ay canım kıyamam sana. istediğin gibi çok güzel vakit geçirirsiniz inşl :) sevenler kavuşsunnnnnnnnn :))
günaydın kızlarrr
gayet ruhsuz bitkin bi şekilde karşınızdayımmmm
Günaydınlaaaarrr..
Salı gününe başlıyoruuuuuzzzz
dilam sorunlarınız çözüldü mü canım benim
başladık gitti valla
acaba kaç salı daha görebileceğiz.
çarşambayı görebilecekmiyiz? peki kaç çarşambalık ömrümüz kaldı
piskopata bağladım
~~~~
pazar günü marketin plastikeşyalar kısmına girdim, gözüme huni çarptı
Alsam mı almasam mı derken almadım
dün akşam çok çirkin bi şekilde tartıştıkk nefret ediyorum senden dedimm
o hiç saygısını bozmadı bilee gece yatarkende biz böle yatmazdık seninle hiç ama sen şimdi uyicaksın dedii
yattım ama uyuyamadımmm çok kızgın olduğumdan hiç bişe yazmadım aramadımm oda bana bişeler yazmışş güsel şeylerr
o beni çok seviyoo bende onu çok seviyorumm ama sevgiyle bitermi her şeyyy
günaydın kızlarrr
gayet ruhsuz bitkin bi şekilde karşınızdayımmmm
başladık gitti valla
acaba kaç salı daha görebileceğiz.
çarşambayı görebilecekmiyiz? peki kaç çarşambalık ömrümüz kaldı
piskopata bağladım
~~~~
pazar günü marketin plastikeşyalar kısmına girdim, gözüme huni çarptı
Alsam mı almasam mı derken almadım
Perşembe akşam geri dönecek misin Pınarım hemen?:26:kavuşsun kavuşsun
perşembe günü akşam olmasın yaao gün sadece 7 saat yol yapıcam zaten çok görüşemicez
şafağım da 170 lere düşmüş sonunda150 altına bi insin artık yaa
dün çok huzurlu uyudum sabah uyandığımda da huzurluydum ama şuan canım çok sıkılıyo
Perşembe akşam geri dönecek misin Pınarım hemen?:26:
Günaydın kuzucuklarrr
Canım çok sıkkın olsada umutla bakıyorum hayata
Lavin en sevdiğim pasta türüdür o Allah olsada yesek
Dilam sorun ne ben anlayamadım tam olarak?
bu kadar sevgiyle bitmeyecek şey neee?
Kuzum hayırdır neyin var acep:26::26::26:
Canım yine annemle tartıştık abim yüzünden şurda kalmış azıcık zaman ben hala çeyizimi alamadım.
Devamlı yok bencilsin, yok kendini düşünüyorsun deniliyor ama bencilliği abimin yaptığı anlaşılmıyor.
Sevgilimi yansıtmamak için kırk takla atıyorum ama bizimkiler hala yok sen neden onu savunuyorsun oluyor.
Ona aldıracağım herşeyi en ince detayına kadar sorup ucuza kaçma deniliyor normal almam gerekenlerde ise neden lükse kaçıyorsun oluyor
Kızlarrr herkese günaydınnnlaaaarrrr
59 gün mü kalmış yaaa inanamıyorumm:18::18:
Canım yine annemle tartıştık abim yüzünden şurda kalmış azıcık zaman ben hala çeyizimi alamadım.
Devamlı yok bencilsin, yok kendini düşünüyorsun deniliyor ama bencilliği abimin yaptığı anlaşılmıyor.
Sevgilimi yansıtmamak için kırk takla atıyorum ama bizimkiler hala yok sen neden onu savunuyorsun oluyor.
Ona aldıracağım herşeyi en ince detayına kadar sorup ucuza kaçma deniliyor normal almam gerekenlerde ise neden lükse kaçıyorsun oluyor
canım sıkılıyo sadece elifim ya.. gün saymaktan bıktım sanırım ben artıkPerşembe akşam geri dönecek misin Pınarım hemen?:26:
Özgeeemm sana ne oldu kuzuşuuummmm?
elifimm dün birascık bahsetmiştimm benimki biras inceden öte düşünüyo, en ufacık şeye takılıyo. bizdeykende saçma sapan bişeye takıldı. aile dostumuzla arası iiydi hafif bozuştular ama ciddi bişe diill geçebilcek bişee hepimiz aynı ortamdaydıkk annem laf attı aile dostuna damat kırgınmış sana die oda cvp vermedi. neden annemler bişe demedi tepki göstermedi dedi. bende çocukmuyuz dedim senin bozştuğunla hepimiz küselim dedim burdan başladı tartışma tabi sora başka boyutlara geçtii.
ben her girdğim ortamda huzursuz olmak istemiyorum bişeye takılır mı laf eder mi diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?