- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
bencede olan var olmayan var ama işşte adetler demekki ağır basabiliyor bazen
vallah biz hiçbişi konuşmadık ailem falan bişi istemedi zaten istemeslerde öyle sanki bedel alıyormuış gibi
bizde olmaz öyle birşey
nişanlımda bakalım hiçbişi demiyor ama ne takarlar bilmiyorum hiç[/B]
canım senin topiği gezdim harika şeler almışsın
huniyi alan senmiydin
Akıllı kızsın vesselam benim aklıma gelmes valla huni falan
ama iyi oldu bu topik benim için
şunlar ne oluyor acaba
Salon tam oynamalık yer geniş çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun... kına ne zaman 28 eylül mü???
Odan da tatlı canım güle güle yatın
annem dikmeyecek kumaşları alıp özel diktiriyouz sadece bu işi yapan bayanlar var bizim orada pahalı tutuo evet 2 tanesi nerden baksan 1500 bulucak..kıyafetlermz güzeldir ama ben pek meraklı deilim adet yerini bulsun die gycem işte...
hümm yuh anacım tüm 347ler bile gökhanın trabznlu oldgnu sen mi bilmiosun tesüf ederimmm yavrummm
donuk pudra evet biraz gösteriş merakı var bizimkilerde hem kıyafette olsun hem takıda olsun biraz görgüsüzlerdir aksini idda edemicem ama adet işte napıcan hep bnmki daha iyi olsun die die bu hale geldiler aldılarda aldılar şimdi almayınca ayy hiç bşyi yok diolarneseki ben o tayfada deilim gösterişsizim adet yerini bulsun 1-2 bsy yapıcam hepsi o..
yoksa zengin millet deiliz e tabi durumu iyi olanlar var ama genelde harc borc yapılır her sey sonra ileri vadede ödenir
Nenacımmmm anladı onukendisi bizim özlem kadar vardır bu konuda
neresinden kız???? Bizde geline çok altın yapılır aslında hasır set olmadan gelin falan edilmez mesela....
ben dün nişanlımla gittiim nikah tarihimi evraklarla resmileştrdm 29 eylülde evelniyorum ve kına salonumu ayarladım ayrıca yatak odamı bile aldımmmm
yatak odam sade olsun die cok ugrastım ve bunu begendım sadece başlıgı öyle olmicak beyaz kirlenmez kumastan kapitone yaptrcam yada düz beyaz ahsap olucak kararsızım...
kına gecem içinde evmzin hemen altndaki bu salonu tuttum balkonlu ve güzel ... bende bu şekil yöresel şalvarlarmzdan giyeceiğim .. nasıl görünüo salon ve odam güzel mi???:26::26:
yatacaz yatacaz hümüm bu konulara 347 de gireriz buranın da terbiesini bozmayalım şimdi kuzum
anlamam mı en sevdiğim konu benim özlem kim ??bu konularda benden daha mı iyi kızarım bak şimi
bu arada 27 eylülde kınam şeker kız
köprüyü geçene kadar olmasın da o aman dikkat et
nene evrakları şimdiden mi hallettiniz?
çünkü 6 ay geçerliliğini koruyo ya belgeler sizin düğüne de 6 aydan fazla var :26:
Nena hangi terbiyebu topic çok fena +18 kayar
tüm gelinler birbirinden fena
Nena hangi terbiyebu topic çok fena +18 kayar
tüm gelinler birbirinden fena
Aslım sen Nenayı bilmezsin çok fenadır obazen şöle böyle yaptım diyor bende iyi halt yedim diyorum o kadar var yani
evet evrakları dün verdik parayıda verdik makbuzu da aldık biz evrakları işleme koyucaz dediler belki 1 ay sonra koyarlar işleme bilemedim ki bi sorun cıkmaz heralde sonradan
canım senin topiği gezdim harika şeler almışsın
huniyi alan senmiydin
Akıllı kızsın vesselam benim aklıma gelmes valla huni falan
ama iyi oldu bu topik benim için
Tamam payıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?