Günaydın elifcan hoş geldin.
senden saklanıyor olabilirmiyim elifbagımlılık yapıyosun çalışamıyorum
Ya hastayım ya biraz anla işteÇağlaaa alıntında gördüm ben tebrik yapıcaktımyanlışa basmışım önce bunu düzelteyim
Sonra mjına papaz her zaman pilav yemez zaten diyeyim
hatice yaaa kardeşin ne yapacak yanınızda :44:
adamcağız bozulmayacak mı :44:
özel bir iki kelime fısıldamak ister, onu da yapamaz, hayır yapar bu kez daaha çok utanırsın
kardeşler evde durur
NOT: sigara kullanıyormusun diyenlere kk'da içiyorum diyorumçok seviyorum bu ifadeyi
Allah yardımcınız olsun canımgünaydınn
lavincim bende yorum yapmak istedim,gerçi kızlar her şeyi söylemişler ama
bende 1 yıl ertelemek istiyordum düğünümüzü çünkü bizden 2,5 ay önce abim evlenecek benim(haziran 8)
yani ailem bir yazda 2 düğün yapmış olacak
benide nişanlım ikna etti
biz zaten ayrı yerlerdeyiz nerdeyse 1,5 yıldır
1 yıl daha ayrı kalmak bizi çok yorar çok yıpratır diye düşünüyordu o
ama ben para mevzusundan korkuyodum
çünkü onun nişandan kredi borcu var(4000 kaldı)
benim öğrenim kredim var(10000 kadar)
düğün için kredi çekicez(10000 daha)
yani kaç sıfır yenik başlayacaz:44::44:
bende çeyiz yoktu nişanlanana kadar dünya taksit ödüyorum yani
ve evde düğün hazırlığı var ama bana değil abime
ailemin şu ana kadar tek kuruş katkısı yok
onun ailesinin de öyle
ama 1 yıl daha ayrı kalmaktansa ki kalsak bile bu borçlar biter mi?
bitmez deyip ya Allah dedik çıktık yola
böyle anlat bakalım birde süreyi uzatmak inan ki çözüm değil
Kim düğünü ertelemiş ya?Giiizzz dün çamaşır fiyatlarını yazdım gördün di mi kuzum?
Bu arada nasıl oldun iyi misin?
Dün tam okuyamadım ama seneye mi attınız düğüncüğünüzü bidenem?:26:
Özgem sevgilişin işi ne oldu kuzum?
Bu arada hedayelerine de bittiiimmmmm
Bu çocuk seni saf seviyo hissediyoruuummm
Roma da da aşk tazelersiniz arttııkkkk
Çağlam bende dün evlenince 14 Şubat'ta yemeği sen mi yapacaksın dedim,evet hepsinde dedi
Söz aldıııııımmmmmmmmm
Sarılıp uyudunuz muuuuuuuuuuuu
Mügeeee oohhh ne mutlu size, evli barklıııııı sevgililer günü de başka oluurrrr
Haticecan bence sende ona bi sürpriz yapmalısın,illa 14 Şubat için değil ama
Haftaya da olabilir mesela
Daha çok şaşırır
Oyaammm
Dünkü mesajın zararını görmedin umarım
Bu arada 'anahtar' derken anlamadım ben kuzum:26:
Dillaaaa sevgilişe alkıışşş
Ama sana daha çok alkııışşşşş
Aslımuuuu 43 mü neeeeee
Mavişe yazmıştım dün zateeennn
Lavinim sana da yazdım ama okudun inşAllah:26:
Berfiiiiinnn nerdesin kııızzzzz
Zehraaaa sizin günde pazarmış galibaaaaa
Pınarııııımmm sen ne örüyon bakiiimmmmm
Bu arada dün koyduğunu da sevdiiimm kiii
İnşAllah hiç bi gelinciğimi unutmamışımdır
Onu öpersem diye çekindiğimdenHoşbulduk canııımmm
Boşver ya ne kardeşiiii
sabah sabah delirmek üzereyim..
aldığımız koltuğun taksidi ödenmemiş,onun annesiyle gidip baktık hatta ay başı olsun diye kadın seçti ben ödicem diye..
