balııım iyiiizz sn nasısın asıllll konuştunuz mu enişteylee?
Ecem kesinlikle şans işii bende nisanda istiyorum aslında ama gene yağmur olayı var
balııım iyiiizz sn nasısın asıllll konuştunuz mu enişteylee?
Ecem kesinlikle şans işii bende nisanda istiyorum aslında ama gene yağmur olayı var
aaa dolumuymus hiç farkında degilim ya dolunca uyarı verse keske :44:
iyiyim canımm.. biraz atıstık biraz yatıstık opusup barıstık derken gecti gün
ikea ya da ugradık cok cici seyler vardı yine gozum kaldı hepsinde.. istedigimiz seyler için fiyat falan aldık iş başa dustugune gore ufak ufak önümüzü gorelim diyoruz
sende kışa niyetlenmişin bakıyorum ilk gelinimiz sen olcaksın galiba
minnakım evt nisandada durum pek farklı olmaz ama şubata göre daha iidirr
gel biz yaz gelini olalım kuşuumhem hemen evlenelim istiyorum hem herşeyin en güzelini istiyorum ama hepsi bi arada olmuyo nişanı bile 2013te yapabilirizz 2013 nisanında nişan yapsak 30 hazirandada evleniriz 2 ay nişanlı kalmış oluruz
ayyy cnm benimm çok sevindimbende seni çok merak etmiştim
Allah bidaha yasatmasın.. bana da baskasına da.. 2 gün durmaksızın agladım gözlerim şişmişti
hepinize de cok tesekkur ediyorum hep yanımdaydınız.. dua ettiniz..
bende cok dua ettim ..
hayırlıysa cozulsun bu mesele hayırsızsa ben aglamaktan bayılsam da bitsin bu iş Allahım dedim.. neyseki cozuldu
en azından şimdilik
çağla 1- kaynana 0
onumuzdeki maclara bakıcaz diomusum
konustum sultanım konusmazmıyımmm
arada biraz da atıstık hatta, baya hararetli tartısmalar gecti ama sonunda ikimizde birbirimizin dilinden anladık..
ben bi iş bulayım da.. soonra dişi kuş olarak hesaplara el atıyorum.. askımda kabul etti ve bu olaydan ailesinin haberi olmıcak söz verdi..
bundan da haberleri olmasın yoksa cadaloz kaynanam ona degil bana ver ben biriktireyim deyip onlarıda alır bi guzel elimizden
aman aman Allah bidaha yaşatmasın orta yolu bulduysanız sorun yok balııımm, ortak sorunumuz şu iş ah kuşum bi bulursak herşey yoluna giricek hele şimdi aşkitolopumda işe başladı ben böle kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum
hayırlısı neyse o olsun kuzum
aman aman Allah bidaha yaşatmasın orta yolu bulduysanız sorun yok balııımm, ortak sorunumuz şu iş ah kuşum bi bulursak herşey yoluna giricek hele şimdi aşkitolopumda işe başladı ben böle kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum
tatlım benım yakın bı arkadasımda subatta evlendı tek içinde kalan dış foto cekimleri olmustu ama üşenmedi mayısta gene gelin oldu cektırdıkapalı bi salon tutucaksanız yazı kışı farketmıyo balım kuaförü salona getirtirsin daha rahat edersin yollarda ıslanma sıkıntında olmaz
iyi geceler canımmm herseyı hazırladık biz bi tek sevgilicikleri hazırlamak kaldı
gelincikleer nasılsınız bakalımm ...
amin balımm inşallah
amin kusummm hep bole olalım inşallah..
işte ben o psikolojiyi aylardır yasıyorum.. yazın pek hissetmedim izinlerini kullandı yanımdaydı hep.. ama izinler bitince benimde psikolojim bitti, ole işe yaramaz gibiyim evde
inşallah hayalimizdeki işlere bian önce kavusuruz balımmmm .. bugun bi umutluyum nedense
tatlım benım yakın bı arkadasımda subatta evlendı tek içinde kalan dış foto cekimleri olmustu ama üşenmedi mayısta gene gelin oldu cektırdıkapalı bi salon tutucaksanız yazı kışı farketmıyo balım kuaförü salona getirtirsin daha rahat edersin yollarda ıslanma sıkıntında olmaz
iyi geceler canımmm herseyı hazırladık biz bi tek sevgilicikleri hazırlamak kaldı
gelincikleer nasılsınız bakalımm ...
çağla sizin için çoooook sevindimmm
Allah bi daha yaşatmasın o günleri
ilk ve son anlaşmazlığınız olur inşallah.
kızlar yaa bi de öyle demeyin tuhaf oluyorum işe yaramaz falan.
benim sevgilim de atanamadı,be çalışıyorum.[[
o da mı öyle düşünüyordur şimdi
Bende nedense 2012den umutluyum bu yıl benim yılım olucak dıyorum sureklı 12 ve 24 sayısı bana hep ugur getırmıstır, 2012de 24 yasımda olcam bu yıl hersey coooook guzel olucak dıye dıye enerjı gonderıyorum evrene
çağla sizin için çoooook sevindimmm
Allah bi daha yaşatmasın o günleri
ilk ve son anlaşmazlığınız olur inşallah.
kızlar yaa bi de öyle demeyin tuhaf oluyorum işe yaramaz falan.
benim sevgilim de atanamadı,be çalışıyorum.
o da mı öyle düşünüyordur şimdi
balım valla ben kendimi öle hiissediyorum, ablam mesela ben bişi ısmarlamaya kalksam dur sen dha çalışmıyosun diyo sevgilicikkle sürekli msjlasmaya konusmaya alışkınım çalışıo die konusamıoruz ee bende evdeyım sıkılıyorum konusasım gelıyo boşboş oturuorum sureklı trıplere gırmeye başladım kendi kendime yavrucam nabcanı şaşırdı wcye gidip gelip benle konusuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?