Adaşım ben blender da tefal aldım cam hazneli
Ütüyü kazanlı düşünüyorum ve philips
Model seçemedim henüz
Süpürgeyi sulu düşünüyorum
Sözlüşün alerjisi var ne yazık ki
Arnica Bora olacak muhtemelen oda
resmi nikahtan önce imam nikahı kıyılmaz diyorlar ama :S
hayırlısı olsun canım umutsuz gitme bence ben de çok yere başvuru yapıyorum ama arayan soran yok güya arayacaz dediler:))
Kızlar evimin eşyası gelmiş biraz önce çok sevindirik oldum.
Ben evde yokum ama dün ne nereye nasıl konulacağını kaba taslak söylemiştim.İnşallah perdeleri ve halılarıda haftasonu hallederiz.
Sizinle paylaşırım son halini.
canım gündaşım benim yaaa:)) heyecan durumu stresten yaşayamıyorum pek bu aralar ev bakıyoruz ama istediğimizi bulamadık strese girdik bi de anneciğim ameliyat oldu..sende heyecan durumları nasıl canım :)
ben artık sıkıldım beklemekten kuzum
tek tük şeyler kaldı herşey hazır gibi böyle olunca da ee hadi ne bekliyoz oluyo insan
bi de akşamları ayrılmak daha zor geliyo artık
,nşallah gönlünüze göre ev bulursunuz canım benim
Bizde sabah olmayacak evden çıkarma işte canım gelecek beni alacak kuaföre götürecek sonra benim başım yapılırken o da berbera gider üstünü falan giyinip beni almaya gelecek foto çekilmeye gideceğiz onu da bitirip bizim eve geleceğiz sonra onun ailesi gelecek beni çıkartıp konvoy halinde salona gidilecek
olur canım nasıl olmaz çoğu kişi nişan da bile kıyabiliyor ama biz yapmadık annem uzun nişanlılık araya askerlik falan girdiği için istemedi yoksa benim çevrem de var çok imam nikahlı nişanşı ama onların nişanlılık süresi kısa 3-4 ay falan... benim mart da 1 yıl olacak... benim dedem yada annemlerin dayısı kıyacağı için camiden yabancı kimse gelmesine gerek yok öyle olunca da ha 5 gün önce ha nikahtan sonra
Nasibimiz nerdeyse gelir bulur bizi inşallah
ben artık sıkıldım beklemekten kuzum
tek tük şeyler kaldı herşey hazır gibi böyle olunca da ee hadi ne bekliyoz oluyo insan
bi de akşamları ayrılmak daha zor geliyo artık
,nşallah gönlünüze göre ev bulursunuz canım benim
konvoy halinde gelecekler ya canım ondan sonra gitsen,,yani kuaför foto işini önceye alıp düğünden sonra oğlan evine gitmemek için
bizde çok istedik nişanlıyken imam nikahını ama olmadı işte
O zaman geç kalırız canım evlerimizin mesafesi yakın değil git gel ordan salona git imkansız neyse artık o gün gelince derim direkt evimize gidelim diye
inşallahh canım inşallahhh ne üzerine iş bakıyorsun sen
işletme bitirdim ben bana uygun nerde ne varsa bakıyorum valla
kızlar bugun dugun takılarımı aldım bakın bakalım begenecekmısınız
bu annemlerın bana aldıgı bılezıkEki Görüntüle 641733
bunlarda nısanlımın aılesının aldıkları
Eki Görüntüle 641725 Eki Görüntüle 641727
kızlar bugun dugun takılarımı aldım bakın bakalım begenecekmısınız
bu annemlerın bana aldıgı bılezıkEki Görüntüle 641733
bunlarda nısanlımın aılesının aldıkları
Eki Görüntüle 641725 Eki Görüntüle 641727
bende işletme bitirdim bende öyleyim canım:))
Vahhh kaderdaşımmmmm gel beraber ağlayak:13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?