beğenmene sevindim,ben de günlük takım olarak almayı istiyorum ama bakalım hele
eteğine de bayıldım resmen yaa çok hoşmuş.
uzun olarak da hani geniş midi boy, kalın kemerli modelleri çok seviyorum ama benim boy kısa sayılır(1.60 gibi)
yakıştıramıyorum, sen giy de sende seveyim.
yaa kupları tam bellı olmuyo aslında düz gibi duruyo ama düğmelerin oldugu yere kup yaptım daha cici duruyo:101: bende 163 falanımm canım uzun değilim okadar ama sevıyoorummm uzun eteklerııı uzun botlar var dıye bole kısa kısa yapıyorum sımdılık ama uzunlarada geçiş yapıcamm kumaş alınca
kızlar cath kidsona takmış durumdayım internet yasası bu konuddada devam ediyormu bilmiyorum ama almak istiyorum çok tatlı şeyler var
oje topiinde ebay alışverişleri gelenler var.
o internetten alışveriş olayı kozmetik için, hatta özellikle strawberry i engellemek içindi.
benim mesela oje desen discklerim geldi yurtdışından,sorun çıkmadı.
saol canım banada söylemişti arkadaşlarım ebayın geldiğini ama işte bunun kendi sitesinden yarın 4 lü bardakları alayım deneyeyim bakalım forumdaki tepe homede varmış acaba gitsemmi ki
Eki Görüntüle 266934 Eki Görüntüle 266935
ayyy canım senden bilgi alayım o zaman.
24 parça mı? bi de ne kadara aldın???
Evet canım 24 parça 6 kişilik bir takım. 6 tane çorba kasesi 6 tane çukur yemep tabağı, 6 tane düz servis tabağı, 6 tane de pasta tabağı var. 98 lira idi ama karacalarda peşin alınca %10 indirim oluyor hep 89-90 lira gibi bir şeye aldım sanırsam. Ben 6 tane olduğu için bir koyu morunu bir de açık morunu alıp 12'ye tamamladım bir bunun kurabiye standını gördüm 2 katlı o da çok şirindi daha sonra datanamadım onu da aldım.
çok güzel hem de uyguna almışsın.
servis tabakları aynı zamanda pasta tabağı olarak kullanılır ve pasta standıyla da sunum yapılır.
ancak görüdğüm yerde kaç parça sormadım ama 6 kişilik 200 gibi bi fiyat söyledi
iyiki sendenöreğndim asıl fiyatını.
valla istanbulda yaşadığınız için şanslısınız, bizim burda 1'e 10 koymuşlar resmen.
Allah'tan benim almak için acelem yok, çok olmadı netten alırım. nette de dediğin fiyattan veriyorlar.
Yuuuuh diyorum nasıl 200 diyebiliyorlarkaracashopta fiyatla var. Ayrıca bu fiyatları bildiğim kadarıyla kacara belirliyor orası karacanın ürünün satıyorsa liste fiyatına uymak zorunda. Ben mesela takımın birini evkurdan aldım karcadaki aynı fiyat diğerini karacanın kendi yerinden aldım. 12 kişiliği bana 188 liraya geldi.
günaydınlar:) geçmişi okuyup geliyorum:)
aynen ay en katılıyorum gizemcim.. ben lise stajından beri paramı biriktiriyorum. elim sıkıdır. kesinlikle cimri değilim. bazen kendimi kaybettim ama bu yıl yine toparlandım.canım benim hiç bir beklentim yok karşı tarafın ailesinden
annem hep dediki ben evlenirken kendi birilktirdiğim paralarla ne varsa aldım sende öyle ol millet örnek göstersin der hep kimseden birşey bekleme de
annem üniversitedeyken erkek arkadaşımın bana aldığı ne varsa kızardı bağırırdı ben öylemi yetiştirdim seni diye seninde kardeşin var onadamı yapsınlar derdi o çocğua git birşeyler al ne harcıyorsa birşey al arayı kapa onunda anası babası var okutuyorlar ah kızım utandırdın beni derdi hep lüks bişi istediğimde annem geliyor aklıma biryere yemeğe gitsek bile anacumun dediği laflar benim annem böyle bende böyleyim erkek kardeşim olduğu içinmi yoksa çocukluktan annemin aşıladığımı bilmiyorum ama ne hediye alırsa reddediyordum annecik öyle dedi diye
aynen canım benim geçen yıl kıyafet ve lazere verdiğim parayla araba alınrı valla.
