- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Ayy çok güldüm yaaa
Asıl sensin beni baştan çıkaran
Sen gelmeden ben uslu bi çuçuktum di mi kızlaaaaaaaarrrr??????
canım renkli fon kağıtlarından seni seviyorumu tek tek kestim sora her bir harfle farklı kıyafet ve farklı konseptlerde fotolar çekildim. sora yere serdim hepsini yanında foto çekildimm. bunu film haline getirdimm romantik bi müzik eğliğinde :) tabi aralara güsel sözler serpiştirmeden olmass :) serpiştirdim romantik yazılar yazdımmm
elifcikim atkı öreceğim inşallah tabi çarşıya gidip yün almam lazım önce
yarın alırım inşallah hemencik başlarım
yaptığım kalpler çok güzel olduu
bugün devam edicem ama daha bissürü kalp yapıcam
çok heyecanlıyım 27 şubat gelsin:97::97:
gideyim sevdiceğime
hatice bizim de 2017 ye kadar
ama don't panic
onunla uyanayım da
varsin 25000 borcum olsun
Son günler yapsam daha iyi olmaz mı canım?
Çünkü sonra evin eşyalarını mart gibi dizip bitirmeyi düşünüyor aşk.
Genelliklede eve gittiğimizde yalnız oluruz (o zaman kardeşim işe başlamış oluyor)
Şimdiden başlasam beni her bulduğunda sıkıştırırsa ya daha kötüsü ben onu sıkıştırırsam:26:
Yok yapmasamda ilk gece korkusundan öleceğim alışmam lazım offffff ya ne zor bu aşk işleri be
o kadar sinirlendim ki anlatamam..
elim ayağım titredi resmen , bide utanmadan düğünde takılanlardan istemişlerdi.
biz evlenirken hiç masraf yapmamalarına rağmen bizde iyilik olsun diye verdik 1000 tl .
şimdi düştüğümüz hale inanamıyorum
Kız gizli güzellik profil resmin çok güzelmiş. Ne kadar doğal ve tatlı çıkmışsın maşallah berfoo
bak kimseden ses yok
öncelikle hümmmmm ben de beğendim ayakkabını çok şık kuzum hem de sade ne güzel
sonracığıma kıymetlim sorun çözülmüş çok şükür.. inşallah babişko sorun etmez bundan sonra da
kuzumm pırlantanı da tak niye takmıyosun.. ben çatır çatır takıyom valla
sadece eve gittiğimde çıkarıyom
çok iyiyim ben haticemmm dünden sonra
dün aşk tazeledik biz öyle hissediyorum
bi kibarız birbirimize karşı bugün sormayeni tanışmış gibiyiz sanki
inşallah zehroşum inşallah biz de gideriz siz de gidersiniz.. çok istiyoruz biz de yaaa
evet hiç aklıma bile gelmezdi böyle bi hediye oyam
tüyo verirken hem senin hem benim kullanacağım bişey ama evlendikten sonra kullancaz falan diyince aklıma abuks ubuk bi sürü şey gelmişti
biz de balayından sonra gitçezzz öncelikle corneliamız varr... valla bu italya sevdasına corneliamı ihmal ediyorum
ne güzel şimdiden biriktirin gizimmm gidersiniz siz de bizim gibi gezenti bi çift olcaksınız
bebeğimmmm teşekkür ederimmmyerim ben o safııııı yerim yerim
kuzum dün bi toplantı yaptılar patronla.. patron seni burda harcıyomuyuz acaba daha büyük bi fabrikaya mı geçsen demiş
bizimki de yerinden memnun olduğunu, değişiklik istemediğini söylemiş
patron da tamam mesajı aldım demiş :26:
şuan bi sıkıntı yok gibi gözüküyo umarım ilerde şaşırtmazlar
LAvin sana anlattım çünkü ebnde farkında olmadan aşkımı çok kırdım. Sevmediğimden değil ama korkularım, endişelerim o kadar büyük boyuttaydıki onu fark edemedim bile. Anlatmasaydı biz kesinlikle bu aşamada değildik. O yüzden anlat diye söyledim.
Arkadaşımıda anlattımki olaki konuşma kötü geçerse bile bu şekilde yaşamaktansa sonu gelmesi daha iyidir senin içinde bunuda göz önünde bulundurarak cesaretini topla diye. Umarım sizde bizim gibi aşkla kavuşursunuz. En kötü karar bile belirsizlikten iyidir canım.
Kıymet Allah yardımcınız olsun.
Özgem gördüm facede çok mutlu oldum maviş ve senin adına MAŞALLAH
Kız gizli güzellik profil resmin çok güzelmiş. Ne kadar doğal ve tatlı çıkmışsın maşallah berfoo
bak kimseden ses yok
merak ettim yahubi ara sana detaylı sorarım lazım olur belki
lavin hoşgeldin. yazdım ama görmedin sanırım yorumumu
Sevgisine dair bir kuşkum yok,hatta onun da öyle bir kuşkusu olmadığından bence bu kadar da rahat. Ama benim isteklerim de önemli ve benim de hakkım mutlu olmak. Artık bu şekilde bakıyorum. Hayırlısı hakkımızda, benimle paylaşsa sorunlarımız çözülecek anlatmasa çözemeyiz ki.
Hoşbulduk tatlım benimmm göremedim hakikaten bakayım arka sayfalara.
