'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet nişanlım trabzonlu halivakti yerinde ama biraz fazla pintilik var onlarda pek bsy yapmadılar o yuzden...

evet hepsini erkek yaptırır bızden kız almak bıraz zordur o yuzden sadece kızın annesı 1-2 salvar yaptrır artık gerıye ne kadar gymek ıstıosan cocugun tarafı yapar..
keza altnda cok alınır ama tercıhe kalmıs bız mesela hangı memleketten kız alırsak alalım en az 8-10 bılezık ve ustunu takarz aıle olarak ve 2şer 3 er set alırız durumu daha ıyı olan daha cok alıyor tabıkı kelepçelerde yıne alırnr dedgn gibi ama mecbur degıl kımse bız nısanlımn aılesnden bsy ıstemedık bızde ıstenmezde zaten adetler anlatılır kım nasıl yapmak ısterse oyle yapar ben bı bosnakla evlenıo olsaydım nişanda en basiti 30-40 bın tllik altnım olurdu ...bosnaklarn maddi durumu iyi olmasada adetlerden ötürü borclanılır kredı cekılır ama yapılır yani...yoksa zengin millet degilizdr ama adetlermz zordur

Gülin yok ama yazayım geçmişi okuyacakmış nasılsa

canım sana söz vermiştim ya paşabahçeden uydurduğum misafir su takımını albüme atıyorum bakarsın

Tamam vey geyi oyuncaklayımı barışalım asıl ben paynak kadayım:102::102::102::119::119::119::121::121::121:

nişanda 30*40 binlik altın mı
Yok anacım nerde bizde olmaz öyle
ama bizim işyeirnde bir abimizin kızı boşnaklarla evlendiş
düğüne gittik ben şaşırdım baya durumları normal yani ailenin ama bir altın taktılar ben görmedim öyle
kemer taktılar birde şu kalın kolyeler oluyor ya ağır baya ondan bilezikler falan çabası
ama düğünden sonra kızın üstünden almışlar bütün takılanları biz çok borç yaptık deyip
kasaya koymuşlar oda güzel değil aslıunda gösteriş gibi oluyor
hani biz bu kadar takıyoruz der gibi
az taksınlar ama benim olsun bence

ahahah geri mi almışlar o istisnadır ya bizde olmaz öyle şey belki pinti aileye denk gelmiştir kız dogrudur olabilirde bizde kıza alınan kızındır yani öyle geri almak olmaz en azından biz gelinimize alıcaklarmızı geri almayız ayıptır günahtır

canımm benim çeyiz topiğim var http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/558256-xcvbnm-gtgtceyiz-kosesi.html bak burda bak bakalım neler almışım,gerçi bayadır yazmıyorum ben oraya ama

fikir olur sanada

canım maddi durum sıkışıksa yavaş yavaş al

ama yok para biriktirebilirim diyosan at kenara paranı en son beğendiğim gibi alırsın herşeyini

yok canm rahat ol düsünmüyorum dahaa

ohh iyi baree

eflinam bak bi kaç örnek ben şalvarşlarmı beyaz ve cok güzel bi mavi yaptırıcam 2 tane gycem ikisinide bnm annem yapıcak malum kaynanalar pinti

Eklentiler

• $bşnak.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 377
  • $gelin.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $bşnk 1.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 57

evet pinti aile demekki geri aldıklarına göre
ne biliyim benimde tuhafıma gitmişti
sen bayrampaşada mı oturuyorsun istanbulda

canım bakıcam topiğine işime yarayacağı kesin
Para konusunda sıkıntım yok çok şükür bende son zamanda çıkan en iyisini
en yenisini alma taraftarıyım biraz
alıp bekleyeceğine evimde yada aldıım yerde
bakalım aslında bir yerden başlamayıda canım hiç istemiyor
hani böyle onu alayım bunu alayım diye bir özencimde yok ama

Elif son zamana sıkıştırmaktansa yavaş yavaş git al.

