'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

uyumaktan şişmişim balım yaa sabah 9da kaldırdı sevgilicik ama gene uyumuşum :101: şimdi sultanlara layık kahvaltı hazırliim kendimeee buyruunn geliiinnn kızlarlar biberlii yumurta yappcaaammm

ohh afiyet olsun balımm

bugun herkes kahvaltıyı ogle yemegine karıstırdı.. bende uyuyabilseydim keskeee yaa 10 da uyandım uykum vaaar :86:

ben varımmm tugcecim hala

askıımın yanına gidicem ne giycemi bilemiyorum.. bu gidişle yine aksam 5 olmadan cıkamıcam bugun cok uyusugum :89::89:

kızlar günaydın ben sabah 2 haftadır bekleyen kuaföre ve terzi işlerimi halletim şimdide arkdasımla beraber oturuyoruz battaniyeyide örttük kahvemizde içtik laflıyoruz ve çok üşüyoruz film bakıyoruz romantik komedi

Sizleride özledim canlar

Hepinizi kocaman çooooook özledimmm:90:

Merhaba herkese gelincikleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr

aaaa olur mu canım hazırlan hemen bakiyim aşkınla buluşacakmışsın hem de.

artık yavastan hazırlancam zaten canımm sanada iyi calısmalar

iyi seyirler tatlımmm

gorusuruz kızlar aksama

hoşgeldiniz gelincikklerrr sizedee ceketi lacivert yapıcaktım ama evde uygun ip yok yaaaa astarsız yapıcam için çok sırıtır diye çarşambaya erteledim ceketciğii, şimcik 2 tane etek kalıbı çıkarıp etek dikicemm. akşama ekliiiciiimmm inşallah

kızlar nasılsınız
pazar pazar kahvaltı takımımı değiştireye gittim.
gitmişken de bi araştırma yaptım ve karaca'nın bu 6 kişilik yemek takımına aşık oldum.
bi manim olmazsa alacağım

kızlar s-box 34 parça saklama kabı seti 9.90 yakaladınyakaladın.com da. açıkçası almayı düşünüyorum, hiç bu kadar indirimde olmamıştı,hem de çıksın aradan diye düşünüyorum.
microdalga ve dondurucuya uyumluymuş.

Bu benim günlük yemek takımımdan canım ben de çok beğenerek aldım fiyatı da uygun baya.

kırmızı takımlar süpppeeerr bayıldım bendeee

Eteğimi sonunda bitiiirdiimm bi dene yapabildim bugünlüük

tatlım maşallah diyerek söze başlıyorum nazar değmesin öncelikle

eteğe rengine herşeye bayıldım çok tatlı

cook tesekkur ederiimm canıımm bende rengini falan cok sevdiimm kumaşım azdı kısa yaptım o yüzdenn uzun etek yapmak istiyoruuummm bikaç tanee

kırmızı takımlar süpppeeerr bayıldım bendeee

Eteğimi sonunda bitiiirdiimm bi dene yapabildim bugünlüük

Eki Görüntüle 266895

beğenmene sevindim,ben de günlük takım olarak almayı istiyorum ama bakalım hele

eteğine de bayıldım resmen yaa çok hoşmuş.

uzun olarak da hani geniş midi boy, kalın kemerli modelleri çok seviyorum ama benim boy kısa sayılır(1.60 gibi)
yakıştıramıyorum, sen giy de sende seveyim.

orkidecim bu arada kahvaltı takınmın çok tatlı

minnakım banada yapsan ya biraz uzun olabilir boyum uzun kısa etke dikkat çekiyo istediğim gibide etek bulamıyorum valla bana yapsan alırım senden tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…