'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy çokk güzell minnakcım ya inş o güzell günleri görür hep beraber gelinliklerimizi falan seçeriz

bu aralar içim ayrı bi kıpır kıpır ya sanki bi kaç aya evlencez onun tatlı telaşı var ya kızlar bol bol dua edin iyi bi iş buliim yaa belki ozaman 2012nin eylülünde evlenebilirizzz

slm gelinciklerr yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

minnakım 2013 şubat gelini olarak gelinliğimi sen tasarla istiyorum

bu aralar içim ayrı bi kıpır kıpır ya sanki bi kaç aya evlencez onun tatlı telaşı var ya kızlar bol bol dua edin iyi bi iş buliim yaa belki ozaman 2012nin eylülünde evlenebilirizzz

aminn bebegimm inşş bende iş arıyorum inş kendimize göre iyi işler bulabiliriz dualarıma senide ekliyorum

Canlarım bişey danışıcam.. 2013 şubata düşünüyoruz düğünü ama şubatta yapılır mı yol durumu,yağmur,kar, vs stresi var.. Yoksa kışın alacaklarımızı alıp yazın mı düğünü yapsak? Kışın daha ekonomik hem eşyalar hem düğn salonu bakımından ya ondan bizde de fazla bütçe olmadığından

evet kışın daha ekonomk oluyo fazla bütçe yoksa eğer kışın yap benim arkadasımda şubatta yaptı gelinlikte bile baya farkı olmustu

tatlım benım yakın bı arkadasımda subatta evlendı tek içinde kalan dış foto cekimleri olmustu ama üşenmedi mayısta gene gelin oldu cektırdı kapalı bi salon tutucaksanız yazı kışı farketmıyo balım kuaförü salona getirtirsin daha rahat edersin yollarda ıslanma sıkıntında olmaz

iyi geceler kızlar. Ooo eşyalar alınmış, evler tutulmuş, gelinlikler dikilmiş bile.

iyi geceler canımmm herseyı hazırladık biz bi tek sevgilicikleri hazırlamak kaldı

senin mesaj kutun nie dolu bakim msj atıyorum atıyorum gitmiyor iyiyiz sen nasılsın?

aaa dolumuymus hiç farkında degilim ya dolunca uyarı verse keske :44:

iyiyim canımm.. biraz atıstık biraz yatıstık opusup barıstık derken gecti gün

ikea ya da ugradık cok cici seyler vardı yine gozum kaldı hepsinde.. istedigimiz seyler için fiyat falan aldık iş başa dustugune gore ufak ufak önümüzü gorelim diyoruz

sende kışa niyetlenmişin bakıyorum ilk gelinimiz sen olcaksın galiba

sevindimmm daha ii olursunuz inşallah canım benim ya evet sanırım öyle olucak ama dış mekan işi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…