dönücem canım ya
benim babiş izin vermiyor biz böyle o kadar yol tepip bikaç saat görüşüp dönüyoruz
bide akşam ezanında evde olma şartımız var
hadi beni bırakmıyon o gelince kalsın yok ona da izin yok
5 küsür kaldı sıkalım dişimizi
elifimm dün birascık bahsetmiştimm benimki biras inceden öte düşünüyo, en ufacık şeye takılıyo. bizdeykende saçma sapan bişeye takıldı. aile dostumuzla arası iiydi hafif bozuştular ama ciddi bişe diill geçebilcek bişee hepimiz aynı ortamdaydıkk annem laf attı aile dostuna damat kırgınmış sana die oda cvp vermedi. neden annemler bişe demedi tepki göstermedi dedi. bende çocukmuyuz dedim senin bozştuğunla hepimiz küselim dedim burdan başladı tartışma tabi sora başka boyutlara geçtii.
ben her girdğim ortamda huzursuz olmak istemiyorum bişeye takılır mı laf eder mi diee
Canım yine annemle tartıştık abim yüzünden şurda kalmış azıcık zaman ben hala çeyizimi alamadım.
Devamlı yok bencilsin, yok kendini düşünüyorsun deniliyor ama bencilliği abimin yaptığı anlaşılmıyor.
Sevgilimi yansıtmamak için kırk takla atıyorum ama bizimkiler hala yok sen neden onu savunuyorsun oluyor.
Ona aldıracağım herşeyi en ince detayına kadar sorup ucuza kaçma deniliyor normal almam gerekenlerde ise neden lükse kaçıyorsun oluyor
Kızlarrr herkese günaydınnnlaaaarrrr
59 gün mü kalmış yaaa inanamıyorumm:18::18:
Canım ben alacağım ama son olaylardan sonra 7 bin borçluyum maaşımı borca versem eşyamı alamıyorum eşyayı alsam borçtan kurtulamıyorum.Ah kuzum ah nedir çektiğimiz bizim bu annelerimizden evet zaman çok hızlı geçiyor ne deyim ki sen sana düşüni kendin mi alacaksın yoksa ailen mi alacak artı nişanlın kendi mi alacak ailesi mi karşıyacak yansıtmöa elinden geldğince kuzum ya ne deyim ki
Gözün aydın tuğçemKızlarrr herkese günaydınnnlaaaarrrr
59 gün mü kalmış yaaa inanamıyorumm:18::18:
haticemm az zaman kalmış biras daha sık dişini. belki abinde paylaşamıyodur senii öle düşünn. sabret herşey inşallah çok güsel olcakk
canım sıkılıyo sadece elifim ya.. gün saymaktan bıktım sanırım ben artık
tatlım büyütelecek şeyler değil inan yok yere aranızı bozmayın
bi gün karşı karşıya oturup sakince konuşun sen ona anlat böyle davranmanı istemiyorum diye
senden nefret ediyom denir mi yaa evlenme arifesinle olduğun sevdiceğine
Ahh kuzum kıyamam sana ben yaaa
Hiç kimsesi yok mu ki sevgilişinin onda kalsa?
Yada ne bileyim ailesiyle gelip kalsa da kabul etmiyo mu?
Sen yarın işten izinlisin o zaman?
Yoksa akşam ezanı ne yaa:26:
Dilam erkeğin alınganı da bi zor di mi
Kuzum olsun sevgi yeter mi deme..
Sevgi buna yeter de artar bileeee
O az alınaca, sen görmezden geleceksin, geleceksiniz üstesinden
aynenn iştee o çok daha zorr bu kadar takıntılı alıngan olmasıı,
ben dün çok üzüldümm abim en büyük dayanağım benimm abimle konuştuk çünkü onun kulağına gitti. çok düşkün bana seni vermicem benim dizimin dibinde ol dedii :)
sora abicim şaka yapıyorumm iyi düşün herşeyii ama bu yıl evlendirmem seni dediii :) bende onunla aynı fikirdeyim askıya almış durumdayım evliligii :)
2013 olmam belki ama aranızda kalabilirimiyimmm
canım sıkılıyo sadece elifim ya.. gün saymaktan bıktım sanırım ben artık
Dilam erkeğin alınganı da bi zor di mi
Kuzum olsun sevgi yeter mi deme..
