kızım dicem ki sende gaza gel yoksa ilk gece oranı buranı kapatmaktan enişteyi kaçıracan ben öğretim ki bil sen utanmaca yok hatta sexi hareketler yapacan kıravatıyla oynıcan falan yani
neresinden kız???? Bizde geline çok altın yapılır aslında hasır set olmadan gelin falan edilmez mesela....
zigana-maçka karışıklar cnm ne hasırı ya 1 bilezik almadılar ne yaptysa bnm nişanlım tek basına yaptı 4 bilezik 1 de normal set kurban oldgm baktı aıleden hayır yok kendisi yaptı her seyı ama harcattım 20 bin ona ohh iyi yaptım
sen nerelisin canım
hasır set falan anacım ne oluyoruz yavvv
biz beleşe gidiyoruz sanırım
nişanda mı 20.000 harcadı nişanlın anlamadım
ailesi birşey yapmıyorsa o yapacak başka çaresi yok
siz çeyiz verir misiniz peki
yatak odasını kim alacak mesela
mutfak eşyası falan yoksa onalrıda erkek tarafı alır
kaç yaşındasın sen canım
evet evrakları dün verdik parayıda verdik makbuzu da aldık biz evrakları işleme koyucaz dediler belki 1 ay sonra koyarlar işleme bilemedim ki bi sorun cıkmaz heralde sonradan
sen nerelisin canım
hasır set falan anacım ne oluyoruz yavvv
biz beleşe gidiyoruz sanırım
nişanda mı 20.000 harcadı nişanlın anlamadım
ailesi birşey yapmıyorsa o yapacak başka çaresi yok
siz çeyiz verir misiniz peki
yatak odasını kim alacak mesela
mutfak eşyası falan yoksa onalrıda erkek tarafı alır
kaç yaşındasın sen canım
kızım dicem ki sende gaza gel yoksa ilk gece oranı buranı kapatmaktan enişteyi kaçıracan ben öğretim ki bil sen utanmaca yok hatta sexi hareketler yapacan kıravatıyla oynıcan falan yani
ama canım mesela hani bugün kan tahlili yaptırdın ya diyelim, 6 ay sonra o kan tahlili hükmünü yitirir
yani 1 ay sonra işleme koysalar bile sonuçta yaptırdığın tarih belli ya evrakta
felaket tellalı gibi konuştum kızdım şimdi kendime
sorun olsaydı onlar uyayırdı zaten
sadece benimkiler 5 ay önceden başvurmama rağmen biz adını yazıyoruz ama sen yine de evrakları mart gibi getir 6 ay geçerliliği var falan demişlerdi bana
evet nişanda 20 bin hatta 21 750 tuttu...
ben dün yatak odasnı aldım ailesi hiç bşy almıcak her seyı nişanlıma pasladılar o da yapabıldgnı yapıcak yapamadgnda bnm ailem yardm edecek beyaz esyaları komple ben alıcam
25 yasındayım
ilk gece hangi kravatpampon style (Elif nerdesin kız :44: style dilime dolandı )
ilk gece hangi kravatpampon style (Elif nerdesin kız :44: style dilime dolandı )
ben bu hemşerilerime çok kızdım şimdi yawww ne biçim hemşo bunlar
damatlık kravatı yokmu odaya ilk grdkleri zaman şimdi hüm tutacak kravatı adamın etrafnda bir iki tur atıp cocugu yataga iticek snra hüm de gelinliği yukarı sıyırıp başlıcak işte hüm smdi kafamı kıracak imdattttttttttttt
papyon çok tatlııııı yaaa bayıldım ben canımdan önce takacam onu bu gidişle... neyse namazdan sonra kravat takar Nena hoca öyle dedi uygulamak lazım
senın hemsolar bnm canımı cok sıkıyo ya tamam hiç bsyyapma yapmak zorunda deilsin de ya erkek adam evlendırıosun bı salon takımı masa takımı beyaz esya alınmazmı ya hiç mi utanmıolar ben anlamadımki...
hasır set diyler,30-40 binlik altın diyler :111::111::111:
sen ne diyosun bu konuda
he papyon takıodu senınki dimi ozaman dur senın için başka fantezi düşünim akşam anlatım
bizde 2012 haziranında nişanlandık 2013 yazında evlenicez. ama annesi yer bulunur gün hemen alınır gibi cümleler kurduğundan gün falan alamadık henüz.Kafayı yicem
Allah olmayana da versinn..
Nişanlım herşeyi kendi yapıyor, Allahtan benim ailem beyaz eşya ve yatak odamı aldılar. yoksa kaçbin borcumuz olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?