'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy evet ne güzel:) ben ilk defa yazıyorum buraya. Allah herkesi mesut etsin inş=) 2 gün önce evlenme teklifi aldım ben de=)

Sevdiceğim askerden geleli 1 bucuk ay oldu yaklaşık 2 haftadırda işe gidiyo izni bitek pazar günü şimdilik ama 1 ay sonra c.tesi ve pazar izni olcak, artık haftasonları gideriz diyoruz tabi çok sık değil 3 4 ayda bi gitsek olur fazla para harcamıcaz artık maluuummm evleniciiiizzz çeyizler çok çok pahalıymış yaa dün bi çatal kaşık takımı baktık 700 tldi bide sevgilim dediki misafirler için şık bi takım alırız ama ikimize bikaç tane çift kişilik yapalım farklı farklı tabaklarımız olsun hep aynı şeylerde yemeyelim diyee reçellik gördüm migrosta ondan alıcam sandığım tamamlanınca, tabi ilk adetmiş bizde çeyiz sandığına don alınırmış, sandık donansın diyeymiş onu bekliyorum şimdi. sevgilimde çok heves etti ya kıyamam her konusmamızda açıyo konuyu evimizde beyaz olucaaakkkkkk, aksesuarlar rengarennkkk oouuyy bide oyun odamız olucak çeyizimize koycaz tüm oyunlarımızıda tabu twster ps tavla okey hersey olcak odada tam oyun odası bide bilgisayarlarda orda olcak yani sizinle gene o odadan yazışıcaamm ahh o günler gelsiiin artıııkkk

minnakcım bende çeyiz derdine düştüm paramı sıkı sıkı tutuyorum gereksiz harcamalardan kaçınıyorum

yeni gelen arkadaşımız olmuş hoşgeldin ve hayırlı olsun şimdiden

kızlar ben tencere sahan seti günlük yemek takıımı tost makinesi bıçak seti ve ütüyü hangi model alacağıma karar vermiş durumdayım bugün evdeydim hep uyudum arada durmadım araştırdım bunları azar azar alcam bu ara

ayyyy ne şekerrr

bizim de bi film odası hayalimiz var.
kırmızı yumuşak köşe koltuk, bol bol yastık,battaniyemiz.
plazma tv'miz ve ses sistemimiz.
yastıkların arasında, battaniye altında film izleyen romantikler de biz oluyoruz

kızlar bizimde hayalimiz sizin bu fikirlerinizin bir araya gelmiş hali film battaniye oyun tabu bilgisayar vs hepsi aynı odada olcak ve kırmızı köşe koltuk kızlar hayllerimiz gerçek olur inşallah

canım varya daha bikaç gün önce dank etti kafama okadar çok harcama yapıyorumki elde avuçta hiçbişi yok harcadığım şeyler elimde kalıcı bişeyde değil havaya gidiyo yani, arkadaşlarla bu aralar biraz fazla gezdim artık gezinmeleride en aza indiricem, cafe cafe dolanana kadar evime bi kap kacak alırım.

Romantizmmde şart tabiiikiii oyunlardan fırsat buldukca izlicez bizde, biz oyun delisiyiz biraz sevgilicikle bide gelenimiz gidenimiz çok olur büyük ihtimalle eğlenceli geçer zamanımız çatı katı istiyoruz bide büyük teraslı Allah gönlümüze göre verir inşallah, yapay çim yapıcaz terasa hamakta olucak yazın kahvaltılarımız orda yenicek, suni yazlık yani

aynen canım benim geçen yıl kıyafet ve lazere verdiğim parayla araba alınrı valla.
inşalah bu yıl güzel birikimler yapacağım, artık en küçük bir şey alırken 2 kere düşünüyorum ihtiyacım var mı diye.
zaten benimki bi işe başlasın onun da parasını biriktireceğim.

bu arada benim sevgilimin evi bahçe içi 2 odalı çok şürün bir ev.
ailesinin ayrıca evi var, bu minikte sevgilim kalıyor.
ayrıca meyve bahçeleri de var, doğal yaşıyorlar yani, bizim öyle bir sıkıntımız olmaz.
inşallah sizin de gnlünüzce olur.