Sevgi buna yeter de artar bileeee
O az alınaca, sen görmezden geleceksin, geleceksiniz üstesinden
Haticem yaaa
Abine çok kızıyorum ben giderek..
Kuzum boşver bence nişanlından saklama, neden saklıyorsun ki..
Eşin olacak herşeyi bilsin görsün, destek olsun sanaa
Çeyiz derken ne alınmadı ki mesela?
Günaydıııınnn....
Bizimde nişana 32
Şu ana kadar alınan sandık içi dediğimiz ve kız kardeşimin aldığı el blendrı
onun dışında gidip beğendiğim, pazarlığını yaptığım alınacak denilen herşey olduğu gibi duruyor.
Yemek takımları, beyaz eşya, damat bohçası alınmadı. İçlerinde benim bohçaya koyacağım aşkla aldığım şeyler var işte o kadar şimdi ben ne yapacağım.
Canım ben alacağım ama son olaylardan sonra 7 bin borçluyum maaşımı borca versem eşyamı alamıyorum eşyayı alsam borçtan kurtulamıyorum.
Artık bir çözüm bulunsun dedim.Dün faturayı abim ödememiş hatice kredi kartından ödesin dedi ebnde film koptu. Delirdim bu kadar sorumsuzlukta olmazki
Annemde bana kızdı dişini dık 2 ayın kalmış sonra bir daha senden birşey istemez. Korkma bende senden birşey istemem öleceğimi bilsem dedi.Bende haliyle kırıldım.
yok canım burda onun kimsesi onun orda benim arkadaşlarım var gidip kalabilirm ama izin vermiyor babam
ailesiyle gelip kalma mevsusu bir kere oldu yılbaşı gecesi için onda da mırın kırın etti yine kalmadılar zaten onlarda işleri vardı
belki o zaman bi kalsalar alışırdı sonra:26:
şimdi böyle yani durum
ben yarın değil öbür gün izin kullanıcam canımcım
sabah ezanıyla yola çıkıcam
akşam da akşam ezanını bi saat geçene kadar annem idare edicek
7 gibi en geçç dönmüş olmam lazım
yoksa bi hafta konuşur,trip atar
Günaydınnnnnnnnnnnn
Geçmişi okurken şunlara şunlara cevap yazarım dediydim ama hepiciğini unuttum
Kuzum herşeyi erkenden hallettin diye mi böylesin ki acaba?:44:
dün akşam çok çirkin bi şekilde tartıştıkk nefret ediyorum senden dedimm
o hiç saygısını bozmadı bilee gece yatarkende biz böle yatmazdık seninle hiç ama sen şimdi uyicaksın dedii
yattım ama uyuyamadımmm çok kızgın olduğumdan hiç bişe yazmadım aramadımm oda bana bişeler yazmışş güsel şeylerr
o beni çok seviyoo bende onu çok seviyorumm ama sevgiyle bitermi her şeyyy
abimle kavga ettim annem üstüne alındı anneme kırıldım canım.kuzum olayı pek aniamadım ama ağlayan suratı görüncede görmezden gelemedim ne oldu tatlım yaaaa
Düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden abin çalışmıyor mu neden kendş borcunu kendi ödmemiyo bu 7 bin tli lik borç nerden çıktı kimin borcu herşeyini sen alacaksan ailen hem yardım etmeyip bide senden para mı istiyo bu nasıl iş boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyo:26::26::26:
abimle kavga ettim annem üstüne alındı anneme kırıldım canım.
Kardeşimle konuştuk biraz önce annem ağlıyormuş inanılmaz içim yandı ama anlamıyorum annem neden böyle davranıyor.
Abim kartlarımı kullanmış.
Taksitlendirme yapmış ondan dolayı birde faturalardan dolayı 7 bine oldu.
Annemin kız kardeşimin elinde bişe olsa anında benimle paylaşır ama yengem abimi çok değiştirdi.
Kardeşimle konuştuk biraz önce annem ağlıyormuş inanılmaz içim yandı ama anlamıyorum annem neden böyle davranıyor.
Annemin kız kardeşimin elinde bişe olsa anında benimle paylaşır ama yengem abimi çok değiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?