Canım kaç tane alacaksın?
Çok güzeller ve güzelde bir anı olur eğer nikah şekeri dağıtmayacaksan ama birde ben bu aralar hep şu şekilde düşünüyorum.
Evliliğimin ilk zamanları borçları ödemeyi pek istemiyorum. Çünkü başkalarını mutlu edeceğim ve kendimse birkaç yıl sıkıntısını çekeceğim.
En iyisi evimi en konforlu şekilde döşeyeyim, rahatım benim olsun. Fazla açılmayayım bir sene sonra rahat edeyim diye düşünüyorum.
Lakin ben her ay 2000tl sadece krediye ödeyeceğim için (evin kredisi var) bu şekilde düşünüyor ve düğün yapmıyorum. Mümkün mertebe isteklerimi makul seviyeye indirdim.
Fakat kesinlikle maddi sıkıntı olmayacağını bilsem alırdım. Hatta sabah bahsettim param olsa 6000tl bir gelinliğe verebilecek durumdaydım. Çooook beğendim ama dediğim gibi düşününce vazgeçtim.
Çoook güzel olduğunu yine söyleyeyim ve onun içine koyacağın her neyse onunda maliyetini hesapla derim.
canım 200 250 falan oluyor bana 500e mal olacak bilmem ki artık değişik benden anı kalan bişey olsun istyedim nikah şekerimizde olmayacak yaa...kına için başka orijinal fikirlerimde var hepsine adam akıllı bakmak lazım totalde kaç para olacak diye:44::44::44:
ben gerçekten çok beğendim ama onun içine badem şekeri, lavanta, kına vs. birşey koyacaksın değil mi?
Onuda hesapla tam olarak kaça mal olduğuna bak.Ben fikrini beğendim.
can bu zaten nikah şekeri kategorisine girdiğinden içinde 3tane badem şekeri ile alıyorsun içine çerez koyarım diyorum.Bizim burada kına gecesi için erkek tarafı dağılmalık çerez alı onunda maliyeti bende olmuyorkınada hakeza çerez gibi oluyor...Ama ben kına için girişe lokum koymayı planlıyorum gül suyu ile gelen misafirleri karşılama adına...belki bu kutuyuda orada gelen misafirlere verebilirler diye düşündüm
Fikrini çalsam mı acep?
Canım bende sirkeciden baya bir tül alıp çerezleri tüle sarıp kurdale ile bağlayıp süslemeyi düşünüyordum.
Söylediğin şekilde hesaplayınca maliyetin çok olmuyor bencede yapmalısın. Hemde sana güzel bir anı kalmış olur.
Sevdiklerininde o günü anabilecekleri küçük bir hediyesi olacağı için daha da mutlu olursun.inşallah gönlünce olur fıstık
Kızlar size bişii danışmak istiyorum
Şimdi benim nişanlığım toz pembe ya
Şöyle bi çiçek yaptıracağım
Eki Görüntüle 641423
Beyaz güller daha büyük, pembe güller daha küçük
Pembe ve beyaz kurdela aldım birde
Sizce tülü ne renk almalıyım?
Pembe mi beyaz mı?
Bi pembe örneği koyayım;
Eki Görüntüle 641430 Eki Görüntüle 641430 Eki Görüntüle 641432
bide beyaz;
Eki Görüntüle 641433 Eki Görüntüle 641434 Eki Görüntüle 641435 Eki Görüntüle 641436
Pembe mi beyaz mı?
Bi pembe örneği koyayım;
bide beyaz;
Eki Görüntüle 641433 Eki Görüntüle 641434 Eki Görüntüle 641435 Eki Görüntüle 641436
iyi almışsın netten mi aldın mağazadan mı canım
Kuzum msj kutun dolmuş cevap yazamıyorum:26::26::26:bugün mesaj bulamadınız herhalde kızlar... gerçi çok da kimse yok haftabaşı diye herkes yoğun çalışıyor herhalde :44::44::44::44:
bugün mesaj bulamadınız herhalde kızlar... gerçi çok da kimse yok haftabaşı diye herkes yoğun çalışıyor herhalde :44::44::44::44:
Kuzum msj kutun dolmuş cevap yazamıyorum:26::26::26:
benim aklıma birşey gelmiyor :44::44:
bulan olursa ben gönderirim..
bu arada hafta sonu loya'da 3 al 2 öde vardı .. 3 tane daha çamaşır aldım
Eki Görüntüle 641423
Pembe mi beyaz mı?
Bi pembe örneği koyayım;
Eki Görüntüle 641430 Eki Görüntüle 641430 Eki Görüntüle 641432
bide beyaz;
benim aklıma birşey gelmiyor :44::44:
bulan olursa ben gönderirim..
bu arada hafta sonu loya'da 3 al 2 öde vardı .. 3 tane daha çamaşır aldım
kuzum o bitmemiş mi hala
17 sine kdardı sankiiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?