'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok atakan haftaya gelicek sanrm onunla ilgili bi konu yok kızlar,
dün annemle eşi ayrıldı ortam baya bi karışıktı hala kafamı toplayabilmiş deilm

canım inanamıyorum ne oldu tatlım o yüzdenmi yoktun buralarda

ececim kıyamam sana canım geçicek bu günlerde merak etme seneye bu zamanlar benimde sevdiceğim askere gidicek yaşamayn bilmez ama ben daha şimdiden düşündükçe üzülüyorum

senle de konusmustuk zaten gizemcm yani ne ben ne annem üzgün deiliz zten beklenen bişiydi bu bir gün iyilerse 3 gün kötülerdi, gerçkten değerimizi bilemedi o insan, annemde ben çocuklarımı hiçbişeye değişemem dedi,babamn hala gündeme gelmesi onun kıskançlıkları vs de vardı, annem bu kdr mutsuzken devam etmesinin de bi anlamı yoktu açıkcası ve bitirdi bende saygı duyuyorm bundan sonra defalarda msj atıp arıo çok pişmanm senden de çocuklarndan da özür diliorm nolur affet die ama annem babam gibi ona da çok emek verdi 2 yıldır ama değerini bilmedi ve annem bi kere bitti diyosa da bitmiştir zamanla anlıcak

Son düzenleme:
yok atakan haftaya gelicek sanrm onunla ilgili bi konu yok kızlar,
dün annemle eşi ayrıldı ortam baya bi karışıktı hala kafamı toplayabilmiş deilm

bu eşi dediğin baban dımı?
üsütüme vazife değil ama ama eger baban sorunluysa bitmesi en güzeli olur.
çünkü bende hayatımızı berbat eden bi babaya sahibim..
annemle babam boşansalardı şuan çok daha iyi yerlerde olurduk biz..
melesefki hala çekiyorla birbirlerine

hayırlısı buymuş die düşünmek lazım.
her şerdede bi hayır vardır:S

anneni tebrik ederim idealist bu konuda ben asla yapamıyorum bitti dediğimde devamı geliyor

takdir ettim neden sürdürsün ki ayrıca babanı kıskanması anlamsız anenin 2 çocuğu var ve elbet babanda gündemden düşmüycek ki sonuçta babanız

hakkınızda hayırlısı olsun niilcim..
baban?yaşıyormu cnm ayrılmıslarmıydı ne gibi kıskanclık yapıyorkı nedenn???

hakkınızda hayırlısı olsun niilcim..
baban?yaşıyormu cnm ayrılmıslarmıydı ne gibi kıskanclık yapıyorkı nedenn???

evt yağmurcm annemle babam ayrı benm babam annemi aldatmıstı ve ayrıldılar sonra aldattığı kadınla evlendi bi süre sonra annemn de hataına bu insan girdi ama ben hiçbir zamn nikahının olmasını istemedm neden bilmiorm ama istemedm zaten evraklarını fln da tamamlayamamıstı türk vatandaşı deildi iyiki de olmamıs herseyde bi hayır işte, sonra babam anneminde evlendiğini öğrenince çok pişman oldu zaten aldattığı kdn kocasından ayrıldı die vicdan azabı çekiomus ondan evlenmiş onunla, nese istda duramadı antalyaya yerleşti herkes bi düzen kurdu derken evde huzursuzluklar hiç bitmedi babamn ailesi annemi o kdr çok sever ki hiç kopmadılar hep annemn arkasında oldular bu beyfendi de bunu hazmedemedi annemn bu kdr arkasnda insanlarn olmasını babamla yeniden başırıcağına yordu kendince kadının içini yedi resmen, zaten bizimle de sonradan arası bozuldu annemi bu kdr üzen bi insanı benm nasıl sevmem beklenirki, sadece annem belki mutlu olur die kendi evimizde resmen sığıntı gibi yasadık ve ne zman annemn de istemediğini anladm işi ben aldm elime el birliğiyle kurtulduk en sonunda zorda olsa gönderebildk ve suan rahat da bırakmıo annemi böle giderse polise suç duyururusnda bulunucaz yada adliyeye dilekçe fln vericez zamanla kafası idrak edicek ama biraz zor olucak