şimdi aradığımızda ben ödicem demedim ki diyor , inanamıyorum...
Kim düğünü ertelemiş ya?
Birde ben ne hediye alacağım bilemedim.
Onu öpersem diye çekindiğimden
Müge benimde böyle bir korkum vardı ve gerçek oldu.sabah sabah delirmek üzereyim..
aldığımız koltuğun taksidi ödenmemiş,onun annesiyle gidip baktık hatta ay başı olsun diye kadın seçti ben ödicem diye..
şimdi aradığımızda ben ödicem demedim ki diyor , inanamıyorum...
Bıçağı ben tezgahın üstünde kullanmayı düşünüyorum.taze gelinlere bir sorun olacaktı:26:
hani bu bıçak setleri oluyor ya onları nerde kullanıyosunuz
yani tezgah üstüne o bloğuyla koyuyomusunuz
ordan alıp mı kullanıyosunuz
yoksa çekmeceye mi koydunuz:44::44:
ben bloksuz bir set beğindim de
onu alsam olma mı:26:
bide tantitoninin bıçakları nasıldır sizce:44::44:
geçmişi okuya okuya geliyodum ama lavinime hemen cevap yazmak istedim
kuzum ben senle aynı duyguları yaşadım, sevdicek de enişteyle aynı endişeleri yaşadı
ben geçen sene evlenelim istemiştim hatta baya baya istiyodum bunu hallederiz modundaydım.. trip atıyodum o olumsuzlukları sıralayınca
benimki de herşeyi kendisi yapıyo.. o nedenle altından kalkamayacağını söyledi.. sen bişey istersin ben onu alamam sana mahçup olurum buna dayanamam diyodu hep
ben de çok şeyde gözüm yok yeter ki birlikte olalım modundaydım ki hala öyleyim
geçen sene o kadar çok bekledim ki evlilik teklifini.. kendi kendime gücendim durdum ama noldu hepsi unutuldu
benim sevgilim de garanticidir.. borçla evlenmek istemez.. maddi olarak yeteceğine inanmadan adım atmaz
ben herşeyi toz pembe görüyodum ama sonra oturdum mantıklı düşündüm bi an.. 'benle evlenmek istemiyo ben ısrar ediyorum' diye düşünmeden
geçen sene evlenseydik çok ama çok sıkışırdık..benim de maddi olarak durumum iyi değildi ailemin de
o nedenle biz geçen yaz nişan yaptık ama düğünü 1 sene sonra diye kararlaştırdık.. biz yine herşeyin en ucuzunu almaya çalışıyoruz ama gerçekten çok masraf oluyo
hala söyleriz geçen sene iyi ki evlenmedik üstesinden gelemezdik diye
seni anlıyorum onu söylemek istiyorum.. ben de gururum kırılıyo gibi hissederdim.. ben ısrar ediyorum da onu zorluyorum, baskı kuruyomuşum gibi
ama bu içimizden gelen bi his.. artık birlikte olmak istiyosun
aynen senin gibi derdim 'ben gözükarayım, gerekirse senle sıkıntı da çekmek isterin' diye.. ama karşındakinin kişiliği böyle değilse değiştiremiyosun onu canım
enişte de benimki gibi.. garantici.. sizin maddi durumları tam bilemiyorum yalnız.. oturup bi hesap yapın kesinlikle.. ne kadara çıkabileceğini, sizin bütçenizin uyup uyamayacağını
üzme kendini böyle.. ben de çok üzdüm inan.. ama hepsi unutuluyo canım benim
Lavin alttan alta "herşey tam olmasına gerek yok, olduğu kadar, yaşımız ilerliyor, kaç yaşında evlenicez- çocuk ne zaman olacak, kimse aileden destek görmüyor ki herkes kendi evleniyor" mjları ver bence. madem tepki veremiyorsun, bir de bu şekilde onu yatştırarark dene. (beyin yıkama yöntemleri konusunda takıldıkça böyle düşünür oldum galiba)
ilişki uzadıkça evlilikten yiyorsunuz derler ya aynen öyle. biz 5 sene görüştük, bence evleneli 3 4 sene olmuş gibi...
