'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

orchidea oyle dusunme canım... erkek arkadasın beden ogretmeni olabilir baska alanlara yonelse? illa atamayı beklicek diye bir durum mu var beklemesi mi gerek bilmiyorum ama gecici bi iş bulabilir yada beden ogretmenliginden vazgceblr

hatta burda arkadaslardan biri de sevgilisi atama bekliodu olmazsa polislige basvurcak demişti o da oyle yapsın..6 ay egitimle polis oluyolarmıs

neden baska yolları dusunmuyor..

geçen yıl polislik için başvurdu canım ama olmadı,halbuki performansı da iyiydi ama girdiği bölgede torpil dönüyordu sanırım.
cnm kendi mesleği bu sonuçta başka ne iş yapabilir ki silbaştan çok zor.
işte ücretli falan yapıyor ama yerine biri atanırsa ordan da çıkarılıyorsun.
çokkk zor çoook

yasayan biri olarak evet işsizlik berbat cok zor Allah yardımcısı olsun... bizimde tabi. .

su torpil işine cok kılım... ve malesef heryerde o donuyo canım... hayalimdeki yerlerde 2 lafı biraraya getiremeyen insanlar oturuyo

hepsi torpil... bizede lazım ondan cagırsak gelir mi ki :97:

bize önce bi dayı lazım dayı

neyse çok konuştum, biraz kitap okuyayım sonra da uyuyayım.

İyi geceler tatlışlar

gerçekten hersey torpille oluyo malesef artık, ben polislerden oldum olası korkan bi insanım ya nedense hep benı tutuklıcaklar gıbı hıssedıyorum kucukken bak polis gelıyo diye korkutuldugumdan galba bi ara benımkıde polis olmak istiyodu 2 sene okuyup Allahtan vazgectiii, bu arada eger beden egıtımı ıstıosa beklesın sevmedıgı bişeyi yapmasınnnn, bak 2 senem boşa gitti radyo tv okudumda şimdi istedigim sey için ugrasıyorum daha erken başlayabılırdım iş hayatına ahh ahhh

bende sevdgim seyi yapmak için bekliorum da bakalım nolcak..

el mahkum eski işyerime gidicem en sonunda... o da alırsa artık beni :44: en azından hayalimdeki işi bulana dek bos kalmamıs olurum.. cevre ve dayı edinirim belki biraz

banada saglam bı dayı lazım kusum kurs bılgısayarlı bıtınce yerlestırıcez dıyo ama bakalımmm ocagın sonunda bıtıcek

kızlar sevdiceğimle konuşup geldim abisi askere gitmeden evlendiği için söz ve nişanımızım 2012 de yazın yapılabilceğini ve hemen evlenmek istediğini söyledi şok oldum bide bugün yedik resmen birimizi ben zaten 2012 de hazırdım ama o sürekli şu zaman geçsin diyip duruyordu buna sebepmiş

çeyiz konusunda ise aceleye gerek yok beraber bakarız dedi ama ben kurtuluyum rahat duramıyorum ki

aa ne guzel işte gizcimmm

bu hevesle 2012 de bile evlenir enişteyi bıraksak

hayırlısı olur inşallah minnakımm ocaga 3 ay kaldı..

zaman su gibi geciyo valla.. o da gelir şıp diye

gelsın artık balım okadar daralıyorumkii kendş kendime iş çıkarıyorum, şimdi yarın ceket dikicem kendime onun kalıbını cıkarıyorum inş elime yüzüme bulaştırmam kumaşımı cok sevdıım

aaaaaaayy yaa ne guzel bende kendi kıyafetlerimi kendim dikebilseydim keskeee cok isterdim..

kucukken barbie bebeklerime elbiseler tasarlayı dikerdim annem bu kızdan modacı olcak kesin diyodu ama bi nane olmadı

ne güzell ya diktiklerini eklesene buraya bizde bakalım bende uyumaya gittim ama uyuyamadan geri pc nin başına geçtim kopamadım sizden

çağlacık bu sene okulu bitseydi hemen istiyodu ki hiç hazır değildim ben

bide bana dediki senle evlenmezsem dahada evlenmem evlenemem dedi bende şok oldum hiçbişiy diyemedim sonuçta hiç öyle bir laf dememiştim hayatımda bana daha öncede derdi ama bugün farklı oldu daha kalpten söyledii

çağla tatlım kimbilir ben nelerle uğraşcam herhalde seneye sen bizi toplarsın burda akıl verirsin gibime geliyo tecrübeli olcan kaynanana konusunda

minnakım bende kıyafet kesip biçmeye meraklıyım babamdan aldım bu merakı terzi gibi bir makina alsam tasarım yapar mudoda ikeade consept ahşap ürün görüyo hemen yapıyo kıyafetlermde imkansız sökükler oluyor dikilmez atcam diyorum saniyede mükemmel yapıyo belli bile olmuyo bu konuda annem hünerli değildir babam aşırı kabliyetli ben babama çekmemişim ama zorlayınca çok güzel şeyler yapıyorum makine alsam babamla iyi işler çıkarırz gibi

ne güzell ya diktiklerini eklesene buraya bizde bakalım bende uyumaya gittim ama uyuyamadan geri pc nin başına geçtim kopamadım sizden

hosgeldin tatlımm

wooow enişte bey e bak.. valla takdir ettim kendisni seni çok seviyo belli

canım Allah hepinize cici cici kaynanalar versin.. benimkine de akıl fikir...

bence kayınvalidenle iyi anlasırsın sen içime öle dogdu

inşş cnm ya benim kayıvalidemde pek sakin şimdilik ama sonrası ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…