evtcnm biz ona hiç saygısızlık da etmedk abi gibi gördk ama o hep bizim anneme karşı bi açığımızı yakalamak için uğraştı zamannda annemle bile aram açıldı en sonunda bende karışmamaya başladm evi otel gibi kullanıodm ama bakıorm annemn bu kdr ezilmesini gönlüm razı olmuo, ki benden çok tırsar gecen akşam da olanı biteni öğrenince hiç durmadm ilk defa bi insanı evimden kovdm ve bu söylediklermden ötürü hiç bi şekilde vicdan azabı fln çekmiorm zira her zerresini fazlasıyla haketti, bundan sonra hayırlısını umuorm

ne kadar güzel babanın ailesinin anneni bu derece sahiplenmesi..cnm en dogru kararı vermişsiniz zaten önmli olan sizin huzurunuz inş çok mutlu olursunuz hakkınızda hayırlısı olur bu arada fondü seti buldum cnm çeyiz topigime ekledim eger almak istersen link atabilirim

saol tatlm umarm hayırlısı böledir,
çok ben fondü seti alıcam dememiştim sana sadece gördüğüm yerleri sölemiştm gle güle kullan cnm:))

bende aynısını yasadım benm babam sorumsuz aldatma değilde ayrı yasadılar babam öldürürüm cart curt 1sene sonra tekrar eve geldi oturuyorrrrrrr herseye karısır annemle ben dısarı pek cıkamayızzz 5ten sonra gel yedigin alf suratın haddi hesabı yok en son cok kasınıyorsubuz dedı
nefret edesim geliyor ama acıyorum bazendeeeeeeeeeeeeeeeee

aslında annem bu kişiyi de çok isteyerek birlkte olmadı kızlar ben izmrdeyken babam yüzünden annemle pek görüşemedk kardeşimle bi o kaldı ve benm onun yanında olmıcamı düşünmüş böle iletişi kopukluğu olunca, sonra babamında iç yüzünü öğrenince annmin yanında oldm hep ama ben ista döndüğümde bu insna hayatımıza girmiş evimize bile yerleşmişti hadi dedm babam bırktı gitti belki bu insan mutlu eder dedim, zaten başlarda da öle görünüodu nasıl gözümüzü boyadıysa, ne zaman hatalarını yüzüne söylemeye başladk kötü olduk, annemde beni yanında görünce artk bu insana eywallahı kalmadı ve sonuç bu, biz kardeşim annem ben birlkteyken de çok mutluyduk yine öle olucamızı düşünüorm, ne olursa olsn beni bırakmıcak bi annem var çok sevdiğim bi kardeşim çok sevdiğim atakan, halam ve babanem var her konuda bana destek olan daha ne olsn, benm ailem nerden geldiği belli olmayan insanlar deil bunlardan ibaret, sanki özümüze geri döndk gibi hissediorm dünden beri

Son düzenleme:
Nilcim hayırlısı olsun hakkınızda, benimde annem ve babam 20 yıldır ayrılar. annem annanem ben ve ablam he bide kediciklerimiz kocaman bi aileyiz, eğer annem ve babam devam etselerdi şimdiki imkanlarımızın hiçbiri olmazdı biliyorum. Hak hep hayırlısını yazsınnnn hepimize

bende geçen sene mayısın 27si sabahı o şekilde uyandım kusumm balık gibi olmuştum ben alışamayan kısımdanım 460 günü nadir olarak aglamayarak geçirdim gelmesine 1 ay varken bile alışamamıştım. gittim geldim yanına süprizlerde yaptım, oda geldi izinlerini kullandı hep çok şükür atlattıkk.. Allah bian önce kavuşmak nasip etsinn..

canım bu arada arkadaşım esseden gitmiş tavalarıda almış çok memnunum dedi kullanmış denemeye ben alcam kesin 2 tencere 2 tava aldı

nil tefalleri burdan alsak garantisini tefalmı başlatıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…