birikmişlikler var içimde, en ufak bir cümleyle dağ gibi oluyorlar, hemen tribe bağlıyorum
O yüzden fazla uzatmamak gerektiiğinin mjlarını alttan alta verŞahsen ben öyle yapmıştım
Tabi erkekler maddi boyutu daha çok düşünüyor. haklı olarak ev geçindirme sorumluluğu hep onlara yüklenmiş durumda :
Günaydın kuzularrrr...nasılsınız?...ben iyiyim mutluyum cok şükürr....dün iş cıkısı eve gittim biraz evi topladım. sonra kapı caldı.çok güzel bi buket geldi.sonra aşk aradı....carsıda bi yer söledi oraya gittim...sonra elimi tuttu en sevdiğim yerlerden biri olan Tuffy's e götürdü beni....çok güzel bi yemek yedik....gereksiz bişey almayım demiş....ben sac bakım ürünleri istiyodum...gitmiş wellanın bakım ürünlerini almıssss...hem sevindim hem üzüldüm...çok para vermişsonra eve geldik dusumuzu aldık...sarılıp uyudukkk
Lavinimmm zor be kuzum....evleneli 15 gün oldu elime kitap alamadım daha..bende cok severim kitap okumayı ama zor oluyo...biraz rayına oturdu gibi evliliğim artık yatmadan önce okumayı düsünüyrum bendeeee...sen hesap et...ben işten 4 bucuk 5 gibi cıkıyorum 5 dk da evdeyim....evi topla,yemek yap derken 2 saat geciyo..sonra eşim geliyo....yemek ye cay kahve dizi izle film izle saat olmus 10...sonra uykum geliyo yorgunluktan çünkü iş yerinde de yoruluyorum.çizim yapmaktan gözlerim yanıyo agrıyo...öle işte kuzum....umarım sen vakit ayırabilirsin....bir de artık kabugunu kır diyorum....baskın karakter ol su evlilik konusunda...öle evlilik budalasıyım gibi laflar da etme bence....kaç yıldır emek veriyosun karsılıgını almasın.cok şükür ikinizin de işi gücü var....her şey olur...sen güzellikle anlat sevdiceğine bebiş tmmborcsuz bişey olmuyo ailenden yardımın yoksa tabi....o yüzden bi an önce kurun yuvanızı derim
Hümeyraaammmmm ayakkabıların cok sekerrrr...mutlulukla giy inşallah..tez zamanda gelsin o günnn
Kıymetim bence de yalan söyleme...hayırlısı buymus öyle düsün....bence güzelce anlatsın annen babana..sonra da sen konusursunnn balım
LAVİN seni okuduğuöda gerçekten canım çok sıkıldı ve üzüldüm.
Aşkımda benimle ne zaman evlenmek istese geri kaçıyor, ailemle tanışmak istediğinde ise erteliyordum.
Maddi sorunları bahane ediyordum sonra birgün alıp karşına konuştu.Uzun uzun her şeyi anlattı ve ben kalbini nasıl kırdığımı fark ettim.
