'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

alırız canım beraber birşey demez arkadaş o zaten 4 parça aldı son parçayı benle alcaktı şimdi indirimi söledim onu alcak,ben essede görmüştüm yahu gitsekmi ki

%50 indirm yapmazlarsa satış yapamayacaklarının farkındalar cnm sanırm, baya pahalı gelio bana çünkü..

Orası öyle zaten de bari bugün son gün ya da bugüne özel demeseler. Bizim gibi çeyiz tutkunları her hafta gittiği için yemiyoruz bugüne özel laflarını Ama cidden resmen hastalık gibi. Bu temmuz ayına kadar benim bir tane bile iğnem yokken çeyizi aklımın ucundan geçirmezken ne zaman babama erkek arkadaşım olduğundan bahsettim ve tanıştırdım ve akabinde mezun olur olmaz çeyiz alışverişi başladı bizim evde.

Son düzenleme:
alırız canım beraber birşey demez arkadaş o zaten 4 parça aldı son parçayı benle alcaktı şimdi indirimi söledim onu alcak,ben essede görmüştüm yahu gitsekmi ki

senle gezerken döküm tencereleri inceledk ama ben bu kırmızıları görmedm hiç gizem ya, zaten görsem hemen dikkatimi çekerdi anlamadm
bu esse her haftalardır bu indriimi yapıosa sanırm ayın 10undan sonra da yapar dimi dimi dimii:18:

hoşgeldin gelincik askerin nerde ?

Yapar canım ya yıl sonuna kadar en azından diye tahmin ediyorum ben.

%50 indirm yapmazlarsa satış yapamayacaklarının farkındalar cnm sanırm, baya pahalı gelio bana çünkü..

bugün hemen hemen herkeste esse poşeti vardı ama girmedim keşke baksaydım bir ne var ne yok diye tencereler netten alınırmı ki gerçi ben gördüm arkadaşımda öyle herşeyi beğenmez annesiyle aldılar bide

almor bu arada saol canım hepimiz güle güle kullanalım çeyizlerimizi

gerçekte bi kere dokunabilsem herhangi boyutuna sonra nettende sipariş ederiz cnm sorun olmaz,
ama bide sorun çıkarsa mağazasından değişim olur mu??:S
sitede baya sikayet vardı ondan da tırsıorm
gerçi orda her markanın var ama aklıma takılıo işte

Kızlar aklıma geldi şimdi sevdiceklerinizle ne kadardır birliktesiniz? Daha önce konuşmuş muyduk topikte hiç bunu?

diyelim bu tencereleri aldım nasıl taşırım derdindeyim nettenmi alsam nil normlde bunlar bizim senle wolk tavalara baktığımız yerdeydiler canım ama esse arada yer değiştiriyor ya o yüzden görmemişizdir

diyelim bu tencereleri aldım nasıl taşırım derdindeyim nettenmi alsam nil normlde bunlar bizim senle wolk tavalara baktığımız yerdeydiler canım ama esse arada yer değiştiriyor ya o yüzden görmemişizdir

taşırız kuzum ya ben o gördüğün koca hisar tencereleri bile mağazasından eve kendm taşıdım:)))
düşün yani benn aslan parçası gibisn sen taşırsın

46 ay olmuş canım bizimde maşallah he

nilk ilk kez arslan parçası diyen oldu he yok ama taşıyamam çabuk yorulurum ben off ama almakta istiyorum off ama yaa netten alcam son çare

Son düzenleme:
taşırız kuzum ya ben o gördüğün koca hisar tencereleri bile mağazasından eve kendm taşıdım:)))
düşün yani benn aslan parçası gibisn sen taşırsın

Onlar gene hafifi tatlım ben geçen bir tane döküm tencereyi direk kaldırdığım gibi bıarktım yani geri yerine ağır geldiler bana baya. Bu arada biz de hayatımla 3 yıl 3 aydır birlikteyiz nerdeyse ondan 2 ay önce de tanışmıştık. tanışma hikayemizi buraya yazmıştım daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…