- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kaç paraya aldın ki kuzuk..hayırlı olsun
azur ütü : 390
philips süpürge : 450
braun multiquick :230
canım ben nişanda bile grsen mekanda iken insanlara bir bağırıyorum
nişanlım ve ailem diyorki sus artık
ortada birşeyde yok sadece müzik ayarlıyorlardı benim istediğim müzik ile içeri girelim demiştim
adamlarda biz erken gelince ayarlamamışlar derkennnn bende bir feryat figan boşuna
neyse allahtan çok güzel geçmişti
dün gibi hatırlıyorum vallahş
3 ayı geçti ama
Eki Görüntüle 641371 Eki Görüntüle 641372 Eki Görüntüle 641373
kızlar kına ve düğünde kullanılsın diye şu anı defterini aldım resimlerde aksesuar olsun diyede şu kaz tüyü yelpazeyi..Gelgelelim bu kutuyuda henüz almadım ama kına gecesinde içine birşeyler koyarak dağıtmak hatıra kalsın diye almayı düşünüyorum üzerine etikette konulacak nasıl sizce alayım mı
birde felix lungo diye dikey süpürge var onuda alsammı bilemedim böyle bişeyler dökülünce hemencecik almak için:44::44::44::44:birde kuzu tefalin actifry ve köhlemanın buharlı temizleyicisini aldım bu ay
ayyyyy aynı nişandada çok telaşlı ve sinirliydim Hele şimdi düğüne 2 ay kaldıya Mobilyacıya ayrı dikleniyorum Gelinlikçiye ayrı Hani biri ters bişey söylesede kafa göz dalsam modundayım sürekli
elifcimm şimdi geldim işlerim vardıı
şimdi az sinirim geçmişken anlatimm sevgililer gününde buraya geldğinde bizim bi aile dostumuz var bizimkinin arası bununla limoni biras kırgınlar birbirlerine bizdeyken oda geldii hep birlikte oturyoruz tabiki benimki surat 40 karış annem laf attı misafire damat kırgın sana die oda bişe demedi. dün bana dioki telefonda annemlerin tepki vermesi lasımdı orda fln die. bende sen çocukmusun dedim senin kırıldıgın insanla bizde küselim dedim. soraa bu senin ailen benim ailem şeklinde devam ettti ve düşünmeye bıraktım kendimiii
sen nasıl bişey yaptıdın canım bende kararsız kaldım çanta aynaları var onlar mı ii yoksa bu kutunun içine çerez ve badem şekeri koymak mı?Elif anı defterinden ben aldımçok sevdiğim bi arkadaşımdan kullanmak nasip olur inşallah.
Kına için dağıtılabilir , bütçen uygunsa.
ben magnet yaptırdım başka birşey yaptırmayacağım o yüzden.
teşekkürler canım bende çok beğenerek aldım..Kuzu çok alacağım için tanesi 1.5 diyor adam..nasıl sence?DEfter çok güzelmiş ama o kutu fazla maliyetli olmaz mı?
200 kişi olsa en za 5 tl sana 1000 tl maliyet getirir gibi sanki
ben ıslak kuru şarjlı süpürge aldım arçeliğin..pratikte iyi olur... dikey almak istemedim onunla uğraşacagıma kabloyu prize tak vs. normal süpürgemi çalıştırmakla aynı olcak gibi geldiği için.
cicilerini de güle güle aşkla kullan
Adaşım ben blender da tefal aldım cam hazneli
Ütüyü kazanlı düşünüyorum ve philips
Model seçemedim henüz
Süpürgeyi sulu düşünüyorum
Sözlüşün alerjisi var ne yazık ki
Arnica Bora olacak muhtemelen oda
ayyyyy aynı nişandada çok telaşlı ve sinirliydim Hele şimdi düğüne 2 ay kaldıya Mobilyacıya ayrı dikleniyorum Gelinlikçiye ayrı Hani biri ters bişey söylesede kafa göz dalsam modundayım sürekli
Kızlar evimin eşyası gelmiş biraz önce çok sevindirik oldum.
Ben evde yokum ama dün ne nereye nasıl konulacağını kaba taslak söylemiştim.İnşallah perdeleri ve halılarıda haftasonu hallederiz.
Sizinle paylaşırım son halini.
sen nasıl bişey yaptıdın canım bende kararsız kaldım çanta aynaları var onlar mı ii yoksa bu kutunun içine çerez ve badem şekeri koymak mı?
teşekkürler canım bende çok beğenerek aldım..Kuzu çok alacağım için tanesi 1.5 diyor adam..nasıl sence?
hımmm hayırlı olsun tatlım bende öyle düşünüyorum şu ara acaba mı alsam mı diye bazende velendikten sonra bakarım çok elzem lazım oluyor o zaman alırım diyorum arada
canım ayyy ya hayırlı olsun ne heyecan vardır sende bir ömür aşkla yaşayın inşllh
kuzuk hayırlı olsun tatlım sulu alama bende bir alerjik hastası olarak toz torbasız alıyorum hepa filtreli olması çok önemli ve emişi çok ii..Sulu olanlarda şöyle bir sıkıntı oluyormuş temizliği biraz uğraştırıyor diyorlar birde mesela azıcık bir kırıntı oldu onu aldın temizlemedin diyelim fena koku yapıyormuş bilgin olsun BİR PHİLİPS MARATONA bak istersen tatlımaLLAHIM HEPİMİZE MUTLULUKLAR İÇİNDE ALDIKLARIMIZI KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..
Kuzum ben çok iyi araştırmadım aslında
maratonun torbasız olduğunu duyunca çok toz saçar mı etrafa diye düşündüm de:26:
Bu torbalıyı biliyorum da torbasız ne anlamıyorum hiç:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?