elif , biz nişanlımla ikimiz alıp aynı hafta okumaya başladık.. Kesinlikle o da okusun.
girdi gibi canım benim :)
kızlar sorun çözüldü. Ani bir sinirle söylenmiş sözlerin ardından hatırlanmayan bi telefon konuşması. O da ağlamış bende ağlamışım. Hastanelik de bi durum yok alla'a şükür. Evimizle ilgili şeyler falanda konuştuk güzeldi son noktası :
günaydınnn
Dün çıktım gittim bi gezdim bi gezdim
çeyizime huni aldım
Annem bilem dalga geçti herşeyin tam bi huni mi eksikti yavrum dedi
Olsun aldım ya bişiler rahatladım
Nişanlıcanımla da barıştık
Gel 28 şubat gel artık
ev hanımısın çalışıyormusun tatlım ? Adana güzel memleket..
Kesinlikle kuzum. Sevgi daim olduğu sürece anlayış eksik olmaz ..
yok canım ya calısıyorum bennnnAdanammm bazen güzel bazen cekilmez ama yasanabilir bi memleket çünkü cok ucuzdur hersey ve sıcaktır insanları....Örneğin ; BEN
İnşallah ebn herşeyin böyle iyi olmasına alışkın değilim zaman zaman birşey olacak korkusuna kapılıyorum.
sonra kızkardeşim, annem ve aşkım sakinleştiriyor beni
Çağlam bebek büyütmek için nasıl bir yer acep?
tekirdağlıyım ben canım
ama 2005 ile 2009 yılları arasında ordaydım hatta 2010 un da bi kısmında
özge ben
ahahahaha çok pis üstüme alınmışım
sazannnnnn
bana bak anlarsın bebeğimmmmsence nasıl büyütülmüşümmmm
Kız için kıpır kıpır bebeğimiz oynaya oynaya çıkarsa içinizden hiç şaşırmam:122::90:
yok canım ya calısıyorum bennnnAdanammm bazen güzel bazen cekilmez ama yasanabilir bi memleket çünkü cok ucuzdur hersey ve sıcaktır insanları....Örneğin ; BEN [/Q
maşallahımm evlındıkten snra bende çalışacagım. ıkısını bı arada yurutmek zormu kuzu acıkcası ben bıraz korkuyorum :S sabahları işe uykusuz geleceğimi felan düşünuyorum ayhhhhh :S
olur mu öyle
mailini görmedim ama özel mesaj atmıştın sen bana
mailini attığın gün sormuştun ben cevap vermiştim o zaman
gel hadi barışaalımmm
nütfennn
Evet Haticem yoğunum biraz, ame yine de katılmaya çalışacağım
Zehracııımmmm
Mailini at özelden de göndereyiiimmmm:*
Bu arada evet bohça işleri üzerindeyiz bu aralar
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık
Sorun olursa yardımcı olmak isterim ama
amann babası gibi suratsız odun olmasın daaa benim gibi kıpır kıpır olsun....zaten gecen kocişm diyo ki...senin gibi dogar dogmaz el kol hareketleri yapmaya baslar diyo...ben bişey anlatırken elimi kolumu cok oynatıyomusum daaa
mutluuuuu;28976981 maşallah ;) ımm evlındıkten snra bende çalışacagım. ıkısını bı arada yurutmek zormu kuzu acıkcası ben bıraz korkuyorum :S sabahları işe uykusuz geleceğimi felan düşünuyorum ayhhhhh :S[/QUOTE .!.:gözünü korkutmak gibi olmasın ama madem calısacaksın cok zor gececek evlilik...yani ben cok yoruluyorum..yogun gececek günlerin...tabi şimdilik tatlı yorgunlukllar ama ilerde daha da zor gelecek...bide bebiş olunca düsün yani....hiç uyuyamıs gibi uyanıyorummmm
pınarım yag dedin de aklıma geldi...
dün 5 kg lık yagın sarı kapagını cekeyim derken seffaf kısmını da cektim tamamen...ama sorun ondaydı bende değil yaaaa....azcık da yag döküldü yere...deterjanlı suyla silmeme ragmen sabah kaydım düsecektim...bugün gidip temizlicem yineeee...
gözünü korkutmak gibi olmasın ama madem calısacaksın cok zor gececek evlilik...yani ben cok yoruluyorum..yogun gececek günlerin...tabi şimdilik tatlı yorgunlukllar ama ilerde daha da zor gelecek...bide bebiş olunca düsün yani....hiç uyuyamıs gibi uyanıyorummmm
ne korkutuyorsunnnnnnnnnn şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş
ayy neresi zor yaa
temizlik kocadan yemek kocadan
teşekkür ederimmmbarıştık
e bende evlenmek istemiyordum,bende hap kullanmak istemiyorum:44::44:
huniyi taktırmazlar inşallah kafaya yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?