'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Valla öyle artık.

İyiyim tatlım sizin de iyi olmanıza çok sevindim topik seni özledi yahu.

bende sizi ozledim kusum...

amin balımm inşallah

canım illaki uzuluyodur o da içten içe.. zor bi durum cunku bide o erkek

Herkes burda ama ben gitmek zorundayım iyi geceler gelincikler özleyin beniii

iyi geceler kusummm

Ecem balım sabbreeet 460 günü yemiş olan bi minnak olarakk diyebilicem tek şey bu maleseeff, bugunlerı dusununce geçti gitti diceksin geçmiyo gibi gelsede geçiiyooo zaman

ya ben kız olarak su haldeysem cidden erkegin psıkolojısını kestiremıyorumm, şubatta su bılgısayarlı modelıstlık kursumda bıtsın netten falan degıl gıdıp dırek iş başvurusu yapıcam elimde cv'imle dolasıcam valla tak ettı canıma

aynen bnmde çaglacım beraber gelin olucaz sanırım =)bu arada topigede ekledim pasta takımı desen güzelmi annememi bıraksam onu pek benlik bişi degilde sizinde fikirlerinizi alıyım dedim

ayy inşallah canım benimm ne guzel olurr

canım bernardonun pasta takımı super bence..

bende ondan alıcam..

ayy inşallah canım benimm ne guzel olurr

canım bernardonun pasta takımı super bence..

bende ondan alıcam..

bende çok begenerek aldım ilk başlrda almıstım onu aama sonraları cicili bicili şeyler alınca pek sönük kaldı diye düşünmüştüm =) bizde öyle düşünüyoruz ama her an herşey olabilir =)

Ya kızlar bir şey soracağım sizlere demin Nil'e de sordum. Ben kendi çeyiz topiğimde yazılan son 3. sayfaya giremiyorum bir türlü ya 3. sayfaya tıklıyorum 2. sayfa çıkıyor hep dolayısıyla son yazılanları göremiyorum siz benim topikte son sayfayı görüyorsunuz di mi? Nasıl görcem ben ya napmam lazım site içinde?:26:

24 Nisan 2013 nişan 30 Haziran 2013 düğünümüüüüzzzz şuan tam olarak böle hissediyorum kızlar bakalımmm

cnm benim bu topicte olmuştu cevap yazınca otomatik olarak son sayfayı görebilmiştim.

ben misafir yemek takımımı klasik sade olanlardan alıcam o yuzden pasta takımım da ole olsun istiorum.. gunluk seylerim benimde öle genelde cogunu henuz almadım ama begenip katalog yaptım işe girdigimde gidip direk alması kaldı bitek yani.. misafirlik bişey oldugu icin bence gayet uygun hem agır sade hemde neşeli bi yanı var o setin... oyuncak bebeklerin cay setleri gibi cok tatlı

bizdede heran hersey olabilir.. oluyoda zaten ama ihtimalin buyuk kısmı 2013 haziran-agustos da

kiracı ile kontrat mayısta bitiyo.. hazirana ev yetişirse haziran.. yetişmezse agustos gibi duruyo bakalım artık hayırlısı zman ne getirir bilinmez belki gömü falan buluruz evleniriz hemen

inş cnm hesapladıgınız tarihlerde olur herşey benimkininde okulu seneye bitiyo bakalım askere gitsin bi sonrası gelir diyorum nişan yapalım diyo ama askerlik falan olmadan pek sıcak bakmıyorum

işte biliyorum çok üzülüyor, o üzülünce ondan daha çok üzülüyorum inan.
onunla birlikteliğimize başladığımda bu durumu biliyordum.
önemsemedim ya da oluruna bıraktım.
2013 gelinlerine katılmış olmam bile aslında saçma.
belki de biz hep böyle kalacağız.
ya da olmayacak, hiç bilmiyorum.
sadece olumlu düşünmek ya da düşünmemek istiyorum.
çevremde sanki böyle bir sorunumuz hiç yokmuş gibi davranıyorum.
halbuki her gün içim içimi yiyor.
gerçekten sonumuz yok mu acaba diyorum.

24 Nisan 2013 nişan 30 Haziran 2013 düğünümüüüüzzzz şuan tam olarak böle hissediyorum kızlar bakalımmm

hadi bakalım sultanımm hayırlısı

inş cnm hesapladıgınız tarihlerde olur herşey benimkininde okulu seneye bitiyo bakalım askere gitsin bi sonrası gelir diyorum nişan yapalım diyo ama askerlik falan olmadan pek sıcak bakmıyorum

inşallah canımm...

erkekler genelde askerlik oncesi söz nişan ister kafaları daha rahat olsun diye.. sen içinden ne geliosa onu yap tatlım belki ailen problem edeblr askerlik olayını

kesin edecekler cnm bende zaten kestim attım bi mezun olsun da bakalım herşeyi düşünmeye başlıcam şimdi çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…