ne kadar elinde paran da olsa birşeyi araştırmadan pat diye alınmıyor. sürekli birşey çıkabiliyor. artık pazarlarını çeyiz alışverişine ayır.

ne senin hunin yok muu

biz kullanıyoruz evde, mesela tenekeyle yağ alıp onu şişeye boşaltıyoruz

işte orda kendileri çok yardımcı bir araç

bide mor olunca dayanamadım

barıştık ahhh

benimde hunim yok. napıcaktık huniyi :44:

eflinam bak bi kaç örnek ben şalvarşlarmı beyaz ve cok güzel bi mavi yaptırıcam 2 tane gycem ikisinide bnm annem yapıcak malum kaynanalar pinti

güzelim bunlar ne ya çok güzeller ama
ben altınlara bayıldım yalnız
resmen 100.000 tl lik altın var anacımmmmmmmmm

Annen nasıl dikecek terzi mi ki kendisi
şalvarlara ve elbiselere bittim valla keşke benim anamda dikebilse öyle
ama bunları dışaran almaya kalkasan baya bir para tutar eminim

beyaz ve mavide çok güzel olur
bu arada kına gecen ne zaman

hayır canım pendik boşnak mahallesindeyim ben

Kızzzzz sen bize mi gelin gelecen neden demedin eniştenin trabzonlu olduğunu :13::13::13::13:

benimde Arnavut tanıdıklarım var.. kına geceleri güzel oluyor evet..

biraz kıyafet ve göşterişi seviyorlar. insanların o kadar bilezik takma imkanları yoksa napsınlar ki..

sen daha evine bişeyler almanın zevkini alamamışsın

ben de böyleydim ama bak gördüğün gibi huni aldım diye bile seviniyorum artık

para sorunun yoksa biraz daha bekleybilirsin aslında ama

sonradan unuttukların vs çıkar en iyisi ufaktan başla sen yinede

Salon tam oynamalık yer geniş çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun... kına ne zaman 28 eylül mü???

Odan da tatlı canım güle güle yatın

haklısınız hanımlar vallahi
bu gönül davetle ilgili yazıştığım senmiydin canım ya bu topikten

benimde arnavut tanıdıklarım var.. Kına geceleri güzel oluyor evet..

Biraz kıyafet ve göşterişi seviyorlar. Insanların o kadar bilezik takma imkanları yoksa napsınlar ki..

bencede olan var olmayan var ama işşte adetler demekki ağır basabiliyor bazen
vallah biz hiçbişi konuşmadık ailem falan bişi istemedi zaten istemeslerde öyle sanki bedel alıyormuış gibi
bizde olmaz öyle birşey
nişanlımda bakalım hiçbişi demiyor ama ne takarlar bilmiyorum hiç

canım senin topiği gezdim harika şeler almışsın
huniyi alan senmiydin
Akıllı kızsın vesselam benim aklıma gelmes valla huni falan
ama iyi oldu bu topik benim için

annem dikmeyecek kumaşları alıp özel diktiriyouz sadece bu işi yapan bayanlar var bizim orada pahalı tutuo evet 2 tanesi nerden baksan 1500 bulucak..kıyafetlermz güzeldir ama ben pek meraklı deilim adet yerini bulsun die gycem işte...

hümm yuh anacım tüm 347ler bile gökhanın trabznlu oldgnu sen mi bilmiosun tesüf ederimmm yavrummm

donuk pudra evet biraz gösteriş merakı var bizimkilerde hem kıyafette olsun hem takıda olsun biraz görgüsüzlerdir aksini idda edemicem ama adet işte napıcan hep bnmki daha iyi olsun die die bu hale geldiler aldılarda aldılar şimdi almayınca ayy hiç bşyi yok diolarneseki ben o tayfada deilim gösterişsizim adet yerini bulsun 1-2 bsy yapıcam hepsi o..
yoksa zengin millet deiliz e tabi durumu iyi olanlar var ama genelde harc borc yapılır her sey sonra ileri vadede ödenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…