'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz yıllardır sulu kullanıyoruz çok memnunuz ama markası arnica değil,kendime arnica bora almayı düşünüyorum ben de canım tavsiye eden çoğunlukta :)

resmi nikahtan önce imam nikahı kıyılmaz diyorlar ama :S

olur canım nasıl olmaz çoğu kişi nişan da bile kıyabiliyor ama biz yapmadık annem uzun nişanlılık araya askerlik falan girdiği için istemedi yoksa benim çevrem de var çok imam nikahlı nişanşı ama onların nişanlılık süresi kısa 3-4 ay falan... benim mart da 1 yıl olacak... benim dedem yada annemlerin dayısı kıyacağı için camiden yabancı kimse gelmesine gerek yok öyle olunca da ha 5 gün önce ha nikahtan sonra

hayırlıs olsun inşallah mussmutlu kullanırsınız eşyalarınızı :))

canım gündaşım benim yaaa:)) heyecan durumu stresten yaşayamıyorum pek bu aralar ev bakıyoruz ama istediğimizi bulamadık strese girdik bi de anneciğim ameliyat oldu..sende heyecan durumları nasıl canım :)

ben artık sıkıldım beklemekten kuzum
tek tük şeyler kaldı herşey hazır gibi böyle olunca da ee hadi ne bekliyoz oluyo insan
bi de akşamları ayrılmak daha zor geliyo artık
,nşallah gönlünüze göre ev bulursunuz canım benim

Evet ya insan ayrılmak istemiyor artık hep yanyana dipdibe olmak istiyor

konvoy halinde gelecekler ya canım ondan sonra gitsen,,yani kuaför foto işini önceye alıp düğünden sonra oğlan evine gitmemek için

bizde çok istedik nişanlıyken imam nikahını ama olmadı işte

sizin nişanlılık evresi uzundu canım yaaa çok az kaldı ama kuzum 3 aycık çabucak geçer inşallah ama güzel geçsin:))
bizde evimizi bulsak aldıklarımızı yerleştiriverecez olup bitecekkk :))

konvoy halinde gelecekler ya canım ondan sonra gitsen,,yani kuaför foto işini önceye alıp düğünden sonra oğlan evine gitmemek için

O zaman geç kalırız canım evlerimizin mesafesi yakın değil git gel ordan salona git imkansız neyse artık o gün gelince derim direkt evimize gidelim diye

kızlar bugun dugun takılarımı aldım bakın bakalım begenecekmısınız

bu annemlerın bana aldıgı bılezık
bunlarda nısanlımın aılesının aldıkları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…