aşkımın öğrenci evisinin karşısında bu dediğin tarzda biryer var yazın gittiğimde aşkımla balkonda kahvaltı ederken off off keşke bizimde olsa diye hauflanmıştık salıncak hamak bunlar yabancı olmadığım şey ama aşkımla teras kat ve deniz manzarası harika olur ki bizim ev denizi görüyo ağaçlar yeşillik felan aşkımla oturucağım yerde yle olur umarım betona bakmak istemiyorum çünkü

hayallerimiz gerçek olsun

kızlar bende çok alışveriş delisiyimdir artık alırken kesinlikle geleceğime yatırım yapıyorum kendime kıyafet almadım çeyiz alışverişini yapmaya başladığımdan beri

bende işe başladığımda daha hızlı tamamlıcaz çeyizimizi inş. bide bizim ev sıkıntımız olmicak inşallah istediğimiz yerden alınıcak, sevgilim evlenincede evi benim maaşımla geçindiririz diyo benimkini bankada biriktirip yazlık alıcaz bodrumdan. yazlık için ölü yatırım derler ama biz Allah nasip ederse emekliliğimizde orda yaşamak istiyoruzz

ahh amiin canım her istediğimiz gerçek olur inşallah mangala beklerim çatımıza elbiseye bende çok para harcıyorum ama artık ahrcamıcam hem çeyiz için hemde zaten artık kendim dikebiliyorum hatta salı günü yazlık tatlı bi elbise diktim bile artık istediğim seyleri kendim dikicem

ohhh maşallah canım güzel güzel kendi elbiselerini yaparsın.
valla bizim kendi memleketimizde yaşamaya dair düşüncemiz yok, o sebeple ev alınsa bile(babası almayı düşünüyormuş) biz ömür boyu içinde olmayacağız.
ikimiz de memur olacağımız için birkaç farklı yerde yaşamak istiyoruz/m:)
babam da öğretmendi ve galiba hayatımıza yansıdı bir ömür evlendiğim evde oturup yaşlanmak, tüm ömrümü aynı sokakta geçirmek istemiyorum.
fıtratıma uygun değil ne yapayım.
o yüzden böyle köklü kararlar veremiyorum.

ben bir ara dikiş makinesi alıp kendim yapmayı düşünmüştüm ama inşallah ilerleyen zamanlarda

bizim yazlık adada yada karadeniz çanakkale yada balıkesir tarafı olur annemler alcak gerçi yazlık ilerde benim almama gerek yok ama hayalim

he bide yayla evimiz var aşkımda karadenizli bende doğu karadeniz ohh mis şanlsıyız biz

benimkinin abisi evlenince ev aldığına göre bizde kendimiz yaparız gerçi hiçbişiy olmazsa kira yerine evlenmeden önce kredi çekeriz yani yinede istediğim ev olsun gönlüm suadiye bostancı küçükyalı dolaylarında oturmak istiyo ama çok pahalı çok

Gelinliğimide kendim yapıcam inşallahhhbiz sürekli ev değiştiren bi aileyiz göçebe gibi hani bi reklam vardı yaa -baba evde sinek var -nee hadi taşınalım diye öleyiz yani artık sabit kalmak istiyorum , taşıma şirketlerinden daha hızlı ev toparlarım yani o derece iyiyim bu işte

bende göztepeye gelin olucam canım inşallahhh bende bayadır vardı makina, modelistlik eğitimi alıyorum zaten kalıbıda kendım cıkarabılıyorum artık herseyın, makına kullanmaya daha yenı basladım ama cok zevklıymıs

ne güzel ya bende çok isterdim dikmeyi beceri var ama icraat yok =) ama gelinligimi kendim tasarlıcam

o zaman bizede gelinlik konusunda tavsyede bulunurmusun minnakım sen evlenene kadar biryer açarmışsın burdaki bütün kızlarda sana gelirmişiz aman ne güzel olur he

o zaman bizede gelinlik konusunda tavsyede bulunurmusun minnakım sen evlenene kadar biryer açarmışsın burdaki bütün kızlarda sana gelirmişiz aman ne güzel olur he

açıcam zaten tatlım minnak bi butik elimden geldiğince yardımcı olurum tabiiki hele gelsiin o günlerimizzz

ne güzel ya bende çok isterdim dikmeyi beceri var ama icraat yok =) ama gelinligimi kendim tasarlıcam

bendede öleydi kırdım şeytanın bacaanı en güzel gelinler 2013 gelinleriiii olucak

açıcam zaten tatlım minnak bi butik elimden geldiğince yardımcı olurum tabiiki hele gelsiin o günlerimizzz

bendede öleydi kırdım şeytanın bacaanı en güzel gelinler 2013 gelinleriiii olucak

ayyyy çokk güzell minnakcım ya inş o güzell günleri görür hep beraber gelinliklerimizi falan seçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…