'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaa kupları tam bellı olmuyo aslında düz gibi duruyo ama düğmelerin oldugu yere kup yaptım daha cici duruyo:101: bende 163 falanımm canım uzun değilim okadar ama sevıyoorummm uzun eteklerııı uzun botlar var dıye bole kısa kısa yapıyorum sımdılık ama uzunlarada geçiş yapıcamm kumaş alınca

ben d eaz topuklu çizmeyle çok seviyorum.

nedense kışlık kıyafetleri özellikle etekle kullanmayı seviyorum, yazın o kadar etek sevmem, bacaklarımı garip hissediyorum,kışları da hep etekleyim.

kızlar cath kidsona takmış durumdayım internet yasası bu konuddada devam ediyormu bilmiyorum ama almak istiyorum çok tatlı şeyler var

kızlar cath kidsona takmış durumdayım internet yasası bu konuddada devam ediyormu bilmiyorum ama almak istiyorum çok tatlı şeyler var

oje topiinde ebay alışverişleri gelenler var.
o internetten alışveriş olayı kozmetik için, hatta özellikle strawberry i engellemek içindi.
benim mesela oje desen discklerim geldi yurtdışından,sorun çıkmadı.

saol canım banada söylemişti arkadaşlarım ebayın geldiğini ama işte bunun kendi sitesinden yarın 4 lü bardakları alayım deneyeyim bakalım forumdaki tepe homede varmış acaba gitsemmi ki

bence gidip baman daha iyi olur, nasıl olsa öyle bir imkanın var.

eğer internette daha ucuzsa zaten ordan beğenip internetten sipariş verirsin.

ayyy canım senden bilgi alayım o zaman.
24 parça mı? bi de ne kadara aldın???

Evet canım 24 parça 6 kişilik bir takım. 6 tane çorba kasesi, 6 tane çukur yemek tabağı, 6 tane düz servis tabağı, 6 tane de pasta tabağı var. 98 lira idi ama karacalarda peşin alınca %10 indirim oluyor hep 89-90 lira gibi bir şeye aldım sanırsam. Ben 6 tane olduğu için bir koyu morunu bir de açık morunu alıp 12'ye tamamladım bir bunun kurabiye standını gördüm 2 katlı o da çok şirindi daha sonra dayanamadım onu da aldım.

Son düzenleme:

çok güzel hem de uyguna almışsın.
servis tabakları aynı zamanda pasta tabağı olarak kullanılır ve pasta standıyla da sunum yapılır.
ancak görüdğüm yerde kaç parça sormadım ama 6 kişilik 200 gibi bi fiyat söyledi

iyiki sendenöreğndim asıl fiyatını.

valla istanbulda yaşadığınız için şanslısınız, bizim burda 1'e 10 koymuşlar resmen.

Allah'tan benim almak için acelem yok, çok olmadı netten alırım. nette de dediğin fiyattan veriyorlar.

Yuuuuh diyorum nasıl 200 diyebiliyorlar karacashopta fiyatla var. Ayrıca bu fiyatları bildiğim kadarıyla kacara belirliyor orası karacanın ürünün satıyorsa liste fiyatına uymak zorunda. Ben mesela takımın birini evkurdan aldım karcadaki aynı fiyat diğerini karacanın kendi yerinden aldım. 12 kişiliği bana 188 liraya geldi.

valla canım ben de emin olacağım önce fiyattan, satış görevlisinin de hatası olabilir.çünkü mağaza bölüm bölüm olunca farklı bölümün satış görevlisine denk gelmiş olabilirim.
yok eğer öyle ise fiyatı karaca'ya şikayet edeceğim.

Son düzenleme:
Günaydınn hayırlı haftalar

dün ben camiye gittim dua okudum geldim

nasılsınız gelincikler

aynen ay en katılıyorum gizemcim.. ben lise stajından beri paramı biriktiriyorum. elim sıkıdır. kesinlikle cimri değilim. bazen kendimi kaybettim ama bu yıl yine toparlandım.
erkek arkaşımdan hediye almamak için ona hediye almaay bile çekiniyorum:S
geçen gün 1 yılımız doldu hediye bile alamadım alırsma ona kendini mecbur hisseder alır falan die.
bide öğrenci oldugu için masrf yapsın istemiyorum
bakalım hayırlısı

açıcam zaten tatlım minnak bi butik elimden geldiğince yardımcı olurum tabiiki hele gelsiin o günlerimizzz

bendede öleydi kırdım şeytanın bacaanı en güzel gelinler 2013 gelinleriiii olucak
ayy çok svndim:d bnm gelinliğim biraz tuaf olcakta sevindim

bu aralar içim ayrı bi kıpır kıpır ya sanki bi kaç aya evlencez onun tatlı telaşı var ya kızlar bol bol dua edin iyi bi iş buliim yaa belki ozaman 2012nin eylülünde evlenebilirizzz
aynen bendede bu kıpır kıpırlık vardı. teki dünkü kavgamıza kadar

çağla çook sevindim adına. şimdiden seni degerli kıldıysa ailesi korksun senden. yani ailesine değil sevgidiyle harekt etmeli

ya kızlar size bişi sorucam benim babam çeyizlerimi falan aldıkça surat asıyo hiç ilgilenmiyo hemen evlenmek istiyomusum gibi görüyo sanırım beni çok seviyo çok ilgilenir normalde üzülüyorum
bnm babam çeyize ne grek var dio ablam beyaz eşyaları aldı babama söylemedik bile azcık sorunluda kendisi

herkese gönülden gönülden mutluluk diliyorum.. hani elinizde ne varsa şükür olsun hamdolsun iyin olmayan okdar insan varki
ben herşeye ragmen şükür ediyorum
erkek arkaşımın 2 yıl sonra mezun olcak
yarın dönemde uzadı..
ne evimiz var nede sevgilimin bi işi..
ne düğünüm istediğim gibi olucak
ne evim.. ne gelinliğim..
balayına bile gitmicez

Son düzenleme:

ne oldu şeker ne kavgası bu böyle???

valla cnm kimin ne olacağı, nasıl olacağı belli değil.
bak benimki kazık kadar adam ama iş sorunumuz var.
inan hediye almak istemiyorum, o da bana almak zorunda hissetmesin diye.
mesela yıldönümümüz ile doğum günü arasında 3 gün var ve yıldönümü hediyesi almayacağım, sadece doğumgünü hediyesi bi saat aldım markafoniden, bi de küçük ıvır zıvır.
kendini kötü hissetmesini istemiyorum.

hem ben ailesini tanımıyorum, maddi durumlar ne kadarına yeter hiçbir fikrim yok.
benim babam da bi emekli, bizim durumumuz zaten belli, kız tarafına ait tüm masrafları da ben karşılamak durumundayım. yani inan bunlar hepimizn başında olan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…