'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bilmiyorum canım. kafam böyle dünya kadar..
ne yanlış ne doğru bilmiyorum..
bi kaç gn sonra doğum günüm.
hediye alcak die ödüm kopuyor.
şehir dışında okuyor. ailesinden para falanda almıyormuş.
alamam diyor. yani ben nasıl geçindiğini bile bilmiyorum konuşturmuyo. bana hediye alırsa vicdnım beni acayip rahatsız eder..
kavgamızda dün arkadaşımın evine gitmem. ve bunla gelen nedenler
ne grek varmış. neden gidiyomuşum falan.
sevgisinden zerre kadar şüphem yok.
ama bunlar boğuyor bni bazenn

şimidede telfonuma multimedya mesaj atmış telefonumdan açılmıo. merakta ediyorum
ne acaba

arkadaşlar hediye konusunu niye sorun yapıyorsunuz ki.. bakın ben çalışıyorum. dün sevdiğim burdaydı ve hiçbir hediye alamadım ona. üzülmüş gibi de görünmedi. acaba üzüldü mü gerçekten, belli mi etmedi bilmiyorum. benim sevgim ona armağan...

ben hiç sevdiğimden uzak bir yerde yaşamadım.
ama özellikle aralarda mesafe olunca,göz de görmeyince merak duygusunun getirdiği kıskançlıklar oluyor galiba.
o arkadaşı tanımıyor, ya da başka bir yere gidiyorsan eğe o da bilmiyorsda neresi orası????
zamanla aynı ortamlarda yaşadıkça bunlar da azalıp gidiyor.
üni.deyken arkadaşlarımın erkek arkadaşları yaz tatillerinde daha kıskanç olurlardı,sebepleri gözlemlemek aslında zor değil.

inan benim için hiç sorun değil,hatta çoğu zaman düşünmem bile aman aman.

özel zamanalarda sadece kafamı kurcalar, kendini kötü hissetmesini istemem.

canım bana hediye alması sorun.. ben almamasını sorun etmiyorum. lütfen yanlış anlaşılmasın.
şuan yazdıklarıma feryad dersek bana bana hediye ALCAĞı için feryad ediyorum..

arkadaşım evlendi yeni. o istemdi die düğününe gitmemiştim. hani akşam yollar git gel birazda tersti.
oturmaya gittim işte.
arkaşımıda bilr hani isim olarak.
ben onu anlıyorum. ama kendimi kapalı kutu gibi hissediyorum bazen..

ayrılık çok zor, nasıl dayanıyorsunuz arkadaşlar dün yolcu ettikten sonra uyuyana kadar ağlamışım, öylece uyuyakalmışım. şimdi bile durup durup gözlerim doluyor, her defasında Allah korusun ölmüş gibi ağlıyorum. artık gelme gitmeyeceğin vakit gelene kadar, dedim. ben mutlu etmek için geliyordum halbuki, dedi... mutlu olduğum için gitmen bu kadar üzüyo zaten, dedim. dua edin bana kızlar

canım yanlış anlamadım. sadece ben hediye almadım ve bunu sorun etmedim, çalıştığım halde. arkadaşın da keşke etmese, demek istedim...

kızlar günaydın herkes iyimi nasılsınız
iyiyim canm napimm ilk defa okulda bi fırsat bulabildim buraya bakmak için, bi daha böyle fırst olur mu bilmem.
ben iyiyim cnm sen nasılsın?
dün aşkımlaydık 4 saat yetmedi ama şükür ya artık hiç yanımızdan gitmesinler yaaaa

valla dün kimsecikler yoktu biliodum herkesler sevgilisine gitmiş, bi benimkinin maçı vardı da görüşemedik.

zaten beyfendi daha az önce uyandı. tembel teneke

ya dün ıkeaya english home,linens,esse mudo girdik gezdik dolandık yaaaaaa onunla bakmak daha zevkli ikea da oturduk bi odada hayal ettik bizimde 1oda olcak yaa sımsıcacık olur heralde inş.RABBIM kısmet eder de..askımda bir mutfaga bayıldı ankastre siyah biraz büyük mutfak bende bayıldımm cıkamasık içinden süperdi yaa

nişanlım askere gittiği ilk gün akşama kadar ağladım.Sonra uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda gözlerimi açamıyordum. Halimi görmeniz lazımdı. Aynanın karşısına geçtim ve şok gözler çapaklı, ağlamaktan şişmiş resmen açamıyorum yok. Ve işe gitmem lazım. Buz falan koydum fayda etmedi. Ve acemi birliğide benim olduğum şehirdeydi. Ayrılık zor gerçekten ama sonra alışıosun ve en önemlisi ayrılığın geçici olduğunu bilmek insana güç veriyor

o yüzden sabır kızlar geçicek bu günler hayırlısıyla :)

Son düzenleme:
selam kızlar

azbiraz okudum geçmişi de berfincim üzülmeee öle kısıtlamalar illaki oluyo.. benimkide dün bana sen işe baslayınca baslarsın yine kızlarla gezmeye 9 dan önce evdesin saat sen dısardayken 9 olmıcak ona gore diyip yuzugunu gosterdi

bende gulup gectim... napim her dedigini kafama takıcak olursam işim var

nilcim ortada nası bi durum var bilmiyorum canım ama seni bole etkilemesine çok üzüldüm... umarım en kısa zamanda toparlarsın..

ve umarım bu ayrılma kararı hem senin hemde onların hayrına olmustur sıkma balım canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…