'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bu arada arkadaşım esseden gitmiş tavalarıda almış çok memnunum dedi kullanmış denemeye ben alcam kesin 2 tencere 2 tava aldı

nil tefalleri burdan alsak garantisini tefalmı başlatıcak

bende onu bilmiorm işte cnm blendrımın başladı bunlarn da başlasn istemiorm(
zaten hediye çekimi kullanmam lazm bıcak setimi alıcam kredi kartm kesilsn hesabı, belki beğendiğiniz bişi bulursunuz die gösteriym dedm, sonra baktm başka sitelerde de ayrı ayrı alınca bu fiyata gelio, tavalarda da annem acele etme dedi tencerelerin bi sürü bide tavalarla doldurma adam gibi bi tencere bi tava al yeter dedi öle yapıcam bende su esse indirimide paso oluomus zaten kendimi sıkmamın bi anlamı yok

Son düzenleme:

banada esseden alan arkadaşım emsanının tencerelerinin kıötü olduğunu söyledi bu arada bıçak seti buldum fissler marka tatlım
çok güzlel korkmazıda çok araştırdım ama fislerinkide iyi

banada esseden alan arkadaşım emsanının tencerelerinin kıötü olduğunu söyledi bu arada bıçak seti buldum fissler marka tatlım
çok güzlel korkmazıda çok araştırdım ama fislerinkide iyi
fiyatı ne kadar tatlım bıçak takımının ???

saol canım:)

ben elektroworlde bunun çok benzerini yine korkmazın bi modelini 139a sordm kızlar yakından da gördüm gerçekten çok kaliteli korkmaz
evmanyada 73, indirmimle 53e alıcam inş

evet canımm yarıyarıya kardayım bunu alırsam fissler 300 den baslıyo.. tefal de hiç kötü bi marka degil...:44:

tefalin ürünleri bence çok güzel evde kullanıyoruz biz çok memnunuz aama bundaan degil bizimkisi bende almayı düşünüyorum bunu çok uygun fiyatı tencere için ayırdıgım paraya da daha cici şeyler alabilirim

benim çeyimizin hepsii nerdeyse tefalllll süper annemde hep kullanmıs

bu da 300 den düşmüş zaten

ayy cok fena alasım var benimde suan dedigin gibi artan paraya baska ciciler alırım.. biraz baktım tefalin celiklerinden memnunlarmıs kullananlar da

biz de tefalin bişeyi yok annemin tencereleri fissler ve esse den bende ole yapıcaktım ama annem de al istersen tefal iyidir heralde diyo

çok iyiii
benm karacalarda iade olursa tefal mağazasında görüp burdan sipariş verebilirm

kampanya ne zamana kadar devam ediyo acaba...

nilcim magazada gorursen bana da haber verirmisin begenip begenmedini

Bende geldim bendeeeeeee:76:

hosgeldin tatlımmm

gizemcim fisslerin bıcak seti harika... bizde bicok sey fissler ve yıllarca tek bi sorun cıkarmadılar.. almanyadan getirmiş annem cogunu yılların markası

yalnız fisslerin tencereleri biraz agır... tefalinki hafifmiş o yonden de oneriyolar pratik oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…