'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ince biriyim hem kilo olarak hemde düşünce olarak
maddiya ta önem vermem ama birikimde yaparım ((ne dir bu çelişkim ))
hani onun içnide karşıdaki insanında küçük şeylerden beni mutlu etmesini isterim..
kçk bi kalem küçük bi tokayla bile. hani gidip o tokayı almış tükkana girip almış diye şükür ederim mutlu olurum..
her kız gibi süprizleri bende severim
dün dedim süpriz yapıp gelmeni beklerdim diye..
keskin ve net cevap ben süpriz yapmayı sevmem dicektim senin sevip sevmemen önemli deil benim sevmem önemli dicektimde bozmadım hanımlıgımı

senden saklanıyor olabilirmiyim elif bagımlılık yapıyosun çalışamıyorum

taze gelinlere bir sorun olacaktı:26:
hani bu bıçak setleri oluyor ya onları nerde kullanıyosunuz
yani tezgah üstüne o bloğuyla koyuyomusunuz
ordan alıp mı kullanıyosunuz
yoksa çekmeceye mi koydunuz:44::44:
ben bloksuz bir set beğindim de
onu alsam olma mı:26:
bide tantitoninin bıçakları nasıldır sizce:44::44:

sabah sabah delirmek üzereyim..

aldığımız koltuğun taksidi ödenmemiş,onun annesiyle gidip baktık hatta ay başı olsun diye kadın seçti ben ödicem diye..
şimdi aradığımızda ben ödicem demedim ki diyor , inanamıyorum...

Ya hastayım ya biraz anla işte
kendimi tutamam falan kardeş olursa çekinirim belki diye şey ettim.
İnada yapacağını pek sanmam ama yapar mı acep:44: yarın benimsin dedi.Ya yaparsa utanırım ben:26:

Allah yardımcınız olsun canım
Bizde de durum aynı 2016 ya kadar borç ödeyeceğiz ve 1 sene de 700tl maaşla geçinmek zorundayız.

Kim düğünü ertelemiş ya?
Birde ben ne hediye alacağım bilemedim.

Hoşbulduk canııımmm
Boşver ya ne kardeşiiii
Onu öpersem diye çekindiğimden

Son düzenleme:

Kuzum nasıl yani kayınvaliden mi bunu diyen?
Eşin de bilmiyor mu ki böyle olduğunu?

Kim düğünü ertelemiş ya?
Birde ben ne hediye alacağım bilemedim.

Onu öpersem diye çekindiğimden

Gizi öyle okudum gibi sanki:44:

Kuzum yiter bu hasretlik çuçuğa amaaaaaa

Son düzenleme:
Elif gördüm canım fiyatlarda çok uygunmuş aslında bende baksammı acebaaa güle güle kullan canım

Sanırsam erteleyeblrz Elif daha yeni çalşmaya başladı nasıl yetişiriz die düşünyorum aslında Oya yı görünce yapabilirz diyorum oyanın hiçbişi bellli değildi hattta burda herkes evlenir ben hala durarım derken hatun ilk gittti bakalım yaaa kısmet Elif'in

Kısmetse iyileştim artık hastalık düşsün yakmdan

Müge benimde böyle bir korkum vardı ve gerçek oldu.
Neyseki düğünden önce belli oldu.
Gıcık bir durum

Bıçağı ben tezgahın üstünde kullanmayı düşünüyorum.

O gün geldiğinde gerçekten de hiçbir değeri kalamyacak bu üzüldüklerimin biliyorum,zaten üzüldüğümün farkında olduğundan bile emin değilim. Tüm gece düşündüm taşındım evlilik için en fazla 1 yıl vermeyi düşünüyorum. Hele o tayinimiz çıksın sonra evleniriz saçmalığını asla kabul edemem.

Varlıklı bir ailenin kızı değilim, asla bir şeylerde gözü kalacak biri değilim üstelik benim kazandığım ondan fazla bu işte asla yalnız değil ben kendime güveniyorsam da boşuna değil. Daha önce de hesaplar yaptık ve bana da kredi çekeriz, bir sonraki yılbaşında evli olacğız gibi pek çok laf etti, bunca ümitlerden sonra şimdi bunları söylemiş olması çok ağır geliyor sanırım.

Özgeye de dediğim gibi canım aslında bana yüklenen daha fazla ama nedense kendisini çok yalnız hissediyor,bakalım nasıl olacak nasıl aşacağız

Zaten bu akşam konuşmayı yapacağım,önce tabi duygularımdan başlarım beklentilerimden ve dünkü konuşmadan sonra nasıl bir ruh haline girdiğimden bahsederim. Kesinlikle yok tayinimiz çıksın,yok eş durmumu olsun deyip 1 yıl bekar tek gidemem başka yere bunu kabel edemeyeceğimi söyleyeceğim. Sonra da en fazla maximum 1 yıl bekleyebileceğimi, baharda da nişan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek?

