'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

neresinden kız???? Bizde geline çok altın yapılır aslında hasır set olmadan gelin falan edilmez mesela....

sen nerelisin canım
hasır set falan anacım ne oluyoruz yavvv
biz beleşe gidiyoruz sanırım

nişanda mı 20.000 harcadı nişanlın anlamadım
ailesi birşey yapmıyorsa o yapacak başka çaresi yok
siz çeyiz verir misiniz peki
yatak odasını kim alacak mesela
mutfak eşyası falan yoksa onalrıda erkek tarafı alır
kaç yaşındasın sen canım

Ben trabzonluyum nişanlım Ankaralı... Hasır set aldılar bana.. kayımvalidem pırlanta hariç diğer isteklerinden alırım dedi bende modası hiç geçmeyeceği için hasır aldım

evet evrakları dün verdik parayıda verdik makbuzu da aldık biz evrakları işleme koyucaz dediler belki 1 ay sonra koyarlar işleme bilemedim ki bi sorun cıkmaz heralde sonradan

ama canım mesela hani bugün kan tahlili yaptırdın ya diyelim, 6 ay sonra o kan tahlili hükmünü yitirir
yani 1 ay sonra işleme koysalar bile sonuçta yaptırdığın tarih belli ya evrakta
felaket tellalı gibi konuştum kızdım şimdi kendime
sorun olsaydı onlar uyayırdı zaten
sadece benimkiler 5 ay önceden başvurmama rağmen biz adını yazıyoruz ama sen yine de evrakları mart gibi getir 6 ay geçerliliği var falan demişlerdi bana

evet nişanda 20 bin hatta 21 750 tuttu...

ben dün yatak odasnı aldım ailesi hiç bşy almıcak her seyı nişanlıma pasladılar o da yapabıldgnı yapıcak yapamadgnda bnm ailem yardm edecek beyaz esyaları komple ben alıcam

25 yasındayım

kızım dicem ki sende gaza gel yoksa ilk gece oranı buranı kapatmaktan enişteyi kaçıracan ben öğretim ki bil sen utanmaca yok hatta sexi hareketler yapacan kıravatıyla oynıcan falan yani

ilk gece hangi kravat pampon style (Elif nerdesin kız :44: style dilime dolandı )

ya valla şimdi bilemedimki yarın araştırıp sana dogrusunu söylim olur mu beni uyarmadılar ki vardır heralde bi bildkleri

ben bu hemşerilerime çok kızdım şimdi yawww ne biçim hemşo bunlar

ilk gece hangi kravat pampon style (Elif nerdesin kız :44: style dilime dolandı )

damatlık kravatı yokmu odaya ilk grdkleri zaman şimdi hüm tutacak kravatı adamın etrafnda bir iki tur atıp cocugu yataga iticek snra hüm de gelinliği yukarı sıyırıp başlıcak işte hüm smdi kafamı kıracak imdattttttttttttt

ben bu hemşerilerime çok kızdım şimdi yawww ne biçim hemşo bunlar

senın hemsolar bnm canımı cok sıkıyo ya tamam hiç bsyyapma yapmak zorunda deilsin de ya erkek adam evlendırıosun bı salon takımı masa takımı beyaz esya alınmazmı ya hiç mi utanmıolar ben anlamadımki...

bizde 2012 haziranında nişanlandık 2013 yazında evlenicez. ama annesi yer bulunur gün hemen alınır gibi cümleler kurduğundan gün falan alamadık henüz.Kafayı yicem

bizde 2012 haziranında nişanlandık 2013 yazında evlenicez. ama annesi yer bulunur gün hemen alınır gibi cümleler kurduğundan gün falan alamadık henüz.Kafayı yicem

yaz sezonundaysa zor bulunur gün ve yer.

biraz siz nişanlınla araştırın .. yaza ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…