sen tanıstınmı canım kayınanişleee...
ilk basta nasılsa ole gidiyo canım.. bende öle oldu
benimkinin de sonradan kafasına saksı düşer belki
hosgeldin tatlımm
wooow enişte bey e bak.. valla takdir ettim kendisni seni çok seviyo belli
canım Allah hepinize cici cici kaynanalar versin.. benimkine de akıl fikir...
bence kayınvalidenle iyi anlasırsın sen içime öle dogdu
6 yıldır çıkıyoruz cnm biz hemen ilk yılında tanışalım dedi bende kabul ettim nese çok mesafeli görüşüyoruz ama uzun yolculuk falan yaptık benmle konuşurken falan düşünüyo yanlış bişi demeyim falan diye biraz cadı oldumu biliyoçok ta ii anlaşıyoruz hatta sevgilimi evden atıp beni kızı olarak falan almayı düşünüyo=) kızı yokta .ama ikimizde çok sevimliyiz bu zamana kadar bakalım inş böle devam eder
ayy inşallah iyi anlaşırım sorunsuz gider canım hepimiz iyi anlaşalım annemde hep öyle diyor cadılığı bize yaparsın ama kaynanana canım annem dersin diyor şakayla karışık
benimkisi sesizmiş kimseye karışmazmış kyden 20 sene önce gelmişler kaynanasıyla yaşamış aşkım annemi asla ezdirmem çok ezildi der haklı annem hiçbirşeye ses etmez der benden korkuyor ona surat asıcam diye hatta dün rüyasında grmüş gülmemiş yüzüm anneside oğlum bu kızı nereden buldun gülmüyo yüzü demiş normaldede büyüklerle iyi geçinirim en nemrutu bile güldürürm suratım asık olmaz ne ilginç bir rüya.
canım seninkide düzelcektir seninki hırslı diye böyle gözü açık onun o yüzden senide kıskanıyor gibime geldi erkek anneleri böyle bide seninkinin 3 oğlu var
ne guzel yaa benimkinin de kızı yok..
kıızı yerine koyar diyodum sözlüme de ole diyodu hep gelinlerim kızım olcak bnm kızım yok diye ama olmadıbelki sonradan olur
ole ince dusunceli biriyse korkma tatlım
rüyalar tersine diolar yaa sana tam uymus tatlım yaa
ay tam tatlı minnoş birine benziyo baksana korkmus surat asıcaksın diye.. oglan annesi dedigin öle olmalı
yoksa benimki kafada olanlar bırak kız almayı kendi ogullarınıda kaybediolar.. ben hiç istemem evlatla anne arasına girmek.. inşallah duzelir akıllanır dedigin gibi 3 oglu var daha 2 gelin daha alıcak onlara yapmasa bari akıllansa
onlar bari uzulmese benim gibi Allah biliyo görüyo herseyi herkes icin hayırlsı olsun eger aramızın iyi olması herkesin ve benim hayrınaysa ole olsun degilse benden uzak olsun
öle dua ediorum napim
inş dedigin gibi oluruz cnm.en güzel dua yı ediosun cnm inş hayırlısı olur hepimizin hakkında buarada bizimkilerde 3 kardeşler =) ben ilk gelin olucam
Merhabaa kızlarrr:)
Bizde 2013te düşünüyoruz kısmetse,'morganna' sonunda topiği buldum biraz okuyayım dedim...
Tesadüfen 'Cookie_Dough' un hikayesine rastladım,duygulandım valla..
Allah hepimizi mutlu etsin inş.
Bizde 2013te düşünüyoruz kısmetse,'morganna' sonunda topiği buldum biraz okuyayım dedim...
wooow buyuk gelin saltanatııı
biz kıymetli olcaz diyomusum
senle bi ortak yanıımız daha cıktı morgannacım... ceyizine baktım zevklerimizde benziyo bide düğündaş olalım tam olsun
fıstıklar ben yatıyorumm bianda uyku coktu :44:
hepinize iyi geceleeer :79:
ne guzel yaa benimkinin de kızı yok..
kıızı yerine koyar diyodum sözlüme de ole diyodu hep gelinlerim kızım olcak bnm kızım yok diye ama olmadıbelki sonradan olur
ole ince dusunceli biriyse korkma tatlım
rüyalar tersine diolar yaa sana tam uymus tatlım yaa
ay tam tatlı minnoş birine benziyo baksana korkmus surat asıcaksın diye.. oglan annesi dedigin öle olmalı
yoksa benimki kafada olanlar bırak kız almayı kendi ogullarınıda kaybediolar.. ben hiç istemem evlatla anne arasına girmek.. inşallah duzelir akıllanır dedigin gibi 3 oglu var daha 2 gelin daha alıcak onlara yapmasa bari akıllansa
onlar bari uzulmese benim gibi Allah biliyo görüyo herseyi herkes icin hayırlsı olsun eger aramızın iyi olması herkesin ve benim hayrınaysa ole olsun degilse benden uzak olsun
öle dua ediorum napim
topic bombooş
ya pazar gezmesi ya pazar uykusu
afiyet olsun almorumm
Sağol Çağlacım. Bu arada benim adım da Tuğçe .Galiba ben yokkene isimler yaşlar filan yazılmış bir ara benim nickimi biiyor sadece herkes.
mışıll mışııll pazar uykusuuuuuNaz benim adımda ballar yazmıştım ama arada kaynamış, normal hayattada bana minnak dediklerinden daha cok alıskınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?