'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ahh kuzum kıyamam sana ben yaaa
Hiç kimsesi yok mu ki sevgilişinin onda kalsa?
Yada ne bileyim ailesiyle gelip kalsa da kabul etmiyo mu?
Sen yarın işten izinlisin o zaman?
Yoksa akşam ezanı ne yaa:26:

Dilam erkeğin alınganı da bi zor di mi
Kuzum olsun sevgi yeter mi deme..
Sevgi buna yeter de artar bileeee
O az alınaca, sen görmezden geleceksin, geleceksiniz üstesinden

Haticem yaaa
Abine çok kızıyorum ben giderek..
Kuzum boşver bence nişanlından saklama, neden saklıyorsun ki..
Eşin olacak herşeyi bilsin görsün, destek olsun sanaa
Çeyiz derken ne alınmadı ki mesela?

Kızlarrr herkese günaydınnnlaaaarrrr
59 gün mü kalmış yaaa inanamıyorumm :18::18:

Günaydıııınnn....
Bizimde nişana 32

Canım ben alacağım ama son olaylardan sonra 7 bin borçluyum maaşımı borca versem eşyamı alamıyorum eşyayı alsam borçtan kurtulamıyorum.
Artık bir çözüm bulunsun dedim.Dün faturayı abim ödememiş hatice kredi kartından ödesin dedi ebnde film koptu. Delirdim bu kadar sorumsuzlukta olmazki
Annemde bana kızdı dişini dık 2 ayın kalmış sonra bir daha senden birşey istemez. Korkma bende senden birşey istemem öleceğimi bilsem dedi.Bende haliyle kırıldım.

Kızlarrr herkese günaydınnnlaaaarrrr
59 gün mü kalmış yaaa inanamıyorumm :18::18:
Gözün aydın tuğçem

haticemm az zaman kalmış biras daha sık dişini. belki abinde paylaşamıyodur senii öle düşünn. sabret herşey inşallah çok güsel olcakk

İnşallah o Allahın emri evlenmemi hiç istemiyor

mayısın sonuna kadar yüzyüze gelip konuşabilceğimiz bi ortam yokk amaa askere geri dönüyo mart başındaa o zamana kadarda susucaz unutulcak gtcekk :S

Şu ana kadar alınan sandık içi dediğimiz ve kız kardeşimin aldığı el blendrı
onun dışında gidip beğendiğim, pazarlığını yaptığım alınacak denilen herşey olduğu gibi duruyor.
Yemek takımları, beyaz eşya, damat bohçası alınmadı. İçlerinde benim bohçaya koyacağım aşkla aldığım şeyler var işte o kadar şimdi ben ne yapacağım.

Ahh kuzum kıyamam sana ben yaaa
Hiç kimsesi yok mu ki sevgilişinin onda kalsa?
Yada ne bileyim ailesiyle gelip kalsa da kabul etmiyo mu?
Sen yarın işten izinlisin o zaman?
Yoksa akşam ezanı ne yaa:26:

yok canım burda onun kimsesi onun orda benim arkadaşlarım var gidip kalabilirm ama izin vermiyor babam

ailesiyle gelip kalma mevsusu bir kere oldu yılbaşı gecesi için onda da mırın kırın etti yine kalmadılar zaten onlarda işleri vardı

belki o zaman bi kalsalar alışırdı sonra:26:

şimdi böyle yani durum

ben yarın değil öbür gün izin kullanıcam canımcım

sabah ezanıyla yola çıkıcam

akşam da akşam ezanını bi saat geçene kadar annem idare edicek

7 gibi en geçç dönmüş olmam lazım

yoksa bi hafta konuşur,trip atar

kuzum olayı pek aniamadım ama ağlayan suratı görüncede görmezden gelemedim ne oldu tatlım yaaaa

Düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden abin çalışmıyor mu neden kendş borcunu kendi ödmemiyo bu 7 bin tli lik borç nerden çıktı kimin borcu herşeyini sen alacaksan ailen hem yardım etmeyip bide senden para mı istiyo bu nasıl iş boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyo:26::26::26:

Böyle bi durum bendede var ama benim babam demek ki o kadar değilmiş şükretmek lazım kuzum bişi soracam siz önceden nişanlınla sevgili miydiniz yoksa mantık evliliği mi çünkü mantık evliliği olan aileler genelde böle oluyor bizimkiler gibi

Günaydınnnnnnnnnnnn

Geçmişi okurken şunlara şunlara cevap yazarım dediydim ama hepiciğini unuttum

ay canm benım sizin sorununuz ne tam olarak kafanı karıştıran senı huzursuz eden düşündüren nedir ?

haticem ben sana çok üzülüyom
resmen evin yükü senin üzerinde.. tamam ailemiz bizi okuttu etti onlara tabi ki destek olcaz ama sen evli abinin borçlarını bile üstleniyosun
yahu madem kız kardeşinden para alacaktı ne diye evlendi otursaydı evinde ikiniz de çalışıp kendi evinizi geçindirseydiniz
sen şimdi hem onun hanesini hem kendi haneni geçindiriyon baksana
sen narinsin diye üstüne gidiyolar rest çekmen lazım artık
baksana paran var ama gönlünce harcayamıyosun bile

kuzum olayı pek aniamadım ama ağlayan suratı görüncede görmezden gelemedim ne oldu tatlım yaaaa
abimle kavga ettim annem üstüne alındı anneme kırıldım canım.
Kardeşimle konuştuk biraz önce annem ağlıyormuş inanılmaz içim yandı ama anlamıyorum annem neden böyle davranıyor.

Abim kartlarımı kullanmış.
Taksitlendirme yapmış ondan dolayı birde faturalardan dolayı 7 bine oldu.
Annemin kız kardeşimin elinde bişe olsa anında benimle paylaşır ama yengem abimi çok değiştirdi.

Ne deyim ki kuzum yaa okudukça Allah yardımcın olsun diyorum inşallah herşeyi hayırlısıyla çok güzel bi şekilde atlatırsın dualarımız seninle evinde eşinle huzur bulursun inşallah ama seninle bende çok üzülüyorum senin adına

canm yükün çok ağır :S uzerıne fazlasıyla gelıyorlar sende 2 ayım kaldı tatsızlık olmasın dıye ses çıkartmıyorsun. ama ortada bir yanliş var! abın yanliş yapıyor ama bunu aılenden kımse gormuyor . dugunune azıcık kalmış hangı ara alacaksın eksıklıklerı beyaz eşyayı sen mı alacaksın nişanlın mı

canım benim ya ii olur inşallah da abinin hala sana yüklenmesi çok saçma ya seninde kendine göre sıkıntıların var.Valla bende herşeyimi kendim alıyorum çeyiz adına ma bizim kendi evimizede sürekli alırım anneme para veiririm falan hiç de zoruma gitmez para olduktan sonra..Ama abim evliyken istese hiç vermem çokta zoruma hider sen haklısın canım da annen niye o kadar kırılmış anlayamadım...Üzme kendini sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…