Gülinimmmmmm Gülinimmmmmmmyapma canım ya..
bu geçici bir evre...
evrene pozitif enerjini yolla hadi
bi de :87:
arkadaşça öpme
Zengin kız fakir oğlan da kadın sürekli akşına bırak diyor ya aynı o şekil demi aaslımmmmm
aramızda düğünü en yakın olan kim kızlarr
canım senin bi suçun yok olması gerekeni söylemişsin.. bugün çok yoğun değildi zaten herkesin çok işi vardı durgun geçti diğer günlere.nazaranyavrukuşlarım geçmişi anca okuyabildim heee
bugün gelemedim hiç
bakırköy adliyesindeydim bi aksiyon yaşadıkadamın biri 6. katta balkondan aşağı atlıyodu az kalsın
polisler falan zor ikna ettiler
adama bi baktım en fazla yarım saat önce bana 'iş davalarına bakıyomusunuz' diye soran adam
ben de cevap olarak 'burada hukuki danışmanlık vermek yasak bi avukatın bürosuna gidin' dediydim
adam dertliymiş meğersem az biraz vicdan yaptım ama her sorana da bilgi veremem ki her yerde
yavrukuşlarım geçmişi anca okuyabildim heee
bugün gelemedim hiç
bakırköy adliyesindeydim bi aksiyon yaşadıkadamın biri 6. katta balkondan aşağı atlıyodu az kalsın
polisler falan zor ikna ettiler
adama bi baktım en fazla yarım saat önce bana 'iş davalarına bakıyomusunuz' diye soran adam
ben de cevap olarak 'burada hukuki danışmanlık vermek yasak bi avukatın bürosuna gidin' dediydim
adam dertliymiş meğersem az biraz vicdan yaptım ama her sorana da bilgi veremem ki her yerde
Kızlar dün ikea ya gittik 3-4 parça ıvır zıvır aldım mumdu şamdandı bardaktı 80 lira verdim yaaa
Bi daha ıvır zıvır falan almicam yaa hiç bbişey ortada yok gitti 80 lira Kızın aldığı hiç bişey görünmüyo yaaa o ıvır zıvır diye bakılan şeyler çok fazla para tutuyo :44:
Bu arada son gaz hazırlıklara başladık yatak odası istediğim gibi yaptırılıyor bugün mobilya rengini seçecez mutfakta istediğim gibi yaptırılıyor lavabo ve banyoyada hilton lovabo yaptırıyoruz bazı karasızlıklıklarımı bugün giderirsem inşallah herşey süper olacak alış verişlere de başlıyoruz bakalım çook işimiz var çook:18::18::18:
vicdan yapma cnm ya senlik bir şey yok ki belki sen öyle dedikten sonra başka avukatla görüşmüştür..Bende geç giriyorum topiğe ama heyecanla okuyorum,gülüyorum resmen enerji depoluyorum okudukça :) güzel arkadaşlıkların kurulmuş olması çok hoşuma gidiyor çok geç kalmışım ben:)
sana katılıyorum canım yaa ıvır zıvır çok tutuyor aslında kız evi erkek evi farkı yok masraf aynı oluyor belki bizimki daha fazla bile oluyordur:))
Canımlar da düğünden sonra gelin önce oğlanın baba evine gidermiş ordan evine gidermiş ve ben bu ayete uyuz oldummmm
hımmm bizim düğün pazar günü ya imam nikahını kalabalık gelmeden pazartesi salı falan kıyalım diyoruz işte zaten düğüne de 5 gün kalıyor
gündaşım geç kalmış olur musunn daha uzun zaman var önümüzde sen de tut muhabbetin ucundan
heyecan durumları nasıl 3. ayın içine girdik çok şükür
Bence kız evinin daha fazla... geçen bi aile dostumuz geldi onun da kızı bu sene evlendi ondan önce 2 erkek evlendirdi büyük çocukları... aynen kullandığı ifade şu " Aman yok yok iki erkek evlendirdim ikisinin toplamında bu kadar yorulmadım bu kadar para gitmedi"Ve ben 3 kız kardeşim Allah annemlerin yardımcısı olsun
[/Qdirek canlı örnek işte bu yaaa bizde iki kız kardeşiz bizimkilerin de allah yardımcısı olsun hatta tüm kız ailelerinin allah yardımcısı olsun:)
Evet tatlımmmm inşallah... Saat 2de özel bi şirketle görüşmem var bakalım ne olacak gerçi pek umudum yok ama neyse
Bende öyle çok telaşlı ve evhamlıyımNolucak bizim halimiz bilemiyorum Hele düğün günü nasıl olurum telaştan düşünmek bile istemiyorum :18:
aaaa nasıl iş o yaw :S ben sabah gelin alıcı yani oğlan evine gidecem,sonra kuaför,foto,düğün salonu veeee oradan evimize nasipse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?