'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gelemedim bugün ya hiç iş çok iş

birazdan çıkacağım lazer kontrolüm var ordan eve

akşamda kayıp şehir var

hadi bakalım herkeslere iyi akşamlar inşallah yarın burda olacağım tüm gün

yavrukuşlarım geçmişi anca okuyabildim heee
bugün gelemedim hiç
bakırköy adliyesindeydim bi aksiyon yaşadık adamın biri 6. katta balkondan aşağı atlıyodu az kalsın
polisler falan zor ikna ettiler
adama bi baktım en fazla yarım saat önce bana 'iş davalarına bakıyomusunuz' diye soran adam
ben de cevap olarak 'burada hukuki danışmanlık vermek yasak bi avukatın bürosuna gidin' dediydim
adam dertliymiş meğersem az biraz vicdan yaptım ama her sorana da bilgi veremem ki her yerde

Son düzenleme:
canım senin bi suçun yok olması gerekeni söylemişsin.. bugün çok yoğun değildi zaten herkesin çok işi vardı durgun geçti diğer günlere.nazaran

vicdan yapma cnm ya senlik bir şey yok ki belki sen öyle dedikten sonra başka avukatla görüşmüştür..Bende geç giriyorum topiğe ama heyecanla okuyorum,gülüyorum resmen enerji depoluyorum okudukça :) güzel arkadaşlıkların kurulmuş olması çok hoşuma gidiyor çok geç kalmışım ben:)

sana katılıyorum canım yaa ıvır zıvır çok tutuyor aslında kız evi erkek evi farkı yok masraf aynı oluyor belki bizimki daha fazla bile oluyordur:))

hayırlı olsun canımmm Allah yardımcın olsun inşallah içine sindiği şekilde olur:) hepimizn öyle olsun :))

gündaşım geç kalmış olur musunn daha uzun zaman var önümüzde sen de tut muhabbetin ucundan
heyecan durumları nasıl 3. ayın içine girdik çok şükür

sana katılıyorum canım yaa ıvır zıvır çok tutuyor aslında kız evi erkek evi farkı yok masraf aynı oluyor belki bizimki daha fazla bile oluyordur:))

Bence kız evinin daha fazla... geçen bi aile dostumuz geldi onun da kızı bu sene evlendi ondan önce 2 erkek evlendirdi büyük çocukları... aynen kullandığı ifade şu " Aman yok yok iki erkek evlendirdim ikisinin toplamında bu kadar yorulmadım bu kadar para gitmedi" Ve ben 3 kız kardeşim Allah annemlerin yardımcısı olsun

gündaşım geç kalmış olur musunn daha uzun zaman var önümüzde sen de tut muhabbetin ucundan
heyecan durumları nasıl 3. ayın içine girdik çok şükür

canım gündaşım benim yaaa:)) heyecan durumu stresten yaşayamıyorum pek bu aralar ev bakıyoruz ama istediğimizi bulamadık strese girdik bi de anneciğim ameliyat oldu..sende heyecan durumları nasıl canım :)

aaaa nasıl iş o yaw :S ben sabah gelin alıcı yani oğlan evine gidecem,sonra kuaför,foto,düğün salonu veeee oradan evimize nasipse:))

Bizde sabah olmayacak evden çıkarma işte canım gelecek beni alacak kuaföre götürecek sonra benim başım yapılırken o da berbera gider üstünü falan giyinip beni almaya gelecek foto çekilmeye gideceğiz onu da bitirip bizim eve geleceğiz sonra onun ailesi gelecek beni çıkartıp konvoy halinde salona gidilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…