'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aynen öyle cnm lüzumsuz gereksiz şeyler gibi görünüyo oyüzden en sona bırakmak lazım bu tarz şeyleri benimde alıcağım büyük şeyler var daha yaylı yatak halı perde gibi ...
Başka bişey almiycam bi süre

elifcimm şimdi geldim işlerim vardıı
şimdi az sinirim geçmişken anlatimm sevgililer gününde buraya geldğinde bizim bi aile dostumuz var bizimkinin arası bununla limoni biras kırgınlar birbirlerine bizdeyken oda geldii hep birlikte oturyoruz tabiki benimki surat 40 karış annem laf attı misafire damat kırgın sana die oda bişe demedi. dün bana dioki telefonda annemlerin tepki vermesi lasımdı orda fln die. bende sen çocukmusun dedim senin kırıldıgın insanla bizde küselim dedim. soraa bu senin ailen benim ailem şeklinde devam ettti ve düşünmeye bıraktım kendimiii

bencede ufak tefekleri sona bırakmak en mantıklısı
önce büyükbaşları alıp renge göre,desene göre eve göre aksesuarları almak daha mantıklı
ben birde kullanmıcam bişiyi almak istemiyorum açıkçası
yani az olsun öz olsun istiyorum
onun için baya bir rahatım şu an ama ilerde n olur tutuşurum sanırım hemde çok
ben birde çok telaşlıyımdır ve pimpirikli

yani siz de yok yere kavga etmek için yer aramışsınız gibi olmuş Dila aradan 10 gün geçmiş nişanlın içinde tutmuş tutmuş dün mü kusmuş sana

dilin kemiği yok diye bir laf var. kesin bu başlangıçla çoooookk eskilere de dalmışsınızdır... umarım herşey yoluna girer.

Bende öyle çok telaşlı ve evhamlıyım Nolucak bizim halimiz bilemiyorum Hele düğün günü nasıl olurum telaştan düşünmek bile istemiyorum :18:

aynen öle olduu böle kalsaydı sıkıntılık bi durum yoktu amaa kendi kendine kurmuş bişeler kırıcı olmaya başladı artıkk. inşallah diemiyorumm hayırlısı olsunn

yavrular süpürge blener ve ütü alacağım bu ay süpürgeye philips maraton ütühılıps azur blenderde braun hamur ataçlı multiquick5 e karar verdim önerilerinizi önemsiyor ve bekliyorum

bende öyle çok telaşlı ve evhamlıyım Nolucak bizim halimiz bilemiyorum hele düğün günü nasıl olurum telaştan düşünmek bile istemiyorum :18:

canım ben nişanda bile grsen mekanda iken insanlara bir bağırıyorum
nişanlım ve ailem diyorki sus artık
ortada birşeyde yok sadece müzik ayarlıyorlardı benim istediğim müzik ile içeri girelim demiştim
adamlarda biz erken gelince ayarlamamışlar derkennnn bende bir feryat figan boşuna
neyse allahtan çok güzel geçmişti
dün gibi hatırlıyorum vallahş
3 ayı geçti ama

Dilamm bu zamanlar zor zamanlar ,anlayışlı ve yapıcı olmakta fayda var.

sıcağı sıcağına sorun varsa çözün. oturun konuşun,tartışın ama boyut senin ailen benim ailem kısmına gelmesin.

sen ben diye bir kavramı siz geride bıraktınız... biz oldunuz.. bunun farkında olarak konuşun.

yavrular süpürge blener ve ütü alacağım bu ay süpürgeye philips maraton ütühılıps azur blenderde braun hamur ataçlı multiquick5 e karar verdim önerilerinizi önemsiyor ve bekliyorum

çok doğru tespitler

dediğin ütü ve blenderi ben çeyizime aldım. verdiğim paraya değecek ürünler olduğunu düşünüyorum.(bana yapılan tavsiyeler sayesinde)

süpürgemi de yine philips'in toz torbalısını almıştım

Canım ütüyü çok araştırdım philips azur serisi en iyisi
Yine süpürgede de philips en iyisi
Ama blender ı fazla araştırmadım açıkçası bzim kendi evimizdeki king marka çokda ucuza almıştık tıkır tıkır çalışıyo senelerdir
Bende kendime fakir marka aldım kullanmadım ama çokda önemli değil gibime geliyo Yani blender ı rondosu mikseri var 100 liraya almıştım
Hani hamur yoğurmiycağımı bildiğim için çokda incelemedim açıkçası
Hee bide bişey alırken hepsi burada sitesinden o ürünle ilgili kullanıcı yorumlarını okurum kesinlikle

Son düzenleme:

olamadı iştee o biz olamadı ki en çok o söler sen ben yok diee gereksiz yaaa gereksizzz akşam bakalım ne sonuca bağlıcazz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…