Günaydınn güzellikler
hayırlı cumalar herkese... tüm güzel dileklerimiz kabul olur inş..
ben bu hafta miskinlik modundan,uyku halinden ayılamadımyarın da bitse de hafta sonu da uyusam
nasılsınız
kuzucum bence duygularını bastırma rahat bırak duygulandığında ağla hüngur hüngur. mutlu oldugunda sonuna kadar çıkart tadını.. sakın bastırma ! bak kendınde farkındasın bunalmanın sebebı kontrol altında olman. ılerde sağlık problemı yaşaya bılırsınaman kuzum dıkkat et :
Mailine cevap verdim benimle ilgilenmedin sen paynak kaday çocukum ben ağladım hemide küstüm
Günaydınn güzellikler
hayırlı cumalar herkese... tüm güzel dileklerimiz kabul olur inş..
ben bu hafta miskinlik modundan,uyku halinden ayılamadımyarın da bitse de hafta sonu da uyusam
nasılsınız
Günaydınlaaaarrrr
Bugün cumaaaaaaa
Yeeehhhhhhhhuuuuuuuu
Nişana 36 kaldııııııı
Yarın düğüncüğüm de 169 oluyooooooooo
Haklısın pınar bazen kendimi çok kaptırıp mutsuz oluyorum ondan huni örneğini verdim.
Mübarek cuma Rabbim hepimizi selamete çıkarsın. Gönlümüzdeki hayırsızsada onu hayra çevirip kabul etsin inşallah
Aslım hoş geldin.
Canım aşka bu şekilde bağlanmamın sebebi o onun yanında kendimi kaybediyor olmam.
Yada kontrolümü kaybedip kendimi özgür hissetmem diye düzelteyim.
İnanılmaz bir durum ve herkes farklı bakıyor ve aşk anlıyorum insanı özgürleştiriyor.
Evlendiğimizde onun yanında düşünmeden özgürce ağlayabileceğime inanıyorum.Sevdiğimi kolaylıkla dile getiriyorum.
İnşallah evlendiğimizde gerçekleştirebilirim.
farketmedim canım yoksa niye cevap vermeyeyim kii
gelen kutusu çok dolu oluyor canım bazen kaçırabiliyorum böyle
kusura bakma lütfen kasti yaptığım bişey değil yani
şimdi baktım o sorunun cevabını geçen gün özel mesajla vermiştim zaten:26::26:
ama terar burdan da vereyim evet canım izmir
amin diyelim öncelikle
bomba gibiyim sen nasılsın
konyadan canım. bu sıteyı iş yerınde bı arkadaşımın tavsiyesi ile buldum çokta memnun kaldım :) ne guzelde dertleşiyoruz burda :* Sen nişanlılık faslını atlatmışın tecrubelerını bizimle paylaşırsın artık :) nasıl geçiyor gunler her gun heycanlı mı :)) ben böcekimle birlikte olacagımız gunlerı düşünunce içim kıpır kıpır oluyor bı kanatlarım eksık :))
hunili gelin
ben huni almadım çok gerekli mi ki
barışmanıza da sevindim Pınar
oylemi hemşerim yani :) bende Konya/Ilgın lıyım canım. sen nerden yazıyorsun kuzum ?gecirdik atlattık biz o günleri cok şükür canım...su an iyiyizzzz..daha 22 günlüğüz zatennnelimden geldigince yardımcı olmaya calısırım...danısabilirsin sorabilirsn ne olursaa....benim eşim de konya/ereglili bu arada
Aslıcannnımmmmm hosgeldin beybitommm.....iyiyim ben sen nasılsın kuzum?
bende adanadan canım....oylemi hemşerim yani :) bende Konya/Ilgın lıyım canım. sen nerden yazıyorsun kuzum ?
ben üniversiteyi konyada okudummmm
yarı memleketim sayılır o yüzden
özledim ben ya
oylemi hemşerim yani :) bende Konya/Ilgın lıyım canım. sen nerden yazıyorsun kuzum ?
mutsuz olmamak elde değil önemli olan baş edebilmek
sık sık dua et akıl vermek gibi olmasın ama abdest al mesela
bak nasıl rahatlayacaksın
inşallah canım. ben artık sevgilimn yanında çok rahatım. yanında çocuklaşabılıyorum. duygulandıgımda ağluyorum.yapı meselesi.ewlenınce daha rahatlıkla duygularını dışa vurursun
bende adanadan canım....
:) ewt uni yi bitirdiğimz yer genelde ikinci memleketmiz oluyor :) konyamerkezdemı okudun canım ? ne mezunusun ?
Bana cevabın gelmedi ki kuzum sen beni sevmiyon
ne senin hunin yok muu
biz kullanıyoruz evde, mesela tenekeyle yağ alıp onu şişeye boşaltıyoruz
işte orda kendileri çok yardımcı bir araç
bide mor olunca dayanamadım
barıştık ahhh
Onu çokça yapıyorum canım sağol tavsiyen için
Evet evlenince sanırım ona karşı daha rahat olacağım. Şu çocuk meselesini konuştum ya onunla artık inanıyorum ona ve kendime bu evlilikte karşılıklı anlayış ve sevgiyle üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?