'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

balııım iyiiizz sn nasısın asıllll konuştunuz mu enişteylee?

Ecem kesinlikle şans işii bende nisanda istiyorum aslında ama gene yağmur olayı var

konustum sultanım konusmazmıyımmm

arada biraz da atıstık hatta, baya hararetli tartısmalar gecti ama sonunda ikimizde birbirimizin dilinden anladık..

ben bi iş bulayım da.. soonra dişi kuş olarak hesaplara el atıyorum.. askımda kabul etti ve bu olaydan ailesinin haberi olmıcak söz verdi..

bundan da haberleri olmasın yoksa cadaloz kaynanam ona degil bana ver ben biriktireyim deyip onlarıda alır bi guzel elimizden

ayyy cnm benimm çok sevindim bende seni çok merak etmiştim

minnakım evt nisandada durum pek farklı olmaz ama şubata göre daha iidirr

gel biz yaz gelini olalım kuşuum hem hemen evlenelim istiyorum hem herşeyin en güzelini istiyorum ama hepsi bi arada olmuyo nişanı bile 2013te yapabilirizz 2013 nisanında nişan yapsak 30 hazirandada evleniriz 2 ay nişanlı kalmış oluruz

ayyy cnm benimm çok sevindim bende seni çok merak etmiştim

Allah bidaha yasatmasın.. bana da baskasına da.. 2 gün durmaksızın agladım gözlerim şişmişti

hepinize de cok tesekkur ediyorum hep yanımdaydınız.. dua ettiniz..

bende cok dua ettim ..

hayırlıysa cozulsun bu mesele hayırsızsa ben aglamaktan bayılsam da bitsin bu iş Allahım dedim.. neyseki cozuldu

en azından şimdilik

çağla 1- kaynana 0

onumuzdeki maclara bakıcaz diomusum

hayırlısı neyse o olsun kuzum

aman aman Allah bidaha yaşatmasın orta yolu bulduysanız sorun yok balııımm, ortak sorunumuz şu iş ah kuşum bi bulursak herşey yoluna giricek hele şimdi aşkitolopumda işe başladı ben böle kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum

bizimde sorunumuz iş ne yazıkki umarım hepimiz bi an önce iş buluruz herşey yoluna girer

hayırlısı neyse o olsun kuzum

amin balımm inşallah

amin kusummm hep bole olalım inşallah..

işte ben o psikolojiyi aylardır yasıyorum.. yazın pek hissetmedim izinlerini kullandı yanımdaydı hep.. ama izinler bitince benimde psikolojim bitti, ole işe yaramaz gibiyim evde

inşallah hayalimizdeki işlere bian önce kavusuruz balımmmm .. bugun bi umutluyum nedense

ya kızlar size bişi sorucam benim babam çeyizlerimi falan aldıkça surat asıyo hiç ilgilenmiyo hemen evlenmek istiyomusum gibi görüyo sanırım beni çok seviyo çok ilgilenir normalde üzülüyorum

Valla öyle artık.

gelincikleer nasılsınız bakalımm ...

İyiyim tatlım sizin de iyi olmanıza çok sevindim topik seni özledi yahu.

çağla sizin için çoooook sevindimmm
Allah bi daha yaşatmasın o günleri
ilk ve son anlaşmazlığınız olur inşallah.

kızlar yaa bi de öyle demeyin tuhaf oluyorum işe yaramaz falan.
benim sevgilim de atanamadı,be çalışıyorum.
o da mı öyle düşünüyordur şimdi

Bende nedense 2012den umutluyum bu yıl benim yılım olucak dıyorum sureklı 12 ve 24 sayısı bana hep ugur getırmıstır, 2012de 24 yasımda olcam bu yıl hersey coooook guzel olucak dıye dıye enerjı gonderıyorum evrene

gelincikleer nasılsınız bakalımm ...

Amin canım iş çok önemli tabi ben kpssye seneye giricem temmuz ayında sonra kurum sınavları mülakay filan benim işe girmem en erken 2012 aralık sevdiceğim de bu aralıkta askere gidecek kısa dönem olursa mayıs haziran gibi gelir o benden daha önce işe girecek büyük ihtimal ben de bir gireyim diyorum ondan sonra isteme söz 2013 şubat mart nişan da mayıs gibi filan düşünüyoruz eylül 1 gibi de düğün.

ben de 25'imde evleneceğimr öyle eminim ki.
halbuki bu konuda hiçbir adımım yok esasen.
okulumda tüm bayanlar evlli ve çocuklu,onların hayatının zorluğunu gördükçe evlilikten her geçen gün soğuyorum aslında.
hele çocuk sahibi olmayı rahat 10 yıl düşünmek istemem.
sevgilim de aslında 2013 kadar yakın bir tarihte evleneceğimizi düşünmüyordur.
çünkü ilişkimizin başında(1 yıl önce) 5-6 yıl içinde evlilik düşünmüyorum diyordum.
şimdilerde çeyizden bahsedince adam şaşırdı

balım valla ben kendimi öle hiissediyorum, ablam mesela ben bişi ısmarlamaya kalksam dur sen dha çalışmıyosun diyo sevgilicikkle sürekli msjlasmaya konusmaya alışkınım çalışıo die konusamıoruz ee bende evdeyım sıkılıyorum konusasım gelıyo boşboş oturuorum sureklı trıplere gırmeye başladım kendi kendime yavrucam nabcanı şaşırdı wcye gidip gelip benle konusuyoo

benim sevgilim atanmadı ama şu an çalışıyor, o psikoloji geçen yıl 2. dönem oldu.
işi bırakıp kpss çalışıyordu.
ben de okulda çok yoğun çalışırım, vakit bulmam çok zor.
2 saat arayamazsam ya da mesajına cevap vermezsem hemen sen benimle ilgilinmedin havalarını yaşıyorduk.
çok şükür geçti onlar, hatta öyle zorlanıyordum ki bazen kpss sonrası ayrılmayı bile aklıma getirdim.
Allah kimseye göstermesin, bize de bi daha yaşatmasın ne olur çok zor yaaa.
hele iş sorunu olan erkek olunca 2 kat zor emin olun.
her şeyi ince düşünmek zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…