yalnız değilmişim meğer gel ağlaşak kızzz :))kpss ye de girdin mi canım :))
Girdim de okul falan vardı kursa falan da gitmedim 70-80 arası geldi puanlarım o da tabi işe yaramazdı
bende girdim o aralarda geldi puanım atama belki imkansız ama bi umut işte,bende özelde muhasebe üzerine istiyorum onlarda deneyim istiyor:))
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ben çayı demledim hazır kahvaltıyı kim hazırlıyor
Dumanı üstünde bunların sıcak sıcak Rizeden sizin için taze taze toplattım çayı ÇAYLARRRRRRRRR
Vee sabah kahvaltısında vazgeçilmezimiz dumanı üstünde gevrek gevrek sıcak sıcak simit ve peynir hadiyin geldi SİMİTÇİİİİİİ
Eki Görüntüle 642006 Eki Görüntüle 642005 Eki Görüntüle 642007
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ben çayı demledim hazır kahvaltıyı kim hazırlıyor
Dumanı üstünde bunların sıcak sıcak Rizeden sizin için taze taze toplattım çayı ÇAYLARRRRRRRRR
Vee sabah kahvaltısında vazgeçilmezimiz dumanı üstünde gevrek gevrek sıcak sıcak simit ve peynir hadiyin geldi SİMİTÇİİİİİİ
Eki Görüntüle 642006 Eki Görüntüle 642005 Eki Görüntüle 642007
günaydın kuzucum :) hayırlı sabahlar. bol aşk lı güzel heycanlı gün geçirmen dileğiyle..
Günaydın canımmmmm
günaydın herkeseeeee....gününüz cabucak gecer inşş
günaydın kızlar
işlerim var bugün yine ama ara ara okuyacağım inşallah
nişanlıya gitmeye son 2bir an önce geçsin zaman ama biz biraraya gelince de dursun akmasın
çok özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?