'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bu kızın fantezileri beni öldürecek ya :83::83::83:

gelinliğin fermuarı arkada kız nasıl açcak acaba ??

ayrıca o heyecandan kim kime fantazi yapabilir ki gelinlik-damatlık çıkcak abdest ve namaz alıncak. hemen yemeye gecme damadı

Tövbe bu olay beni çok bozuyor ben o gece namaz kılıp uyusam,sabah erken kalkıp(sevgilim benden sonra uyanır) fantazimi yapsam olru mu.

Ben baş örtüsünü fırlat,eteği çıkart,namazlığı topla yatağa hopla olayından soğuyorum yaa

Ezan okunuyor

*

dişdişe nedir ya ilk zamanlar ilk heyecan ve öpüşmeyi öğrenme aşamalrındaki diş çarpmaları mı

aynen bende de öyle ya..

ya da gerdek heyecanından namazı hakkıyla kılınmaz gibi geliyor. ben ayrı odada olcam ondan en iyisi . varlığı beni daha da heyecanlandırır namazda.

ertesi gün sakince

aynen bende de öyle ya..

ya da gerdek heyecanından namazı hakkıyla kılınmaz gibi geliyor. ben ayrı odada olcam ondan en iyisi . varlığı beni daha da heyecanlandırır namazda.

ertesi gün sakince

tabi farklı odalarda kılacağız yoksa o önde sen arkada adama bakarsın namaz kılarken tövbe tövbe

BEnim adam kesin şunu diyecek'Lavin kılmasak olur mu?Farz mı? Hemen yapsak ya?'

**

benimki de yemek yicekmiş ilk. (güç gelcekmiş )

sonra saçımı açacakmıs,fermuarımı indirecekmiş.
sonra abdest -namaz..

sonra usul usull

o yorgunlukla ne yapmayı düşünüyorsa.

**

benimki de yemek yicekmiş ilk. (güç gelcekmiş )

sonra saçımı açacakmıs,fermuarımı indirecekmiş.
sonra abdest -namaz..

sonra usul usull

o yorgunlukla ne yapmayı düşünüyorsa.

Çok uykucudur ben giderim bi soyunup üstümü giyinmeye bi bakıcam adam uyumuş kalmış.

Ben de artık uykusundan uyandırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…