'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sen tanıstınmı canım kayınanişleee...

ilk basta nasılsa ole gidiyo canım.. bende öle oldu

benimkinin de sonradan kafasına saksı düşer belki

6 yıldır çıkıyoruz cnm biz hemen ilk yılında tanışalım dedi bende kabul ettim nese çok mesafeli görüşüyoruz ama uzun yolculuk falan yaptık benmle konuşurken falan düşünüyo yanlış bişi demeyim falan diye biraz cadı oldumu biliyo çok ta ii anlaşıyoruz hatta sevgilimi evden atıp beni kızı olarak falan almayı düşünüyo=) kızı yokta .ama ikimizde çok sevimliyiz bu zamana kadar bakalım inş böle devam eder

ayy inşallah iyi anlaşırım sorunsuz gider canım hepimiz iyi anlaşalım annemde hep öyle diyor cadılığı bize yaparsın ama kaynanana canım annem dersin diyor şakayla karışık

benimkisi sesizmiş kimseye karışmazmış kyden 20 sene önce gelmişler kaynanasıyla yaşamış aşkım annemi asla ezdirmem çok ezildi der haklı annem hiçbirşeye ses etmez der benden korkuyor ona surat asıcam diye hatta dün rüyasında grmüş gülmemiş yüzüm anneside oğlum bu kızı nereden buldun gülmüyo yüzü demiş normaldede büyüklerle iyi geçinirim en nemrutu bile güldürürm suratım asık olmaz ne ilginç bir rüya.

canım seninkide düzelcektir seninki hırslı diye böyle gözü açık onun o yüzden senide kıskanıyor gibime geldi erkek anneleri böyle bide seninkinin 3 oğlu var

ne guzel yaa benimkinin de kızı yok..

kıızı yerine koyar diyodum sözlüme de ole diyodu hep gelinlerim kızım olcak bnm kızım yok diye ama olmadı belki sonradan olur

ole ince dusunceli biriyse korkma tatlım

rüyalar tersine diolar yaa sana tam uymus tatlım yaa

ay tam tatlı minnoş birine benziyo baksana korkmus surat asıcaksın diye.. oglan annesi dedigin öle olmalı

yoksa benimki kafada olanlar bırak kız almayı kendi ogullarınıda kaybediolar.. ben hiç istemem evlatla anne arasına girmek.. inşallah duzelir akıllanır dedigin gibi 3 oglu var daha 2 gelin daha alıcak onlara yapmasa bari akıllansa

onlar bari uzulmese benim gibi Allah biliyo görüyo herseyi herkes icin hayırlsı olsun eger aramızın iyi olması herkesin ve benim hayrınaysa ole olsun degilse benden uzak olsun

öle dua ediorum napim

inş dedigin gibi oluruz cnm.en güzel dua yı ediosun cnm inş hayırlısı olur hepimizin hakkında buarada bizimkilerde 3 kardeşler =) ben ilk gelin olucam

Merhabaa kızlarrr:)
Bizde 2013te düşünüyoruz kısmetse,'morganna' sonunda topiği buldum biraz okuyayım dedim...
Tesadüfen 'Cookie_Dough' un hikayesine rastladım,duygulandım valla..
Allah hepimizi mutlu etsin inş.

inş dedigin gibi oluruz cnm.en güzel dua yı ediosun cnm inş hayırlısı olur hepimizin hakkında buarada bizimkilerde 3 kardeşler =) ben ilk gelin olucam

wooow buyuk gelin saltanatııı
biz kıymetli olcaz diyomusum

senle bi ortak yanıımız daha cıktı morgannacım... ceyizine baktım zevklerimizde benziyo bide düğündaş olalım tam olsun

fıstıklar ben yatıyorumm bianda uyku coktu :44:

hepinize iyi geceleeer :79:

Bizde 2013te düşünüyoruz kısmetse,'morganna' sonunda topiği buldum biraz okuyayım dedim...

aramıza hoşgeldin cnm hepimiz burada kutsal yılı bekliyoruz 2013

tam cıkarken gordum yazını aa dedim yeni gelincik gelmiş

hosgeldin canmm Allah hepimizi mutlu etsin inşallah... cok cok goruselim topic de

sana da ii geceler

ayyyyy inş cnm yaa ne güzell olur valla kıymetli gelincikkler kulagada hoş geliyor

iyi geceler cnm tatlı tatlııı rüyalarrr

Hoşbuldukkk kızlarrrr:)
Bende yarın size kendimden,sevgilimden,bizden bahsedicem :) yarına kaldı Çünküü artık yatıyorum Hepinizi çok öpüyorumm,iyi gecelerrrr

inşallah ters çıkar valla korkuyo o korktukça ben şaşırıyorum asla surat asmam işte ama rüyasına girmiş

dua edicem canım benim umarım hep mutluluğumuzu paylaşırız

bisoj yeni gelinimiz hoşgeldin tatlım

kızlar bende gidiyorum iyi geceler öptüm herkes sabah görüşmek üzere

bebeklerim kalıp cıkartmaya daldım yazamadım sizeee, yarına dikişim biterse hemencicik eklerim futurafıı. bende yatim artık çok öptüm hepiniziii, yeni gelincimiz hoşgeldin sende yarın bol bol konusuup tanısırız

Sağol Çağlacım. Bu arada benim adım da Tuğçe . Galiba ben yokkene isimler yaşlar filan yazılmış bir ara benim nickimi biiyor sadece herkes.

tekrar memnun oldum tuğçecimm

evet cogumuz adımızı yazdıkk ama adını bilmedigim baskalarıda varr hala benim

morganna, minnak, orchidea ilk aklıma gelenler suanda :26:

mışıll mışııll pazar uykusuuuuu Naz benim adımda ballar yazmıştım ama arada kaynamış, normal hayattada bana minnak dediklerinden daha cok alıskınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…