işte biliyorum çok üzülüyor, o üzülünce ondan daha çok üzülüyorum inan.
onunla birlikteliğimize başladığımda bu durumu biliyordum.
önemsemedim ya da oluruna bıraktım.
2013 gelinlerine katılmış olmam bile aslında saçma.
belki de biz hep böyle kalacağız.
ya da olmayacak, hiç bilmiyorum.
sadece olumlu düşünmek ya da düşünmemek istiyorum.
çevremde sanki böyle bir sorunumuz hiç yokmuş gibi davranıyorum.
halbuki her gün içim içimi yiyor.
gerçekten sonumuz yok mu acaba diyorum.
orchidea oyle dusunme canım... erkek arkadasın beden ogretmeni olabilir baska alanlara yonelse? illa atamayı beklicek diye bir durum mu var beklemesi mi gerek bilmiyorum ama gecici bi iş bulabilir yada beden ogretmenliginden vazgceblr
hatta burda arkadaslardan biri de sevgilisi atama bekliodu olmazsa polislige basvurcak demişti o da oyle yapsın..6 ay egitimle polis oluyolarmıs
neden baska yolları dusunmuyor..
geçen yıl polislik için başvurdu canım ama olmadı,halbuki performansı da iyiydi ama girdiği bölgede torpil dönüyordu sanırım.
cnm kendi mesleği bu sonuçta başka ne iş yapabilir ki silbaştan çok zor.
işte ücretli falan yapıyor ama yerine biri atanırsa ordan da çıkarılıyorsun.
çokkk zor çoook
yasayan biri olarak evet işsizlik berbat cok zor Allah yardımcısı olsun... bizimde tabi. .
su torpil işine cok kılım... ve malesef heryerde o donuyo canım... hayalimdeki yerlerde 2 lafı biraraya getiremeyen insanlar oturuyo
hepsi torpil... bizede lazım ondan cagırsak gelir mi ki :97:
gerçekten hersey torpille oluyo malesef artık, ben polislerden oldum olası korkan bi insanım ya nedense hep benı tutuklıcaklar gıbı hıssedıyorum kucukken bak polis gelıyo diye korkutuldugumdan galbabi ara benımkıde polis olmak istiyodu 2 sene okuyup Allahtan vazgectiii, bu arada eger beden egıtımı ıstıosa beklesın sevmedıgı bişeyi yapmasınnnn, bak 2 senem boşa gitti radyo tv okudumda şimdi istedigim sey için ugrasıyorum daha erken başlayabılırdım iş hayatına ahh ahhh
bende sevdgim seyi yapmak için bekliorum da bakalım nolcak..
el mahkum eski işyerime gidicem en sonunda... o da alırsa artık beni :44: en azından hayalimdeki işi bulana dek bos kalmamıs olurum.. cevre ve dayı edinirim belki biraz
banada saglam bı dayı lazım kusumkurs bılgısayarlı bıtınce yerlestırıcez dıyo ama bakalımmm ocagın sonunda bıtıcek
kızlar sevdiceğimle konuşup geldim abisi askere gitmeden evlendiği için söz ve nişanımızım 2012 de yazın yapılabilceğini ve hemen evlenmek istediğini söyledi şok oldum bide bugün yedik resmen birimizi ben zaten 2012 de hazırdım ama o sürekli şu zaman geçsin diyip duruyordu buna sebepmiş
çeyiz konusunda ise aceleye gerek yok beraber bakarız dedi ama ben kurtuluyum rahat duramıyorum ki
hayırlısı olur inşallah minnakımm ocaga 3 ay kaldı..
zaman su gibi geciyo valla.. o da gelir şıp diye
gelsın artık balım okadar daralıyorumkii kendş kendime iş çıkarıyorum, şimdi yarın ceket dikicem kendime onun kalıbını cıkarıyorum inş elime yüzüme bulaştırmam kumaşımı cok sevdıım
gelsın artık balım okadar daralıyorumkii kendş kendime iş çıkarıyorum, şimdi yarın ceket dikicem kendime onun kalıbını cıkarıyorum inş elime yüzüme bulaştırmam kumaşımı cok sevdıım
ne güzell ya diktiklerini eklesene buraya bizde bakalım bende uyumaya gittim ama uyuyamadan geri pc nin başına geçtim kopamadım sizden
çağlacık bu sene okulu bitseydi hemen istiyodu ki hiç hazır değildim ben
bide bana dediki senle evlenmezsem dahada evlenmem evlenemem dedi bende şok oldum hiçbişiy diyemedim sonuçta hiç öyle bir laf dememiştim hayatımda bana daha öncede derdi ama bugün farklı oldu daha kalpten söyledii
çağla tatlım kimbilir ben nelerle uğraşcam herhalde seneye sen bizi toplarsın burda akıl verirsin gibime geliyo tecrübeli olcan kaynanana konusunda
gibi
hosgeldin tatlımm
wooow enişte bey e bak.. valla takdir ettim kendisni seni çok seviyo belli
canım Allah hepinize cici cici kaynanalar versin.. benimkine de akıl fikir...
bence kayınvalidenle iyi anlasırsın sen içime öle dogdu
inşş cnm ya benim kayıvalidemde pek sakin şimdilik ama sonrası ne olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?