'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen öyle.. varsın takmasın boşver sana sevgi saygı göstersin yeter.

hepimizin çeyiz sayfası var bak bence fikir edinmiş olursun.

neresinden kız???? Bizde geline çok altın yapılır aslında hasır set olmadan gelin falan edilmez mesela....

neresinden kız???? Bizde geline çok altın yapılır aslında hasır set olmadan gelin falan edilmez mesela....

zigana-maçka karışıklar cnm ne hasırı ya 1 bilezik almadılar ne yaptysa bnm nişanlım tek basına yaptı 4 bilezik 1 de normal set kurban oldgm baktı aıleden hayır yok kendisi yaptı her seyı ama harcattım 20 bin ona ohh iyi yaptım

nene evrakları şimdiden mi hallettiniz?
çünkü 6 ay geçerliliğini koruyo ya belgeler sizin düğüne de 6 aydan fazla var :26:

yatacaz yatacaz hümüm bu konulara 347 de gireriz buranın da terbiesini bozmayalım şimdi kuzum

Kızzz buranın o konularda daha deli olduğunu söyleyebilirim hepimiz nişanlıyız hepimizin belli bi süre sonra düğünü olacak eeee o konu olmazsa olur mu???? asker sayfasında nişanlı olan sayısı azdı burda herkesin maşallahı var kızzz tam senlik Cuma cuma konuştuğum konuya bakın

nene evrakları şimdiden mi hallettiniz?
çünkü 6 ay geçerliliğini koruyo ya belgeler sizin düğüne de 6 aydan fazla var :26:

evet evrakları dün verdik parayıda verdik makbuzu da aldık biz evrakları işleme koyucaz dediler belki 1 ay sonra koyarlar işleme bilemedim ki bi sorun cıkmaz heralde sonradan

Nena hangi terbiye bu topic çok fena +18 kayar

tüm gelinler birbirinden fena

vayyy ozaman tam yerindeyim en sevdiğim muhabbet ne kadar deli oldgmu hümmm bilir hatta bi gece sabaha karşı bütün topic şafak sayarken yatak muhabbetne bi grdm herkees asker bekledgni unuttu millett kaşınmaya başladı yihuuuuuuuuu bir çılgın topic daha buldum yaşasın

Aslım sen Nenayı bilmezsin çok fenadır o bazen şöle böyle yaptım diyor bende iyi halt yedim diyorum o kadar var yani

kızım dicem ki sende gaza gel yoksa ilk gece oranı buranı kapatmaktan enişteyi kaçıracan ben öğretim ki bil sen utanmaca yok hatta sexi hareketler yapacan kıravatıyla oynıcan falan yani

canım senin topiği gezdim harika şeler almışsın
huniyi alan senmiydin
Akıllı kızsın vesselam benim aklıma gelmes valla huni falan
ama iyi oldu bu topik benim için

evet hunili gelin benim

elbet bigün kullanırım didim bide mor tutkusu var da bende

gördüm mü dayanamıyorum

Tamam payıştık

hadi gözümüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…