inşalah bu yıl güzel birikimler yapacağım, artık en küçük bir şey alırken 2 kere düşünüyorum ihtiyacım var mı diye.
zaten benimki bi işe başlasın onun da parasını biriktireceğim.
bu arada benim sevgilimin evi bahçe içi 2 odalı çok şürün bir ev.
ailesinin ayrıca evi var, bu minikte sevgilim kalıyor.
ayrıca meyve bahçeleri de var, doğal yaşıyorlar yani, bizim öyle bir sıkıntımız olmaz.
inşallah sizin de gnlünüzce olur.
ayy çok svndim:d bnm gelinliğim biraz tuaf olcakta sevindim
açıcam zaten tatlım minnak bi butikelimden geldiğince yardımcı olurum tabiiki hele gelsiin o günlerimizzz
bendede öleydi kırdım şeytanın bacaanıen güzel gelinler 2013 gelinleriiii olucak
aynen bendede bu kıpır kıpırlık vardı. teki dünkü kavgamıza kadar
bu aralar içim ayrı bi kıpır kıpır ya sanki bi kaç aya evlencez onun tatlı telaşı varya kızlar bol bol dua edin iyi bi iş buliim yaa belki ozaman 2012nin eylülünde evlenebilirizzz
çağla çook sevindim adına. şimdiden seni degerli kıldıysa ailesi korksun senden. yani ailesine değil sevgidiyle harekt etmelikonustum sultanım konusmazmıyımmm
arada biraz da atıstık hatta, baya hararetli tartısmalar gecti ama sonunda ikimizde birbirimizin dilinden anladık..
ben bi iş bulayım da.. soonra dişi kuş olarak hesaplara el atıyorum.. askımda kabul etti ve bu olaydan ailesinin haberi olmıcak söz verdi..
bundan da haberleri olmasın yoksa cadaloz kaynanam ona degil bana ver ben biriktireyim deyip onlarıda alır bi guzel elimizden
bnm babam çeyize ne grek var dioya kızlar size bişi sorucam benim babam çeyizlerimi falan aldıkça surat asıyo hiç ilgilenmiyohemen evlenmek istiyomusum gibi görüyo sanırım beni çok seviyo çok ilgilenir normalde üzülüyorum
aynen ay en katılıyorum gizemcim.. ben lise stajından beri paramı biriktiriyorum. elim sıkıdır. kesinlikle cimri değilim. bazen kendimi kaybettim ama bu yıl yine toparlandım.
erkek arkaşımdan hediye almamak için ona hediye almaay bile çekiniyorum:S
geçen gün 1 yılımız doldu hediye bile alamadımalırsma ona kendini mecbur hisseder alır falan die.
bide öğrenci oldugu için masrf yapsın istemiyorum
bakalım hayırlısı
ayy çok svndim:d bnm gelinliğim biraz tuaf olcakta sevindim
aynen bendede bu kıpır kıpırlık vardı. teki dünkü kavgamıza kadar
çağla çook sevindim adına. şimdiden seni degerli kıldıysa ailesi korksun senden. yani ailesine değil sevgidiyle harekt etmeli
bnm babam çeyize ne grek var dioablam beyaz eşyaları aldı babama söylemedik bile azcık sorunluda kendisi
herkese gönülden gönülden mutluluk diliyorum.. hani elinizde ne varsa şükür olsun hamdolsun iyin olmayan okdar insan varki
ben herşeye ragmen şükür ediyorum
erkek arkaşımın 2 yıl sonra mezun olcak
yarın dönemde uzadı..
ne evimiz var nede sevgilimin bi işi..
ne düğünüm istediğim gibi olucak
ne evim.. ne gelinliğim..
balayına bile gitmicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?