'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin kuzucuk :) hahaha aynı ben gıbı düşünuyorsun :) bazen sabah uyanır uyanmaz akşam olsada uyusam dıyorum. iş başındayım şuan hazırlamam gereken proje var ama burdan ayrılamaıyorum :) benım sohbete daha çok ihtıyacım var :))

Canım aşka bu şekilde bağlanmamın sebebi o onun yanında kendimi kaybediyor olmam.
Yada kontrolümü kaybedip kendimi özgür hissetmem diye düzelteyim.
İnanılmaz bir durum ve herkes farklı bakıyor ve aşk anlıyorum insanı özgürleştiriyor.
Evlendiğimizde onun yanında düşünmeden özgürce ağlayabileceğime inanıyorum.Sevdiğimi kolaylıkla dile getiriyorum.
İnşallah evlendiğimizde gerçekleştirebilirim.

Mailine cevap verdim benimle ilgilenmedin sen paynak kaday çocukum ben ağladım hemide küstüm

farketmedim canım yoksa niye cevap vermeyeyim kii

gelen kutusu çok dolu oluyor canım bazen kaçırabiliyorum böyle

kusura bakma lütfen kasti yaptığım bişey değil yani

şimdi baktım o sorunun cevabını geçen gün özel mesajla vermiştim zaten:26::26:

ama terar burdan da vereyim evet canım izmir

amin diyelim öncelikle

bomba gibiyim sen nasılsın

mutsuz olmamak elde değil önemli olan baş edebilmek

sık sık dua et akıl vermek gibi olmasın ama abdest al mesela

bak nasıl rahatlayacaksın

inşallah canım. ben artık sevgilimn yanında çok rahatım. yanında çocuklaşabılıyorum. duygulandıgımda ağluyorum.yapı meselesi.ewlenınce daha rahatlıkla duygularını dışa vurursun

Bana cevabın gelmedi ki kuzum sen beni sevmiyon

ben üniversiteyi konyada okudummmm
yarı memleketim sayılır o yüzden
özledim ben ya

oylemi hemşerim yani :) bende Konya/Ilgın lıyım canım. sen nerden yazıyorsun kuzum ?

oylemi hemşerim yani :) bende Konya/Ilgın lıyım canım. sen nerden yazıyorsun kuzum ?

tekirdağlıyım ben canım
ama 2005 ile 2009 yılları arasında ordaydım hatta 2010 un da bi kısmında
özge ben

ahahahaha çok pis üstüme alınmışım
sazannnnnn

Son düzenleme:
mutsuz olmamak elde değil önemli olan baş edebilmek

sık sık dua et akıl vermek gibi olmasın ama abdest al mesela

bak nasıl rahatlayacaksın

Onu çokça yapıyorum canım sağol tavsiyen için

inşallah canım. ben artık sevgilimn yanında çok rahatım. yanında çocuklaşabılıyorum. duygulandıgımda ağluyorum.yapı meselesi.ewlenınce daha rahatlıkla duygularını dışa vurursun

Evet evlenince sanırım ona karşı daha rahat olacağım. Şu çocuk meselesini konuştum ya onunla artık inanıyorum ona ve kendime bu evlilikte karşılıklı anlayış ve sevgiyle üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok diye

ne senin hunin yok muu

biz kullanıyoruz evde, mesela tenekeyle yağ alıp onu şişeye boşaltıyoruz

işte orda kendileri çok yardımcı bir araç

bide mor olunca dayanamadım

barıştık ahhh

pınarım yag dedin de aklıma geldi...

dün 5 kg lık yagın sarı kapagını cekeyim derken seffaf kısmını da cektim tamamen...ama sorun ondaydı bende değil yaaaa....azcık da yag döküldü yere...deterjanlı suyla silmeme ragmen sabah kaydım düsecektim...bugün gidip temizlicem yineeee...

Kesinlikle kuzum. Sevgi daim olduğu sürece anlayış eksik olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…