'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticecikkk ne güzel şeyler okudum öylee

ahh kuş olup uçasım geldiii

ne güzel ben korunurum demiş bak

benim ki niye böyle demiyor ya:44::44:

Günaydın kızlar
Günaydın zehram

Çağlam dün akşam eve bugün misafirler gelecek diye (birazda haftasonu yardım edemiyorum diye) evi temizliyorduk.
Annemin birden gözleri doldu "seninde artık kendi evin olacak.Kendi sorumlulukların olacak.Biz sana kıyıp yaptıramıyorduk ama bu işleri artık tek başına yapmak zorundasın.Ben seni nasıl göndereceğim. Şimdi bu işlerde bile böyle yoruluyorsun. Yarın tek başına bir evi idare edeceksin" bende film koptu. Off ya ne zormuş daha ayrılığın gölgesi varken böyle

Günaydın özge sultan
Günaydınnn hepicinizeeee çok uykum varrr çokk
Günaydın canım benimde hadi gidip yatalım

Günaydınlaaaarrrr
Bugün cumaaaaaaa

Yeeehhhhhhhhuuuuuuuu

Nişana 36 kaldııııııı
Yarın düğüncüğüm de 169 oluyooooooooo

günaydın kuzucuklarimmmmm
hepinize hayırlı cumalar diler isteklerinizin dualarınizin kabul olmasını dilerim.

Günaydın canım seninde cuman hayırlı olsun kuzum

haticecikkk ne güzel şeyler okudum öylee

ahh kuş olup uçasım geldiii

ne güzel ben korunurum demiş bak

benim ki niye böyle demiyor ya:44::44:
Çok sevindim pınar seninde müstakbel eşinle aranın düzelmesine
Canım kendisi hiç evlenmek istemediğimi biliyordu o yüzden ürkütmekte istemiyor.

hayırlı olsun o huniyi kafamıza takmadıkça sorun yok ay bir sevindirik oldum nedense küs aşıkları görünce kalbim acıyor.

kuzucum rahatsız olur mu hiç :) sarıla sarıla misssler gıbı uyursunuz :)) ama ben iki kişi bu zamana kadar uyumadım hiç sanırım bi süre yadırgarım :))
İnşallah kuzum

kuzum kardeslerin cektigi fotolar var ama cok begenmedim onları ama isterseniz şimdilik bi kaç tane paylasırım...haftasonu fotoları secmeye gidicez inş....getiririm dıs cekim fotolarını da

kuzucuk sen çiçeği burnunda taze gelinsın ne guzell :)) hayırlı olsun canm benım. nasıl gıdıyor evlilik :)

cok teşekkür ederim mutluuuuu....iyi gidiyo cok şükürrrr...sen ne zaman evleniyosun bakalım...hos geldin sende topigimizeee

Haticemm zor ama oluyo işte...annemle aglamadık hiç....ama birbirimize her baktıgımızda burnumuz sızlıyo halaa

amin canım benim :-*:-*:-*:-*:-*

benımkıde demıyor

teşekkür ederimmmbarıştık

e bende evlenmek istemiyordum,bende hap kullanmak istemiyorum:44::44:

huniyi taktırmazlar inşallah kafaya yaaa

hoşbulduk tatlım :) ekim 18-19 da canım düğünüm :) gün sayıyorum ama daha çokk

Günaydınlaaaarrrr
Bugün cumaaaaaaa

Yeeehhhhhhhhuuuuuuuu

Nişana 36 kaldııııııı
Yarın düğüncüğüm de 169 oluyooooooooo

Elifim bugünde yoğunsun galiba hoş geldin kuzucuk

Canım işin kötü tarafı ben babamın cenazesinde bile ağlamadım.
Gözlerim dolar ama bir türlü boşalmazlar.Genellikle duygularımı içimde yaşar bitiririm.
Bu yüzden çok kızarlar bana nefesimin kesilmesi, uykusuzluk vs. benim duygularımı bastırmamdan kaynaklanıyormuş.
hep otokontrol halindeyim ve şimdi inanılmaz bunalıyorum.

amin canım benim :-*:-*:-*:-*:-*
Öpülüdnüz

teşekkür ederimmmbarıştık

e bende evlenmek istemiyordum,bende hap kullanmak istemiyorum:44::44:

huniyi taktırmazlar inşallah kafaya yaaa

Valla bazen diyorum sıyırmaya az kaldı sakin olun ve beni rahat bırakın diye.
Beni tanıyorsan bilirsin ne çok kişiyle uğraştığımı ondan baktım huni geçecek kafama yavaş yavaş ÇAĞLAMLA meditasyona başladık.
Doğru nefes, dinlendirici müzik pozitif düşünce diyorum.

Ben sana küstüm vey oyuncaklayımı küstüm oynamıyom seninle

noldu maviş naptım ki benn:44::44::44:

herkesin bir sorunu var şu hayatta,herkesin derdi sınavı başka bir yerden
Allah yardım etsin hepimize inşallah
utandırmasın hiçbir zaman
tek rahatlama yöntemim bu benim de
Allah'ım gönlümdekini hayırlı eylesin,hayırlı olana da gönlümü razı etsin

hayırlısı canım gecer günler merak etme......neredensinnn bakalımmm

konyadan canım. bu sıteyı iş yerınde bı arkadaşımın tavsiyesi ile buldum çokta memnun kaldım :) ne guzelde dertleşiyoruz burda :* Sen nişanlılık faslını atlatmışın tecrubelerını bizimle paylaşırsın artık :) nasıl geçiyor gunler her gun heycanlı mı :)) ben böcekimle birlikte olacagımız gunlerı düşünunce içim kıpır kıpır oluyor bı kanatlarım eksık :))

Günaydınn güzellikler

hayırlı cumalar herkese... tüm güzel dileklerimiz kabul olur inş..

ben bu hafta miskinlik modundan,uyku halinden ayılamadım yarın da bitse de hafta sonu da uyusam

nasılsınız

gecirdik atlattık biz o günleri cok şükür canım...su an iyiyizzzz..daha 22 günlüğüz zatennnelimden geldigince yardımcı olmaya calısırım...danısabilirsin sorabilirsn ne olursaa....benim eşim de konya/ereglili bu arada

Aslıcannnımmmmm hosgeldin beybitommm.....iyiyim ben sen nasılsın kuzum?

kuzucum bence duygularını bastırma rahat bırak duygulandığında ağla hüngur hüngur. mutlu oldugunda sonuna kadar çıkart tadını.. sakın bastırma ! bak kendınde farkındasın bunalmanın sebebı kontrol altında olman. ılerde sağlık problemı yaşaya bılırsın aman kuzum dıkkat et :

Haklısın pınar bazen kendimi çok kaptırıp mutsuz oluyorum ondan huni örneğini verdim.
Mübarek cuma Rabbim hepimizi selamete çıkarsın. Gönlümüzdeki hayırsızsada onu hayra çevirip kabul etsin inşallah

Aslım hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…