Kendimi nişanlın gibi hissediyorum
Bu akşam dananın kuyruğu kopuyor inşallah hayırlısı olur canım benim değer verip hepiniz cevap yazdınız Allah mutluluğunuzu daim etsin

öncelikle hümmmmm ben de beğendim ayakkabını çok şık kuzum hem de sade ne güzel

sonracığıma kıymetlim sorun çözülmüş çok şükür.. inşallah babişko sorun etmez bundan sonra da

kuzumm pırlantanı da tak niye takmıyosun.. ben çatır çatır takıyom valla
sadece eve gittiğimde çıkarıyom

çok iyiyim ben haticemmm dünden sonra
dün aşk tazeledik biz öyle hissediyorum
bi kibarız birbirimize karşı bugün sorma yeni tanışmış gibiyiz sanki

Kızlar gnaydınnn

Özgem valla enişteye bravo yaa italya benmde hep hayallerimi süsleyen ülkeee inşallah o yollara bigün bizde düşeriz sevdicekleee

inşallah zehroşum inşallah biz de gideriz siz de gidersiniz.. çok istiyoruz biz de yaaa

evet hiç aklıma bile gelmezdi böyle bi hediye oyam
tüyo verirken hem senin hem benim kullanacağım bişey ama evlendikten sonra kullancaz falan diyince aklıma abuks ubuk bi sürü şey gelmişti

biz de balayından sonra gitçezzz öncelikle corneliamız varr... valla bu italya sevdasına corneliamı ihmal ediyorum
ne güzel şimdiden biriktirin gizimmm gidersiniz siz de bizim gibi gezenti bi çift olcaksınız

bebeğimmmm teşekkür ederimmm yerim ben o safııııı yerim yerim
kuzum dün bi toplantı yaptılar patronla.. patron seni burda harcıyomuyuz acaba daha büyük bi fabrikaya mı geçsen demiş
bizimki de yerinden memnun olduğunu, değişiklik istemediğini söylemiş
patron da tamam mesajı aldım demiş :26:
şuan bi sıkıntı yok gibi gözüküyo umarım ilerde şaşırtmazlar

elifcikim atkı öreceğim inşallah tabi çarşıya gidip yün almam lazım önce

yarın alırım inşallah hemencik başlarım

yaptığım kalpler çok güzel olduu

bugün devam edicem ama daha bissürü kalp yapıcam

çok heyecanlıyım 27 şubat gelsin:97::97:

gideyim sevdiceğime

hatice bizim de 2017 ye kadar

ama don't panic

onunla uyanayım da

varsin 25000 borcum olsun

Gizi öyle okudum gibi sanki:44:

Kuzum yiter bu hasretlik çuçuğa amaaaaaa

Son günler yapsam daha iyi olmaz mı canım?
Çünkü sonra evin eşyalarını mart gibi dizip bitirmeyi düşünüyor aşk.
Genelliklede eve gittiğimizde yalnız oluruz (o zaman kardeşim işe başlamış oluyor)
Şimdiden başlasam beni her bulduğunda sıkıştırırsa ya daha kötüsü ben onu sıkıştırırsam:26:
Yok yapmasamda ilk gece korkusundan öleceğim alışmam lazım offffff ya ne zor bu aşk işleri be

Müge benimde böyle bir korkum vardı ve gerçek oldu.
Neyseki düğünden önce belli oldu.
Gıcık bir durum

o kadar sinirlendim ki anlatamam..
elim ayağım titredi resmen , bide utanmadan düğünde takılanlardan istemişlerdi.
biz evlenirken hiç masraf yapmamalarına rağmen bizde iyilik olsun diye verdik 1000 tl .
şimdi düştüğümüz hale inanamıyorum

dila el emeği filmide ne öyle:18::18::18:

canım renkli fon kağıtlarından seni seviyorumu tek tek kestim sora her bir harfle farklı kıyafet ve farklı konseptlerde fotolar çekildim. sora yere serdim hepsini yanında foto çekildimm. bunu film haline getirdimm romantik bi müzik eğliğinde :) tabi aralara güsel sözler serpiştirmeden olmass :) serpiştirdim romantik yazılar yazdımmm

Çaya bile limon sıkıp iç kuzum C vitamini baya işe yarıyor
Başladn mı işe Gizotum?

Bence bi bakmalısın,hani şu babydollar varya onlarda da var 3 al iki öde
Böylece 3 ü 40 civarına geliyor onlarda da

Kısmet tabii kuzum
Hani benim uzaktan gördüğüm çeyizin fln hep hazır senin
Ama tabii herşey seninle bitmiyor ki sevgilişinin de hazır olması gerek
Hayırlısı de bakalım ne olacak

Ooo bak buna oynarım ben işteeeee
Mesajı aldığına göre zorla değiştirmez yeriniiii

Allah yuvanıza bereket huzur versin inşallah canım benim. Bizim de kredi borcumuz var o ödeniyor taksit taksit inşallah hallolur.

Allah size yardım etsin kendi gayretinizle yuvanızı kuruyorsunuz,ben de inşallah konuşacağım bu akşam bakalım ikna edebilecek miyim?

Benim için önemli değil takı falan ama işte 'bizde laf olur' dedi. onu bile takmış kafasına Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin.

LAvin sana anlattım çünkü ebnde farkında olmadan aşkımı çok kırdım. Sevmediğimden değil ama korkularım, endişelerim o kadar büyük boyuttaydıki onu fark edemedim bile. Anlatmasaydı biz kesinlikle bu aşamada değildik. O yüzden anlat diye söyledim.
Arkadaşımıda anlattımki olaki konuşma kötü geçerse bile bu şekilde yaşamaktansa sonu gelmesi daha iyidir senin içinde bunuda göz önünde bulundurarak cesaretini topla diye. Umarım sizde bizim gibi aşkla kavuşursunuz. En kötü karar bile belirsizlikten iyidir canım.

Kıymet Allah yardımcınız olsun.

Özgem gördüm facede çok mutlu oldum maviş ve senin adına MAŞALLAH

Kız gizli güzellik profil resmin çok güzelmiş. Ne kadar doğal ve tatlı çıkmışsın maşallah berfoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…