'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar kına ve düğünde kullanılsın diye şu anı defterini aldım resimlerde aksesuar olsun diyede şu kaz tüyü yelpazeyi..Gelgelelim bu kutuyuda henüz almadım ama kına gecesinde içine birşeyler koyarak dağıtmak hatıra kalsın diye almayı düşünüyorum üzerine etikette konulacak nasıl sizce alayım mı

Elif anı defterinden ben aldım çok sevdiğim bi arkadaşımdan kullanmak nasip olur inşallah.

Kına için dağıtılabilir , bütçen uygunsa.

ben magnet yaptırdım başka birşey yaptırmayacağım o yüzden.

ayyyyy aynı nişandada çok telaşlı ve sinirliydim Hele şimdi düğüne 2 ay kaldıya Mobilyacıya ayrı dikleniyorum Gelinlikçiye ayrı Hani biri ters bişey söylesede kafa göz dalsam modundayım sürekli

DEfter çok güzelmiş ama o kutu fazla maliyetli olmaz mı?
200 kişi olsa en za 5 tl sana 1000 tl maliyet getirir gibi sanki

birde felix lungo diye dikey süpürge var onuda alsammı bilemedim böyle bişeyler dökülünce hemencecik almak için:44::44::44::44:birde kuzu tefalin actifry ve köhlemanın buharlı temizleyicisini aldım bu ay

ben ıslak kuru şarjlı süpürge aldım arçeliğin.. pratikte iyi olur... dikey almak istemedim onunla uğraşacagıma kabloyu prize tak vs. normal süpürgemi çalıştırmakla aynı olcak gibi geldiği için.

cicilerini de güle güle aşkla kullan

Ah ah..
İşte her ilişkide olan durumlar bunlar kuzum..
Nişanlılık döneminin uzun sürmemesi bundan iyidir derler ya hep
Ne tam biz diyebiliyo çoğu kişi, ne de ben..
Aileler de önemli bi faktör oluyo ilişkinin ortasında..

Ama halledilemicek sorunlar değil kuzum
Üzme bakiiim sen kendiniiiii

Adaşım ben blender da tefal aldım cam hazneli

Ütüyü kazanlı düşünüyorum ve philips
Model seçemedim henüz

Süpürgeyi sulu düşünüyorum
Sözlüşün alerjisi var ne yazık ki
Arnica Bora olacak muhtemelen oda

sen nasıl bişey yaptıdın canım bende kararsız kaldım çanta aynaları var onlar mı ii yoksa bu kutunun içine çerez ve badem şekeri koymak mı?
DEfter çok güzelmiş ama o kutu fazla maliyetli olmaz mı?
200 kişi olsa en za 5 tl sana 1000 tl maliyet getirir gibi sanki
teşekkürler canım bende çok beğenerek aldım..Kuzu çok alacağım için tanesi 1.5 diyor adam..nasıl sence?

hımmm hayırlı olsun tatlım bende öyle düşünüyorum şu ara acaba mı alsam mı diye bazende velendikten sonra bakarım çok elzem lazım oluyor o zaman alırım diyorum arada

kuzuk hayırlı olsun tatlım sulu alama bende bir alerjik hastası olarak toz torbasız alıyorum hepa filtreli olması çok önemli ve emişi çok ii..Sulu olanlarda şöyle bir sıkıntı oluyormuş temizliği biraz uğraştırıyor diyorlar birde mesela azıcık bir kırıntı oldu onu aldın temizlemedin diyelim fena koku yapıyormuş bilgin olsun BİR PHİLİPS MARATONA bak istersen tatlımaLLAHIM HEPİMİZE MUTLULUKLAR İÇİNDE ALDIKLARIMIZI KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..

Kızlar evimin eşyası gelmiş biraz önce çok sevindirik oldum.
Ben evde yokum ama dün ne nereye nasıl konulacağını kaba taslak söylemiştim.İnşallah perdeleri ve halılarıda haftasonu hallederiz.
Sizinle paylaşırım son halini.

azur ütü : 390

philips süpürge : 450

braun multiquick :230

canım güle güle kullan hepsini inşaallah
pek güzelmiş aldıkların
phlips ve braundan şaşma derler

hehehe bende o zaman snein gibi olurum düğünde sen benden önce gidiyorsun hayırlısı ile
ne yapayım detaycıyım bende çok
nişanlımda tam tersine ''amann oluruna bırak'' cı
keşke bende öyle olabilsem ama yok anacımmm nerdee

canım ayyy ya hayırlı olsun ne heyecan vardır sende bir ömür aşkla yaşayın inşllh

Canım kaç tane alacaksın?
Çok güzeller ve güzelde bir anı olur eğer nikah şekeri dağıtmayacaksan ama birde ben bu aralar hep şu şekilde düşünüyorum.
Evliliğimin ilk zamanları borçları ödemeyi pek istemiyorum. Çünkü başkalarını mutlu edeceğim ve kendimse birkaç yıl sıkıntısını çekeceğim.
En iyisi evimi en konforlu şekilde döşeyeyim, rahatım benim olsun. Fazla açılmayayım bir sene sonra rahat edeyim diye düşünüyorum.
Lakin ben her ay 2000tl sadece krediye ödeyeceğim için (evin kredisi var) bu şekilde düşünüyor ve düğün yapmıyorum. Mümkün mertebe isteklerimi makul seviyeye indirdim.
Fakat kesinlikle maddi sıkıntı olmayacağını bilsem alırdım. Hatta sabah bahsettim param olsa 6000tl bir gelinliğe verebilecek durumdaydım. Çooook beğendim ama dediğim gibi düşününce vazgeçtim.

Çoook güzel olduğunu yine söyleyeyim ve onun içine koyacağın her neyse onunda maliyetini hesapla derim.

Kuzum ben çok iyi araştırmadım aslında
maratonun torbasız olduğunu duyunca çok toz saçar mı etrafa diye düşündüm de:26:

Bu torbalıyı biliyorum da torbasız ne anlamıyorum hiç:26:

Kuzum ben çok iyi araştırmadım aslında
maratonun torbasız olduğunu duyunca çok toz saçar mı etrafa diye düşündüm de:26:

Bu torbalıyı biliyorum da torbasız ne anlamıyorum hiç:26:

canım işte bu hepa filtre içine aldığı tozu dışarı vermemesi için üstelik o filtrenin tıkanma ihtimali için 2 alternatif yapmışlar.bir cihazda tek bir düğme var ona basınca vibrasyon ile filtrede klan tozları hazneye atıyor emiş gücünü artırıyor bir diğer modelde ise siklonik bir sistem var çıkarıp yıkıyorsun..Bu işlemler emişinin azaldığını düşündüğünde yapılacak olan şeyler yani sürekli değil yılda 6 ayda bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…