gözünü korkutmak gibi olmasın ama madem calısacaksın cok zor gececek evlilik...yani ben cok yoruluyorum..yogun gececek günlerin...tabi şimdilik tatlı yorgunlukllar ama ilerde daha da zor gelecek...bide bebiş olunca düsün yani....hiç uyuyamıs gibi uyanıyorummmm
ühühühühüühh allah yardımcımız olsunkuzucum sen hamılemisn ?
örnek koca
henüz imalatı olmamış koca
Aaaaaaaaaaaa Maviş sen çok ağlak oldunnn ama
neşelen biraz
ben dün nişanlımla gittiim nikah tarihimi evraklarla resmileştrdm 29 eylülde evelniyorum ve kına salonumu ayarladım ayrıca yatak odamı bile aldımmmm
yatak odam sade olsun die cok ugrastım ve bunu begendım sadece başlıgı öyle olmicak beyaz kirlenmez kumastan kapitone yaptrcam yada düz beyaz ahsap olucak kararsızım...
kına gecem içinde evmzin hemen altndaki bu salonu tuttum balkonlu ve güzel ... bende bu şekil yöresel şalvarlarmzdan giyeceiğim .. nasıl görünüo salon ve odam güzel mi???:26::26:
yok canım değilim...ama o kadar cok konustuk ki Allah korusun olurum herhalde yakındaa
Nena ,sen Arnavut musun
yatak odası takımın güzelmiş tabii ama kendi evinden nasıl olur dizaynı bilemem.
güle güle kullan Allah içine sindirsin.
ayy kuzum ne güldürdün beni :)) keşke öyle olsa. ama yardım ederler kıyamazlar. nişanlımla birlikteyken yemekleri hep o yapıyor :)) mutfakla arası iyi benimde işime geliyor sağolsun aşkıcımmm :)
kına gecesi salonu güzelmiş canım
içindekiler kesin arnavut sanırım çünkü gitmiştim arnavut kınasına ordada böyle idi kıyafetler falan
yatak odasıda sade ama şık bişeye benziyıor
güle güle kullanın inşallah
nikahtan mı düğünden mi evleneceksin bu arada
canım benim düğünümde 24 ağustos inşaallah
seninle aynı gün dümnya evine giricez nasipse
sen neler hazırlamaya başladın
yarıdmcı olalım birbirimize olur mu?
ayy yok almadım ben huni ya
hemen eksik listeme not edeyim
Özel mesajın gelmedi paaa kine sen beni kaale almadın
Bayışıyım ama üsme peni bi daha ben küçücük çocukum
Aaaaaaaaaaaa Maviş sen çok ağlak oldunnn ama
neşelen biraz
canım peki sen hangi yöntemle korunmayı düşünuyorsun. bende hap kullanmak istemıyorum((
canım ben nikahtan gidicem nişanlım trabznlu memleket aynı olmynca düğün istemedik bizim kınlar zaten düğün edasnda erkeklerde gelebilio cok farklı oluo arnavut deilim ama adetlermz cok benzer hatta bzmki daha bile güzeldir
yok canım değilim...ama o kadar cok konustuk ki Allah korusun olurum herhalde yakındaa
evet benim halamın oğlunu kınasıda resmen düğün gibi olmultu
erkeklerde vardı müzik,kıyafetler,coşku,oyunlar
baya güzeldi ben çok beğenmiştim yani
evet kına gecemiz cok farklı cocugun ailesi kıza bir sürü şalvar takmı ve abiye alır kız da o gece sergiler tabi her kıyafete uygun ayakkabı ve cantada olması gerekıyor ... Bide altınlar olmazsa olmazımızama bana cok bsy takılmadı olanla ıdare edeceğim...
ben dün nişanlımla gittiim nikah tarihimi evraklarla resmileştrdm 29 eylülde evelniyorum ve kına salonumu ayarladım ayrıca yatak odamı bile aldımmmm
yatak odam sade olsun die cok ugrastım ve bunu begendım sadece başlıgı öyle olmicak beyaz kirlenmez kumastan kapitone yaptrcam yada düz beyaz ahsap olucak kararsızım...
kına gecem içinde evmzin hemen altndaki bu salonu tuttum balkonlu ve güzel ... bende bu şekil yöresel şalvarlarmzdan giyeceiğim .. nasıl görünüo salon ve odam güzel mi???:26::26:
çağlaaa hayırr ben daha hazır değilim senin hamile kalmanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?