nil kuzum yoksa çeyiz hastalığınamı tutuldum ben
hmmmm peki arkadaşın da mı bizimkilerden aldı gizem sen yakından gördün mü kırmızıları, senin bi kaybın olmaz o zman bir alana 1 bedavaymıs smdide %50 indirm snde görünce özendm bende arkadaşm dersn affettirirsn boşver sne benle all
%50 indirm yapmazlarsa satış yapamayacaklarının farkındalar cnm sanırm, baya pahalı gelio bana çünkü..
alırız canım beraber birşey demez arkadaş o zaten 4 parça aldı son parçayı benle alcaktı şimdi indirimi söledim onu alcak,ben essede görmüştüm yahu gitsekmi ki
Ben yenı katıldım buraya arkads eklemek gerekıyomu bılmıyorum 2-3 kere yazdım ama kımse cewap yazmadı benım sozlumde askerde eylulde gıttı 1 hafta war 1 ay olmasına haftaya yemın torenıne gıdıcem cok zorr gercekten ama yapcak bısey yok onumuzde engeldı o engelıde kaldırıcaz ınsallah aradan burada olanlar yazsınlar lutfen bn anlamıyorum
senle gezerken döküm tencereleri inceledk ama ben bu kırmızıları görmedm hiç gizem ya, zaten görsem hemen dikkatimi çekerdi anlamadm
bu esse her haftalardır bu indriimi yapıosa sanırm ayın 10undan sonra da yapar dimi dimi dimii:18:
%50 indirm yapmazlarsa satış yapamayacaklarının farkındalar cnm sanırm, baya pahalı gelio bana çünkü..
Kızlar aklıma geldi şimdi sevdiceklerinizle ne kadardır birliktesiniz? Daha önce konuşmuş muyduk topikte hiç bunu?
Kızlar aklıma geldi şimdi sevdiceklerinizle ne kadardır birliktesiniz? Daha önce konuşmuş muyduk topikte hiç bunu?
diyelim bu tencereleri aldım nasıl taşırım derdindeyim nettenmi alsam nil normlde bunlar bizim senle wolk tavalara baktığımız yerdeydiler canım ama esse arada yer değiştiriyor ya o yüzden görmemişizdir
taşırız kuzum ya ben o gördüğün koca hisar tencereleri bile mağazasından eve kendm taşıdım:)))
düşün yani bennaslan parçası gibisn sen taşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?