Kendimi senin yüzünde evlenmeye zorlayan sapıklar gibi hissediyorum. Sana olan duygularımı biliyorsun.Ne kadar borçsuz harçsız evlenelim desekde olmaz biliyorsun. Hem birlikte birşeyleri yaparsak bu aşkımızı dahada güçlendirir.Hazıra konduğumuzda kıymetini bilmeyiz. Birlikte emek harcayalım demişti. Kısaca beklentilerini, yaptıklarımı ve sonuçlarını anlattı. Çok yorulmuştu. Çok kırılmıştı ve benim bu tavrım onu gerçekten ne yapacağını bilmez hale getirmişti. Ben sevmediğimi düşünüyordum.Birkaç gün düşündükten sonra kabul ettim ve ailemle tanıştı sonucu biliyorsun.Gerçi benim ertelememin tek sebebi maddiyat değildi. Ciddi ailevi sorunlar vardı. Halada var ve onu bu şekilde bir girdaba sürüklemek istemiyordum. Ne kadar gelgitler yaşadığım herkesce malum ama inandığım adamın elinden tutup yürümeye başladım. Sende anlat eğer seviyorsa ve sana değer veriyorsa makul bir yol çizecektir. Yok boş zamanalrını değerlendirdiği bir maceraysanda yol ver gitsin. Üzülürsün ağlarsın ama elinde sonunda hak ettiğin mutluluğu yaşarsın. NAcizane fikrim bu
Şu anda arkadaşım senin gibi bir girdapta evlilik muhabbeti ne zaman açılsa gözleri doluyor. Ne ayrılabiliyor nede adam ciddi adım atıyor.
Bekle diyip arkadaşımı 4 yıl bekletti ve hala ne zaman ailelerin tanışacağı konusunda kesin bir hüküm yok. Adam ayrılmayıda kabul etmiyor.
İleri dönük hayaller kuruluyor ama somut adım hiç bir zaman gelmiyor.Benim bu nikah yaklaştıkça heyecanıma ortak oldukça gözleri doluyor ama oda yorgun, kırgın ve tükenmek üzere bence bu yüzden muhakkak konuşmalısın.
Evet çıtalığa terfi etti kuzucum yaa zaten bi sözde takılan tek taşım vardı ama pırlantaydı pahalıydı o yüzden kıyıp takamıyordum illah takmam için daha uygun fiyatlı bişey almış sevdiceğim sevsin onu nişanlısı
Günaydın kızlar Cumanız hayırlı olsun.
İki haneli sayılara düştüm inanamıyorum.
Yarın aşklayım tüm gün inşalalh ama hala hediye almadım. El emeğide yapamam.
Aman 99 gün sonra :123: istediğim kadar sarılabileceğim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun:118:
Giz, ameliee, amante03, act_rest, nurtug1984, bskn, Maviş ve özge Nasılsınız kızlar?
Kızlar gnaydınnn
Özgem valla enişteye bravo yaaitalya benmde hep hayallerimi süsleyen ülkeee inşallah o yollara bigün bizde düşeriz sevdicekleee
yok canım boşuna değildir, ben beceremedim henüz kitap okuma işin, hoş neyi düzene oturtabildim ki
çok göçebe yaşayınca düzen nasıl oluyor unutuluyor sanırım
MAviş benden geçer not aldım
ben kimsem
Benim "Sonradan Gurme" kocama sormak lazım not konusunda
Özge eniştenin ince düşüncesini tebrik ediyorum
Keşke enişteye bende danışsaydım, ufak birşey ama manası büyük
benimki de elinde kocaman Anahtarla geldi
ne olacak benim bu unutkanlığım
Kızlarrrrr bizde yarın aşklaa hoş bir organizasyon yapacağuk baş başa kalabilmemiz hoş bir yer gidiyoruz
Özgeeee bizde roma istiyoruz ama balayından sonra aşkıma 100 tl verdim oda koydu 100 dio biz ufak ufak koyar yunana Prag'a italyaya gideriz ki bu yaz gemi turu düşünüyoruz yada köprüde
Yarın acilen gelsin artık iyileştimde baş başa. Romantik bir gün geçircezz
Giiizzz dün çamaşır fiyatlarını yazdım gördün di mi kuzum?
Bu arada nasıl oldun iyi misin?
Dün tam okuyamadım ama seneye mi attınız düğüncüğünüzü bidenem?:26:
Özgem sevgilişin işi ne oldu kuzum?
