'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

**

benimki de yemek yicekmiş ilk. (güç gelcekmiş )

sonra saçımı açacakmıs,fermuarımı indirecekmiş.
sonra abdest -namaz..

sonra usul usull

o yorgunlukla ne yapmayı düşünüyorsa.

filmlerde olur ya gelin yatağın ucunda oturur

damat girer odaya gelir yanına ilişir hemen

eliyle çenesinden tutup gözlerine bakar

ve sırtüstü yatağaa

sahi niye hep böyle:44::44:

niye bi namaz kıldıklarını görmüyoruz:44::44:

onlar gavur gavur

şaka bir yana bu konuda bilinçli olan çok insan olduğu kadar bilmeyen de olduğunu düşünüyorum .. bir de bilip de uygulamayanlar kısmı da çok..

eeevvvveeetttt bugünün mesajı şu konulara yaraşır olsun
hem bakalım ne cevap vericekler görmüş oluruz
'aşkım ilk gece acaba namaz kıldıktan sonra direkt sarılıp uyusak mı?'

onlar gavur gavur

şaka bir yana bu konuda bilinçli olan çok insan olduğu kadar bilmeyen de olduğunu düşünüyorum .. bir de bilip de uygulamayanlar kısmı da çok..

Benide bilginçlendirir misiniz acep yaa ben bu namaz olayını ilk kez sizden duyyum sanki 10 kez ev lenmişim gibi sölediğim lafa bak şimcik tüm milletler için geçerli mi saçma bi soru mu sordum acp:26::26::26:

hızlı sevgilimden mesaj geldi 'e sen balayında yapmak istemiyodun ilk'
ahahaa içine oturmuş üzülmüş sanırım ya

Benide bilginçlendirir misiniz acep yaa ben bu namaz olayını ilk kez sizden duyyum sanki 10 kez ev lenmişim gibi sölediğim lafa bak şimcik tüm milletler için geçerli mi saçma bi soru mu sordum acp:26::26::26:
millet değil canım herkes için.. bir müslüman evlendiginde o işi yapmadan önce Allah a sukretmek ve yuvasını koruması, onun yolunda giden evlatlar yetiştimek, vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun diye şükür namazi kilar dua ederler ve namazdan sonra da bi ayet var onu okuyup fatiha ile bitirirler

her dinin gerektirdikleri farklıdır.nasıl ki hıristiyanlar sünnet olmuyor ,müslüman erkekleri oluyor.

bizim dinimizde evlendikten sonra şükür namazı kılınır.

Son düzenleme:

Şimdi geçen gün bu mehir konusunu anneme sordum annem dedi ki sadece Türklerde var bizim büyük dedelerimiz suriyeden göçmüş biz Arabız ama elhamdülillah müslümanız ama bazı adetlerimiz farklı oluyor bizimkilere de soramıyorum ama merak ediyorum bilmiyorum kafam çok karıştı size sorim dedim:26::26::26:

Ben bu evlilik sonrası ilk cinsel ilişki öncesi kılınan şükür namazını nafile namaz olarak biliyordum. Farz ibadet hükminde değil diye.

Bir araştırmam gerek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…