'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyiki bir kalktık pc başından, hemen 5673937292 syfa yazın emi

ay ol benim ihtiyacım yok
olsaydı yağ için kullanırdım, onu da becerikli ellerimle şişeler arası geçiş yapabiliyorum
yani bir litre kadarı lavaboya dökülse de problem yok şimdilik

başkanımm hasır set diyler,30-40 binlik altın diyler :111::111::111:

sen ne diyosun bu konuda

bana da hasır sepet aldılar

kız bıçak beklediydim kendü kendüme o yoktu yaa huuu

ben çok ucuza gittim kızlar
ne set ne de bişey

evet evrakları dün verdik parayıda verdik makbuzu da aldık biz evrakları işleme koyucaz dediler belki 1 ay sonra koyarlar işleme bilemedim ki bi sorun cıkmaz heralde sonradan

ya valla şimdi bilemedimki yarın araştırıp sana dogrusunu söylim olur mu beni uyarmadılar ki vardır heralde bi bildkleri

ben kafanı karıştırmayayım hiç, huzursuz etmeyeyim seni canım

bizde 2012 haziranında nişanlandık 2013 yazında evlenicez. ama annesi yer bulunur gün hemen alınır gibi cümleler kurduğundan gün falan alamadık henüz.Kafayı yicem

nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum ama yer bulmakta zorlanırsınız
biz hazirandan nişanlandık 15 gün sonra düğün salonunu tuttuk ve bizden bi hafta öncesi ve bir hafta sonrası tutuluydu mesela

cıkksssssssss canım... damat gelcek arkadan usulca yanaşcak.. nefesini boynuna vercek..

yavaş yavas fermuarı indircek gelinliğin

Allah olmayana da versinn..

Nişanlım herşeyi kendi yapıyor, Allahtan benim ailem beyaz eşya ve yatak odamı aldılar. yoksa kaçbin borcumuz olurdu

amin aslımuu

borç deme bana 30 bini bulduk biz

ama neden bilmem korkmuyorum birlikte olalım da nasılsa ödenecek

açlıktan ölen yok

Nişanlına baskı yap canım demezsen onlar çok rahat dururlar valla sonra kalırr tee ramazandan sonralara

ya cok baskı yaptım cocukcagız yıprandı ... konusulmuo ki onlarla hıc o konulara gırmıolar babanemi gazladım ara cagır ne gerekıosa konusulsun gökhanım üzülüo dedim

becerikli hatunun hali başka canım

ben becerikli olmadığım içün bir adet huni edindim şimdiden

hasır sepet

sağlık olsun

amin aslımuu

borç deme bana 30 bini bulduk biz

ama neden bilmem korkmuyorum birlikte olalım da nasılsa ödenecek

açlıktan ölen yok

bizim de öyle Pınar'ım aynen ödenir gider. Allah saglık ve iş versin. huzur ve sevgi saygı ile beslesin yuvalarımızı.

Aslııııı rahat durun diyorummmmm çocuğun üstüne atlamak istemiyorum

ne olmuş yani test sürüşü yapmış olursun

cıkksssssssss canım... damat gelcek arkadan usulca yanaşcak.. nefesini boynuna vercek..

yavaş yavas fermuarı indircek gelinliğin

sana cıksss canım klasik ilk gecelerden hoslanmıyorum kız çocugu delirtecekki cocuk cıldırsın öyle cocuk üflicek kızın gelnlıgını cıkaracak olmaz o kız gergın zaten bıde soymasınımı beklicek ama kız kendını napıcak gazlicak cocugu delirtmek içinn sonra yavaşça pantolonunun kemerini açacak cocuk o sırrada gelinlgn fermuarnı acacak tabi bu vaziyette dudaklar birbirine yapışık dişdişe geçmiş offf daha evlenmeme cok var şimdiden kötü oldum

gelinliğin fermuarı arkada kız nasıl açcak acaba ??

ayrıca o heyecandan kim kime fantazi yapabilir ki gelinlik-damatlık çıkcak abdest ve namaz alıncak. hemen yemeye gecme damadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…