- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ne oldu şeker ne kavgası bu böyle???
valla cnm kimin ne olacağı, nasıl olacağı belli değil.
bak benimki kazık kadar adam ama iş sorunumuz var.
inan hediye almak istemiyorum, o da bana almak zorunda hissetmesin diye.
mesela yıldönümümüz ile doğum günü arasında 3 gün var ve yıldönümü hediyesi almayacağım, sadece doğumgünü hediyesi bi saat aldım markafoniden, bi de küçük ıvır zıvır.
kendini kötü hissetmesini istemiyorum.
hem ben ailesini tanımıyorum, maddi durumlar ne kadarına yeter hiçbir fikrim yok.
benim babam da bi emekli, bizim durumumuz zaten belli, kız tarafına ait tüm masrafları da ben karşılamak durumundayım. yani inan bunlar hepimizn başında olan şeyler.
bilmiyorum canım. kafam böyle dünya kadar..
ne yanlış ne doğru bilmiyorum..
bi kaç gn sonra doğum günüm.
hediye alcak die ödüm kopuyor.
şehir dışında okuyor. ailesinden para falanda almıyormuş.
alamam diyor. yani ben nasıl geçindiğini bile bilmiyorum konuşturmuyo. bana hediye alırsa vicdnım beni acayip rahatsız eder..
kavgamızda dün arkadaşımın evine gitmem. ve bunla gelen nedenler
ne grek varmış. neden gidiyomuşum falan.
sevgisinden zerre kadar şüphem yok.
ama bunlar boğuyor bni bazenn
şimidede telfonuma multimedya mesaj atmıştelefonumdan açılmıo. merakta ediyorum
ne acaba
arkadaşlar hediye konusunu niye sorun yapıyorsunuz ki.. bakın ben çalışıyorum. dün sevdiğim burdaydı ve hiçbir hediye alamadım ona. üzülmüş gibi de görünmedi. acaba üzüldü mü gerçekten, belli mi etmedi bilmiyorum. benim sevgim ona armağan...
canım bana hediye alması sorun.. ben almamasını sorun etmiyorum. lütfen yanlış anlaşılmasın.arkadaşlar hediye konusunu niye sorun yapıyorsunuz ki.. bakın ben çalışıyorum. dün sevdiğim burdaydı ve hiçbir hediye alamadım ona. üzülmüş gibi de görünmedi. acaba üzüldü mü gerçekten, belli mi etmedi bilmiyorum. benim sevgim ona armağan...
arkadaşım evlendi yeni. o istemdi die düğününe gitmemiştim. hani akşam yollar git gel birazda tersti.ben hiç sevdiğimden uzak bir yerde yaşamadım.
ama özellikle aralarda mesafe olunca,göz de görmeyince merak duygusunun getirdiği kıskançlıklar oluyor galiba.
o arkadaşı tanımıyor, ya da başka bir yere gidiyorsan eğe o da bilmiyorsda neresi orası????
zamanla aynı ortamlarda yaşadıkça bunlar da azalıp gidiyor.
üni.deyken arkadaşlarımın erkek arkadaşları yaz tatillerinde daha kıskanç olurlardı,sebepleri gözlemlemek aslında zor değil.
kızlar günaydın herkes iyimi nasılsınız
iyiyim canm napimm ilk defa okulda bi fırsat bulabildim buraya bakmak için, bi daha böyle fırst olur mu bilmem.kızlar günaydın herkes iyimi nasılsınız
ben iyiyim cnm sen nasılsın?
dün aşkımlaydık 4 saat yetmedi ama şükür ya artık hiç yanımızdan gitmesinler yaaaa
nil gizem hoşgeldiniz..
iyim hamdolsun sizler nasılsınız
iyiyim berfin saol daha dorusu iyi olmaya çalışıorz bu günlerde
ALLAH herekse iyilik mutluluk versn diyelim.
atakan geldimi konuşabildinizmi
günaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?