**
benimki de yemek yicekmiş ilk. (güç gelcekmiş)
sonra saçımı açacakmıs,fermuarımı indirecekmiş.
sonra abdest -namaz..
sonra usul usull
o yorgunlukla ne yapmayı düşünüyorsa.
filmlerde olur ya gelin yatağın ucunda oturur
damat girer odaya gelir yanına ilişir hemen
eliyle çenesinden tutup gözlerine bakar
ve sırtüstü yatağaa
sahi niye hep böyle:44::44:
niye bi namaz kıldıklarını görmüyoruz:44::44:
evet canım aynen öyle uygulamayan doluu insan varonlar gavur gavur
şaka bir yana bu konuda bilinçli olan çok insan olduğu kadar bilmeyen de olduğunu düşünüyorum .. bir de bilip de uygulamayanlar kısmı da çok..
onlar gavur gavur
şaka bir yana bu konuda bilinçli olan çok insan olduğu kadar bilmeyen de olduğunu düşünüyorum .. bir de bilip de uygulamayanlar kısmı da çok..
onlar gavur gavur
canımın yanına doğru yola ciktim kuzucuklarim yolda sizinleyim gerisi eve dönünce
ben bulusunca yüzüne sorayım barieeevvvveeetttt bugünün mesajı şu konulara yaraşır olsun
hem bakalım ne cevap vericekler görmüş oluruz
'aşkım ilk gece acaba namaz kıldıktan sonra direkt sarılıp uyusak mı?'
millet değil canım herkes için.. bir müslüman evlendiginde o işi yapmadan önce Allah a sukretmek ve yuvasını koruması, onun yolunda giden evlatlar yetiştimek, vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun diye şükür namazi kilar dua ederler ve namazdan sonra da bi ayet var onu okuyup fatiha ile bitirirlerBenide bilginçlendirir misiniz acep yaa ben bu namaz olayını ilk kez sizden duyyum sanki 10 kez ev lenmişim gibi sölediğim lafa bak şimcik tüm milletler için geçerli mi saçma bi soru mu sordum acp:26::26::26:
Benide bilginçlendirir misiniz acep yaa ben bu namaz olayını ilk kez sizden duyyum sanki 10 kez ev lenmişim gibi sölediğim lafa bak şimcik tüm milletler için geçerli mi saçma bi soru mu sordum acp:26::26::26:
eeevvvveeetttt bugünün mesajı şu konulara yaraşır olsun
hem bakalım ne cevap vericekler görmüş oluruz
'aşkım ilk gece acaba namaz kıldıktan sonra direkt sarılıp uyusak mı?'
bende ilk otelde istiyorum yaaahızlı sevgilimden mesaj geldi 'e sen balayında yapmak istemiyodun ilk'
ahahaa içine oturmuş üzülmüş sanırım ya
bende ilk otelde istiyorum yaaa
millet değil canım herkes için.. bir müslüman evlendiginde o işi yapmadan önce Allah a sukretmek ve yuvasını koruması, onun yolunda giden evlatlar yetiştimek, vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun diye şükür namazi kilar dua ederler ve namazdan sonra da bi ayet var onu okuyup fatiha ile bitirirler
o zaman salı tatile gidelim biz pazartesiyi evde gecirelimotelde carsaf ayrı mı götürcenizşey işte pıt pıt damlıcak bişiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?