Kız ben bırakıyorumda bu vesveseler beni bırakmıyor.Ne kalmış şurada kuzuuummmm
Benimde babam geliyo 28'in deeeee
Bu arada ben tezgah üstü alacam
Ve öyle kullanmayı düşünüyorum:44:
Yok artık kuzum ya
Bunları sıkıştırma gibi düşünme,birbirinizi seven insanlarsınız siz nihayetindeee
Yapmasam şöyle yapsam böyle deme
Akışına bırak, gönlünden geçtiği gibi
Bende ilerde şalla kapanmayı düşünüyorumda bu beceriksizlikle nasıl kapanırım onu bilmiyorum.saol canım
Ses ne ki kızlar ne bekliyorsunuz anlamadım.:44:Cidden ya
Bende bekliyorum yok herkes suskuuunnnn
Allah yuvanıza bereket huzur versin inşallah canım benim. Bizim de kredi borcumuz var o ödeniyor taksit taksit inşallah hallolur.
Allah size yardım etsin kendi gayretinizle yuvanızı kuruyorsunuz,ben de inşallah konuşacağım bu akşam bakalım ikna edebilecek miyim?
Benim için önemli değil takı falan ama işte 'bizde laf olur' dedi. onu bile takmış kafasına Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin.
Ne kalmış şurada kuzuuummmm
Benimde babam geliyo 28'in deeeee
Bu arada ben tezgah üstü alacam
Ve öyle kullanmayı düşünüyorum:44:
müge okadar çok sinirlendim ki o kayınvalidene
ne demek ben demedim
kim dedi o zaman
bide düğünden takı istemiş utanmadan
niye verdiniz ki
tanıyosun zaten niye kabul ettin vermeyi
biraz ağır oldu sanırım ama gerçekten çok ayıp bu
Allah'ım sabır versin sana canım benim
üzmeyin kendinizi eşin farkındaysa durumun çözecektir zaten
ama inşallah ailesini korumuyordur şu anda
İnşallah çözersiniz kuzuSevgisine dair bir kuşkum yok,hatta onun da öyle bir kuşkusu olmadığından bence bu kadar da rahat. Ama benim isteklerim de önemli ve benim de hakkım mutlu olmak. Artık bu şekilde bakıyorum. Hayırlısı hakkımızda, benimle paylaşsa sorunlarımız çözülecek anlatmasa çözemeyiz ki.
Hoşbulduk tatlım benimmm göremedim hakikaten bakayım arka sayfalara.
Müge de görmedi yorumumuu
Ben görünmezlik pelerini giydim bun galibaaaa
Ya hastayım ya biraz anla işte
kendimi tutamam falan kardeş olursa çekinirim belki diye şey ettim.
İnada yapacağını pek sanmam ama yapar mı acep:44: yarın benimsin dedi.Ya yaparsa utanırım ben:26:
Onu öpersem diye çekindiğimden
Elif gördüm canım fiyatlarda çok uygunmuş aslında bende baksammı acebaaa güle güle kullan canım
Sanırsam erteleyeblrz Elif daha yeni çalşmaya başladı nasıl yetişiriz die düşünyorum aslında Oya yı görünce yapabilirz diyorum oyanın hiçbişi bellli değildi hattta burda herkes evlenir ben hala durarım derken hatun ilk gittti bakalım yaaa kısmet Elif'in
Kısmetse iyileştim artık hastalık düşsün yakmdan
Lavinim beni de görmedin galibaaaa
Bende ilerde şalla kapanmayı düşünüyorumda bu beceriksizlikle nasıl kapanırım onu bilmiyorum.
Birde deniz olayı var ben haşemayı sevmem mayolarımada bayılıyorumgiyersem nişanlım kalpten gider.
Kuzum nasıl yani kayınvaliden mi bunu diyen?
Eşin de bilmiyor mu ki böyle olduğunu?
[/COLOR][/FONT][/B]
bak kimseden ses yok
merak ettim yahubi ara sana detaylı sorarım lazım olur belki
lavin hoşgeldin. yazdım ama görmedin sanırım yorumumu
lavin cim üzüldüm ama bal özge ne güzel açıklamış..
bir derdimede konu açma..
orda bazen hatunlar çok acımasız olabiliyor:26::26: kimse senin kalbinde onu nekdar sevdiğini nekadar hissetiğini bilemezki..
sen degerlisin.. o sana böyle bakıyor.. seni seviyor.. bir ömür diyor.. aşkına sahip çıkıp yanında..
tamam senide anlıyorum ama bazen insan elindekilerle şükür etmesini bilmeli.. keşke şuan senin nişan resimlerin hakkında konuşsaydın...
senin düğün tarihin nezaman olcagı hakkında konuşsaydık.. ama demmekki bugun bunları konuşmamız gerekiyordu..
gönül çok şey ister ama bazen kaderimizdekini yaşarız..
biraz daha sabır et. erkek arkaşın elini bi toplasın.. biraz işlerini yoluna koysun.. sende ozaman kadar bir birikim yaparsın..
düğünüzü belki borçsuz harçsız yaparsınız.. herşey gönlünüzce olur...
.............
hayırlı cumalar kızlar.. bugun birbirimiz için dua edelim..
herkes olmadı ne istediğini yazsınn
rabbim bana huzurlu mutlu bir evlilik bide atanmamı nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?