asliiimuuuu
bu arada benim gelinlikte fermuar yok :26: arkası ipli ipli
sana cıksss canım klasik ilk gecelerden hoslanmıyorumkız çocugu delirtecekki cocuk cıldırsın öyle cocuk üflicek kızın gelnlıgını cıkaracak olmaz o kız gergın zaten bıde soymasınımı beklicek ama kız kendını napıcak gazlicak cocugu delirtmek içinn sonra yavaşça pantolonunun kemerini açacak cocuk o sırrada gelinlgn fermuarnı acacak tabi bu vaziyette dudaklar birbirine yapışık dişdişe geçmiş offf daha evlenmeme cok var şimdiden kötü oldum
bizim de öyle Pınar'ım aynen ödenir gider. Allah saglık ve iş versin. huzur ve sevgi saygı ile beslesin yuvalarımızı.
ne olmuş yani test sürüşü yapmış olursun
Lavin hoşgeldin
*
ziyaretçiler de hoşgeldi
noldu konu cok mu ilginizi cekti
daha 86 gün var şimdi test sürüşü yaparsak 10 gün kala gerçek sürüşüne geçeriz
Anam gerdek fantazisinin üstüne geldimm
ziyaretçiler de hoşgeldi
noldu konu cok mu ilginizi cekti
kademeli yaklaşım diye bişi var aaaaaaaaaa
laviinnnn tam zamanında geldin
konu ilgi çekmeyecek gibi değil kiiiiii
neler öğreniyoruz baksanaa
dişdişee
gelinliğin fermuarı arkada kız nasıl açcak acaba ??
ayrıca o heyecandan kim kime fantazi yapabilir ki gelinlik-damatlık çıkcak abdest ve namaz alıncak. hemen yemeye gecme damadı
Tövbe bu olay beni çok bozuyor ben o gece namaz kılıp uyusam,sabah erken kalkıp(sevgilim benden sonra uyanır) fantazimi yapsam olru mu.
Ben baş örtüsünü fırlat,eteği çıkart,namazlığı topla yatağa hopla olayından soğuyorum yaa
aynen bende de öyle ya..
ya da gerdek heyecanından namazı hakkıyla kılınmaz gibi geliyor.ben ayrı odada olcam ondan en iyisi . varlığı beni daha da heyecanlandırır namazda.
ertesi gün sakince
pınar birazdan tırnaklmaya geçeceğiz bu gidişle
Ezan okunuyor
*
dişdişe nedir yailk zamanlar ilk heyecan ve öpüşmeyi öğrenme aşamalrındaki diş çarpmaları mı
aynen bende de öyle ya..
ya da gerdek heyecanından namazı hakkıyla kılınmaz gibi geliyor.ben ayrı odada olcam ondan en iyisi . varlığı beni daha da heyecanlandırır namazda.
ertesi gün sakince
BEnim adam kesin şunu diyecek'Lavin kılmasak olur mu?Farz mı? Hemen yapsak ya?'
**
benimki de yemek yicekmiş ilk. (güç gelcekmiş)
sonra saçımı açacakmıs,fermuarımı indirecekmiş.
sonra abdest -namaz..
sonra usul usull
o yorgunlukla ne yapmayı düşünüyorsa.
BEnim adam kesin şunu diyecek'Lavin kılmasak olur mu?Farz mı? Hemen yapsak ya?'
Çok uykucudur ben giderim bi soyunup üstümü giyinmeye bi bakıcam adam uyumuş kalmış.
Ben de artık uykusundan uyandırırım
Çok uykucudur ben giderim bi soyunup üstümü giyinmeye bi bakıcam adam uyumuş kalmış.
Ben de artık uykusundan uyandırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?