canım bu arada arkadaşım esseden gitmiş tavalarıda almış çok memnunum dedi kullanmış denemeye ben alcam kesin 2 tencere 2 tava aldı
nil tefalleri burdan alsak garantisini tefalmı başlatıcak
bunun özelliklerini bilmiorm berfin ama bence katı meyve sıkacağında en iyisi philips 1861 modeli su an youtubeda izleyebilirsn,
bende onu bilmiorm işte cnm blendrımın başladı bunlarn da başlasn istemiorm(
zaten hediye çekimi kullanmam lazm bıcak setimi alıcam kredi kartm kesilsn hesabı, belki beğendiğiniz bişi bulursunuz die gösteriym dedm, sonra baktm başka sitelerde de ayrı ayrı alınca bu fiyata gelio, tavalarda da annem acele etme dedi tencerelerin bi sürü bide tavalarla doldurma adam gibi bi tencere bi tava al yeter dedi öle yapıcam bende su esse indirimide paso oluomus zaten kendimi sıkmamın bi anlamı yok
fiyatı ne kadar tatlım bıçak takımının ???banada esseden alan arkadaşım emsanının tencerelerinin kıötü olduğunu söyledi bu arada bıçak seti buldum fissler marka tatlım
çok güzlel korkmazıda çok araştırdım ama fislerinkide iyi
bunun özelliklerini bilmiorm berfin ama bence katı meyve sıkacağında en iyisi philips 1861 modeli su an youtubeda izleyebilirsn,
ykmde bi keresnde indirme girdi 2 günlğüne 130 a düştü 200 küsürden yine öle bişi olursa bende uygun olursam alıcam cnm
kızlaaaaaaaaaaaar
acil bakın..
Classica Midi 7 Parça Çelik Tencere Seti | evmanya.com
bunun fiyatı bana cok ucuz geldi... tefal markasıda
nasıldır sizce? ben fissler dusunuyodum normalde ama suan bunu alırsam indirimden dolayı baya karlı olucam ama tefalin çelik tencereleri konusunda bi fikrim yok
yağmurum arım balım peteğim neden güzel anlattın öperim seni canımıda çektirdin
çok ucuz cnm ya bende mi bunu alsam benimde çelik tencerem yok kullanan varmı acaba ?
evet canımm yarıyarıya kardayım bunu alırsam fissler 300 den baslıyo.. tefal de hiç kötü bi marka degil...:44:
kızlaaaaaaaaaaaar
acil bakın..
Classica Midi 7 Parça Çelik Tencere Seti | evmanya.com
bunun fiyatı bana cok ucuz geldi... tefal markasıda
nasıldır sizce? ben fissler dusunuyodum normalde ama suan bunu alırsam indirimden dolayı baya karlı olucam ama tefalin çelik tencereleri konusunda bi fikrim yok
tefalin ürünleri bence çok güzel evde kullanıyoruz biz çok memnunuz aama bundaan degil bizimkisi bende almayı düşünüyorum bunu çok uygun fiyatı tencere için ayırdıgım paraya da daha cici şeyler alabilirim
tefalin ürünleri bence çok güzel evde kullanıyoruz biz çok memnunuz aama bundaan degil bizimkisi bende almayı düşünüyorum bunu çok uygun fiyatı tencere için ayırdıgım paraya da daha cici şeyler alabilirim
fiyatı ne kadar tatlım bıçak takımının ???
çok iyiii
benm karacalarda iade olursa tefal mağazasında görüp burdan sipariş verebilirm
Bende geldim bendeeeeeee:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?