Bu arada hedayelerine de bittiiimmmmm
Bu çocuk seni saf seviyo hissediyoruuummm
Roma da da aşk tazelersiniz arttııkkkk
Çağlam bende dün evlenince 14 Şubat'ta yemeği sen mi yapacaksın dedim,evet hepsinde dedi
Söz aldıııııımmmmmmmmm
Sarılıp uyudunuz muuuuuuuuuuuu
Mügeeee oohhh ne mutlu size, evli barklıııııı sevgililer günü de başka oluurrrr
Haticecan bence sende ona bi sürpriz yapmalısın,illa 14 Şubat için değil ama
Haftaya da olabilir mesela
Daha çok şaşırır
Oyaammm
Dünkü mesajın zararını görmedin umarım
Bu arada 'anahtar' derken anlamadım ben kuzum:26:
Dillaaaa sevgilişe alkıışşş
Ama sana daha çok alkııışşşşş
Aslımuuuu 43 mü neeeeee
Mavişe yazmıştım dün zateeennn
Lavinim sana da yazdım ama okudun inşAllah:26:
Berfiiiiinnn nerdesin kııızzzzz
Zehraaaa sizin günde pazarmış galibaaaaa
Pınarııııımmm sen ne örüyon bakiiimmmmm
Bu arada dün koyduğunu da sevdiiimm kiii
İnşAllah hiç bi gelinciğimi unutmamışımdır
Gizi öyle okudum gibi sanki:44:
Kuzum yiter bu hasretlik çuçuğa amaaaaaa
Müge benimde böyle bir korkum vardı ve gerçek oldu.
Neyseki düğünden önce belli oldu.
Gıcık bir durum
dila el emeği filmide ne öyle:18::18::18:
Elif gördüm canım fiyatlarda çok uygunmuş aslında bende baksammı acebaaa güle güle kullan canım
Sanırsam erteleyeblrz Elif daha yeni çalşmaya başladı nasıl yetişiriz die düşünyorum aslında Oya yı görünce yapabilirz diyorum oyanın hiçbişi bellli değildi hattta burda herkes evlenir ben hala durarım derken hatun ilk gittti bakalım yaaa kısmet Elif'in
Kısmetse iyileştim artık hastalık düşsün yakmdan
bebeğimmmm teşekkür ederimmmyerim ben o safııııı yerim yerim
kuzum dün bi toplantı yaptılar patronla.. patron seni burda harcıyomuyuz acaba daha büyük bi fabrikaya mı geçsen demiş
bizimki de yerinden memnun olduğunu, değişiklik istemediğini söylemiş
patron da tamam mesajı aldım demiş :26:
şuan bi sıkıntı yok gibi gözüküyo umarım ilerde şaşırtmazlar
günaydınn
lavincim bende yorum yapmak istedim,gerçi kızlar her şeyi söylemişler ama
bende 1 yıl ertelemek istiyordum düğünümüzü çünkü bizden 2,5 ay önce abim evlenecek benim(haziran 8)
yani ailem bir yazda 2 düğün yapmış olacak
benide nişanlım ikna etti
biz zaten ayrı yerlerdeyiz nerdeyse 1,5 yıldır
1 yıl daha ayrı kalmak bizi çok yorar çok yıpratır diye düşünüyordu o
ama ben para mevzusundan korkuyodum
çünkü onun nişandan kredi borcu var(4000 kaldı)
benim öğrenim kredim var(10000 kadar)
düğün için kredi çekicez(10000 daha)
yani kaç sıfır yenik başlayacaz:44::44:
bende çeyiz yoktu nişanlanana kadar dünya taksit ödüyorum yani
ve evde düğün hazırlığı var ama bana değil abime
ailemin şu ana kadar tek kuruş katkısı yok
onun ailesinin de öyle
ama 1 yıl daha ayrı kalmaktansa ki kalsak bile bu borçlar biter mi?
bitmez deyip ya Allah dedik çıktık yola
böyle anlat bakalım birde süreyi uzatmak inan ki çözüm değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?