" kocama sormak lazım not konusunda
Özge eniştenin ince düşüncesini tebrik ediyorum
Keşke enişteye bende danışsaydım, ufak birşey ama manası büyük
benimki de elinde kocaman Anahtarla geldi
ne olacak benim bu unutkanlığım
Kızlarrrrr bizde yarın aşklaa hoş bir organizasyon yapacağuk baş başa kalabilmemiz hoş bir yer gidiyoruz
Özgeeee bizde roma istiyoruz ama balayından sonra aşkıma 100 tl verdim oda koydu 100 dio biz ufak ufak koyar yunana Prag'a italyaya gideriz ki bu yaz gemi turu düşünüyoruz yada köprüde
Yarın acilen gelsin artık iyileştimde baş başa. Romantik bir gün geçircezz
Kızlarrrrr bizde yarın aşklaa hoş bir organizasyon yapacağuk baş başa kalabilmemiz hoş bir yer gidiyoruz
Özgeeee bizde roma istiyoruz ama balayından sonra aşkıma 100 tl verdim oda koydu 100 dio biz ufak ufak koyar yunana Prag'a italyaya gideriz ki bu yaz gemi turu düşünüyoruz yada köprüde
Yarın acilen gelsin artık iyileştimde baş başa. Romantik bir gün geçircezz
Kızlar bugün geldi bizimki,neyse kahve falan içtik oturduk sohbet ediyorduk. Kendi kendine açtı evlilik konusunu ben bir şey demedim.
Eylül-Ekim gibi nişan,bi sonraki yaz düğün yapalım dedi. Ben maddi olarak aileme dayanmak istemiyorum, ona göre zaman ihtiyacım var dedi.
Bunun üstüne ben de;daha önce bu sömestr nişan yazın evlilik dediğini sonra erteleyip bu bahar nişn dediğimizi ve yine kendi kendine ertelediğini söyledim. Bunların hiçbirinde sesimi çıkarmadım, ama artık bunun da ertelenemeyeceğini nereden bileceğim. Çok bozuldum. Belki de haklıdır, ve evet ben onun kadar evlilikle ilgili maddi sorunları gözümde büyütmüyorum halledebileceğimize inanıyorum ama o öyle değil her şeyi hazır edip evlenmek istiyor bu da 2-3 yılı bulacak. Ben tepkimi koymaktan acizim galiba burdan bunu anladım.
Önümüzdeki yıl tayin isteyeceğim, zaten önümüzdeki yıl evlenemeyiz o ancak bir yıl sonra yanıma gelecek 2015 olacak yani evlilik tarihimiz. 5 yıllık sevgili olacağız. Bu ilişki üniversite 1 de başlamış bir ilişki olsa bu kadar uzaması normal belki de ama ben uzatılmış ilişkilerin sonunu hayıra yormuyorum. Ve artık bizimkini de hayra yormamaya başladım. Belki de ben haksızım,zaten hiçbir tepki vermedim bile öylece kabullendim, nasıl bir kızım bilmiyorum.
Bir karar vermek istiyorum, ya bunu olduğu gibi kabulleneceğim o parmağında oynatacak beni ya da bu ilişkiden evlilik beklentimi keseceğim çünkü ben farkında olmadan çok kötü şartlanmışım. Belirsizlikte kalmış gibi hissediyorum neden gelecek beklentisi içindeyim ki? Bilmiyorum her sevgili gibi sonunu düşünmeden neden sevgili olamıyorum? Bunu aşmalıyım ama nasıl?
Gidip bir derdim var'a konu mu açsam bilemiyorum
22 haziran kına
23 haziran düğün bu arada sitede yeniyim konu acmayı beceremedim yardımcı olun lütfenn
hasta mıydın :26: dikkat et kendine
Hatice işte o uyuyunca kitap okuyabilirsin
Hatice biz ufak bir kaçamak planlıyoruz ama havada soğuk olacakmış gerçi ben gecede dönsem eve döncem pofff ama olsun uzun saatler onla olcam kiiiiiii
Oyam hastayddım ama sanırsam gribe dönüyor rahatsızlığım bugün ç vitamini yüklicem kendime
Günaydın hatunlar
dün kocişime çok güzel yemekler hazırladım , oda çiçeğini almış gelmiş
Günaydın kızlar Cumanız hayırlı olsun.
İki haneli sayılara düştüm inanamıyorum.
Yarın aşklayım tüm gün inşalalh ama hala hediye almadım. El emeğide yapamam.
Aman 99 gün sonra :123: istediğim kadar sarılabileceğim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun:118:
Giz, ameliee, amante03, act_rest, nurtug1984, bskn, Maviş ve özge Nasılsınız kızlar?
bizde inandık
Ne güzel düşünmüş aferin enişteye
günaydınn kızlarrrr :)
dünn aşkımcımlaaa önce bi yerde oturdukk soraa yemeğe gittikk göl kenarındaa çok güseldii :)
bana bi künye almış bide saolsun düzleştirici almışş :) benimki sıkıntılıydı daaa :)
el emeği yaptığım filme de bayıldııı bayıldıı :) çok güseldii dünn rabbim hepimizinn ilişkisinde hayırlısını versin ayırmasın biziii :26::26:
Haticem günaydın hosgeldin...iyiyim ben balım sen nasılsın?
Günaydın kızlaaaarrr
Haftanın son gününden herkeşlere merhabalaaaaaaarrrr
Herkes dün neler olduğunu anlatmış
Ben sevgililer gününde yaşadıklarımı yazmıştım ondan bi daha anlatmiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?