Günaydın çağlam şüphelerinden arınmış bir uykuyla nasıl hissediyorsun kendini?
şüphelerimden arndıgım için kus gibiyim...ama dün dus aldım uyudum boynum sırtım agrıyoooo
kuzum nereni tutsak elimizde kalıyorsun.
keşke kendini üşütmeden dinlenebilseydin
valla yaaa..çürüdüm resmen...dügün öncesi hazırlık,dügün günü,balayı,balayı sonrası eve dönüş,temizlik,gelin mevlüdü,sonra hiç dinlenmeden işe basla -ki işler cok yogun...ben dinlenemeden işe basladım diye böyle oldum belki de...ama kan degerlerime baktırmalıyım onunla ilgili bi sorun oldgunu düsünüyorum..ortopedik yastık yatak aldık yine de rahat edemiyorum....yastıkta uyudugum pek görülmemiştir zaten...yastıksız yatmayı seviyom kocişim de uyuz oluyo...
Günaydın canımGünaydın kızlarrrr, hepiniz iyi olun emiiiii
Günaydın kızlar
Çağlam bende kına gecesi hemen akabinde ertesi gün nikahı yapacağım.
Şimdi düşünüyorum o yorgunlukla nasıl altından kalkacağım.Birde nikah ilk başta 2 de iki sonra akşam 6:30 araya birilerini sokarak zorla aldık.
Sana bakınca ben mahfoldum diye düşünüyorum. Yol, yemek, temizlik, iş nasıl kalkacağım bunca şeyin altından ve birde gece hayatı var yapmak zorunda olduğum:18:
Uyku meselesi aşk ve ben ilk defa biriyle yatacağız bakalım tek yatmaya alışkın olan biz bu durumu yadırgayacak mıyız?Aşk hep tek başına bir odada yatmış benim varlığım onu rahatsız edermia cep
Yahu manyamiyim ben neyim yaa,tami tamina 2 gunluk gecmisi okudum
Gecmisi okumycam dedim ama nasil bi bagimlilik yaptiysaniz artik olanlari okumadan edeiorum,sevdicekte kac saattir ne zaman napiosn dese kk da gecmisi okuorum diorum cocukta sasirdi yorulmadi mi hala bugunu oku bari xsadece diyo
Bu arada aslicim gece gece yatagimda keyifle okurken o sumuklu cocugu gorup midemi bulandirdigin icin sagol kusum
İsleri yogun findiklari o yuzden gunduz giremrum beni unutmayin olur muu??
Ha bide nolur yarin az konusun butu gecem gecmisle gecmesin
Opuorum hepiciiziiiii sabahn korunde nasil kalcam bakalim mauhhh
günaydın canlarım...hepinize hayırlı günler,hayırlı cumalarrr.....
aynen ben de böyleyim biliyo musun, tamamını okuamazsam içim rahat etmiyo
okurken de hipnoz oluyom oya gibi
bebeğimmm senin cicik cicik fotolarını ne zaman görcez acebaaaa
günaydın kızlarrrrr
dün sevdicekle amma şımardık birbirimize yaaa
ben bu yeni özgeyi çok sevdim inşallah hep böyle neşeli olurum
ona da yansıdı çok eğlendik
Çağlam bende kına gecesi hemen akabinde ertesi gün nikahı yapacağım.
Şimdi düşünüyorum o yorgunlukla nasıl altından kalkacağım.Birde nikah ilk başta 2 de iki sonra akşam 6:30 araya birilerini sokarak zorla aldık.
Sana bakınca ben mahfoldum diye düşünüyorum. Yol, yemek, temizlik, iş nasıl kalkacağım bunca şeyin altından ve birde gece hayatı var yapmak zorunda olduğum:18:
Uyku meselesi aşk ve ben ilk defa biriyle yatacağız bakalım tek yatmaya alışkın olan biz bu durumu yadırgayacak mıyız?Aşk hep tek başına bir odada yatmış benim varlığım onu rahatsız edermia cep
Günaydın canım
günaydınnn
dün çıktım gittim bi gezdim bi gezdim
çeyizime huni aldım
annem bilem dalga geçti herşeyin tam bi huni mi eksikti yavrum dedi
olsun aldım ya bişiler rahatladım
nişanlıcanımla da barıştık
gel 28 şubat gel artık
ayy canm ne guzel stress attın yani :) iyi yapmişin oh. barişmanızada sevindimbir an önce hepimiz çabucuk sevdiceğimize kavuşuruz :))
günaydın Zehramm
vlla benim eşim de 31 yasında ve bunun 20 yılını bi odada gecirmiş...evde de aileyle oturup muhabbet eden bi cins değildi....odası onun hayatıydı...oyun konsolları bilgisayarları.....ama şimdi hiç de lafını etmiyo...belki özlüyo o günleri bilemem ama hepimiz için aynı sey gecerli...biz 3 kız kardes yatıoduk evde bi odada...bazen belli etmeden agladıgım oluyo...özlüyorum çünküonların da beni özledigini agladıgını hissediyorummm...kolay değil yani anlayacagın ama alısılıyo...aradaki aşk yetiyo yani...korkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?