seninde mi yokk
başkanımm hasır set diyler,30-40 binlik altın diyler :111::111::111:
sen ne diyosun bu konuda
evet evrakları dün verdik parayıda verdik makbuzu da aldık biz evrakları işleme koyucaz dediler belki 1 ay sonra koyarlar işleme bilemedim ki bi sorun cıkmaz heralde sonradan
ya valla şimdi bilemedimki yarın araştırıp sana dogrusunu söylim olur mu beni uyarmadılar ki vardır heralde bi bildkleri
bizde 2012 haziranında nişanlandık 2013 yazında evlenicez. ama annesi yer bulunur gün hemen alınır gibi cümleler kurduğundan gün falan alamadık henüz.Kafayı yicem
bizde 2012 haziranında nişanlandık 2013 yazında evlenicez. ama annesi yer bulunur gün hemen alınır gibi cümleler kurduğundan gün falan alamadık henüz.Kafayı yicem
damatlık kravatı yokmu odaya ilk grdkleri zaman şimdi hüm tutacak kravatı adamın etrafnda bir iki tur atıp cocugu yataga iticek snra hüm de gelinliği yukarı sıyırıp başlıcak işte hüm smdi kafamı kıracak imdattttttttttttt
Allah olmayana da versinn..
Nişanlım herşeyi kendi yapıyor, Allahtan benim ailem beyaz eşya ve yatak odamı aldılar. yoksa kaçbin borcumuz olurdu
cıkksssssssss canım... damat gelcek arkadan usulca yanaşcak.. nefesini boynuna vercek..
yavaş yavas fermuarı indircek gelinliğin
Nişanlına baskı yap canım demezsen onlar çok rahat dururlar valla sonra kalırr tee ramazandan sonralara
cıkksssssssss canım... damat gelcek arkadan usulca yanaşcak.. nefesini boynuna vercek..
iyiki bir kalktık pc başından, hemen 5673937292 syfa yazın emi
ay ol benim ihtiyacım yok
olsaydı yağ için kullanırdım, onu da becerikli ellerimle şişeler arası geçiş yapabiliyorum
yani bir litre kadarı lavaboya dökülse de problem yok şimdilik
bana da hasır sepet aldılar
kız bıçak beklediydim kendü kendüme o yoktu yaa huuu
ben çok ucuza gittim kızlar
ne set ne de bişey
amin aslımuu
borç deme bana30 bini bulduk biz
ama neden bilmem korkmuyorum birlikte olalım da nasılsa ödenecek
açlıktan ölen yok
Aslııııı rahat durun diyorummmmmçocuğun üstüne atlamak istemiyorum
asliiimuuuu
bu arada benim gelinlikte fermuar yok :26: arkası ipli ipli
bizim de öyle Pınar'ım aynen ödenir gider. Allah saglık ve iş versin. huzur ve sevgi saygı ile beslesin yuvalarımızı.
daha heyecanlı olur
sana cıksss canım klasik ilk gecelerden hoslanmıyorumkız çocugu delirtecekki cocuk cıldırsın öyle cocuk üflicek kızın gelnlıgını cıkaracak olmaz o kız gergın zaten bıde soymasınımı beklicek ama kız kendını napıcak gazlicak cocugu delirtmek içinn sonra yavaşça pantolonunun kemerini açacak cocuk o sırrada gelinlgn fermuarnı acacak tabi bu vaziyette dudaklar birbirine yapışık dişdişe geçmiş offf daha evlenmeme cok var şimdiden kötü oldum
asliiimuuuu
bu arada benim gelinlikte fermuar yok :26: arkası ipli ipli
sana cıksss canım klasik ilk gecelerden hoslanmıyorumkız çocugu delirtecekki cocuk cıldırsın öyle cocuk üflicek kızın gelnlıgını cıkaracak olmaz o kız gergın zaten bıde soymasınımı beklicek ama kız kendını napıcak gazlicak cocugu delirtmek içinn sonra yavaşça pantolonunun kemerini açacak cocuk o sırrada gelinlgn fermuarnı acacak tabi bu vaziyette dudaklar birbirine yapışık dişdişe geçmiş offf daha evlenmeme cok var şimdiden kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?