'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım elbisende pembe ise tabiki beyaz derim ben.Resimlerde pembenin üstünde beyazının duruşu çok şık olur nacizane fikrim.

Kesinlike beyaz tatlımmmm

beyaz olsun bence. hatta beyaz diye yazıp koyduğun fotoğraftaki gibi olsun

Hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr
Pembe boğar değil mi, o nedenle mi beyaz dediniz:44:

Oyam zaten çok benziyor buna
Yaptırınca koyarım resminiiii

Oooohh oohh enişte bey çok şanslı değiştirir değiştirir giyersin artık :

bence de çok şanslı
dün durmuş sana 3 al 2 öde hiç yaramadı diyo evlenince senle çok işimiz olcak galiba evden çıkamıcaz dedi bende belli olmaz o zaman kaçarım dedim.

ya çeyiz için değil normalde de ben renk renk desen desen giymeye bayılırım çorap ve çamaşırda

,

Hımmm bende 2 tane daha takım alayım 1 gecelik 1 de babydoll mü ne ondan alayom diyorum

bende 3 tane babydoll var sanırım :44:2 tane sabahlıklı gecelik takımı,gerisi sütyen-külot takımı

Okudummm okudum okudummm

Nasılsınız kızçeler?Ben baya bi sinir küpü durumundayım bugün vergilerin son günü ve sistem çalışmıyo

bebeğimm musmutluyum ben

aaaaaaa evet bizim muhasebeci de geldi bayağı sinir topu gibiydi :26::26:

saten gecelik ben sevmiyorum ama 2 tane var..

geri kalanı pamuklu aldım şort takımı bir de polar alcam kış için.

al al erkekler sever bence
giyince sende seversin bence eşinde

Çamaşırcıma gidince bakayım bari...

Benim normal pijamam hat safha ya ulaştı kalın gecelik de aldım günlük giymeye pijamalarım da var da belki alırsam bi kısa kollu alırım..

bende 3 tane babydoll var sanırım :44:2 tane sabahlıklı gecelik takımı,gerisi sütyen-külot takımı

bebeğimm musmutluyum ben

aaaaaaa evet bizim muhasebeci de geldi bayağı sinir topu gibiydi :26::26:

Ne güzelll bide ben musmutlu olabilsemmm

Saçma sapan şeylere kafamı takıp bütün enerjimi düşürmekten vazgeçemiyorum yaa ruhumu 40 yaşında hissediyorum artık

Ne güzelll bide ben musmutlu olabilsemmm

Saçma sapan şeylere kafamı takıp bütün enerjimi düşürmekten vazgeçemiyorum yaa ruhumu 40 yaşında hissediyorum artık

Gülinimmmmmm Gülinimmmmmmm yapma canım ya..

bu geçici bir evre...

evrene pozitif enerjini yolla hadi

bi de :87:
arkadaşça öpme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…