'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Son düzenleme:
kızlar renkli sevenler için söylüyorum MUDO DA bıcak seti sapları turuncu,yeşil ve fusyası askımla fusyaya bayıldık vardı bakın derım..........

ben bıçağı alıcam bide tencereleride düdüklüyüde fissler alcam bu ay işte bir tencere seti bide günlük takım almak istiyordum ama bekleyip hepsini berabermi alsam elektirkli eşyalarımımı alsam diye düşünüyorum

markası farklı cnm fissler alman markası olarak biliorm ben, bide parça sayısı fazla sanırm gizemn,
ben inceledm beğendiğimi zaten hep kullanıcam bıcaklar yani her an elinin altında olabilicek ölçüde bıcaklardı, gizemn kide çok güzel ama çok pahalı

kızlar bunlardan hangisi daha güzel:26:

Eklentiler

• $223217_145458928861209_133166730090429_289034_3111539_n.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $227509_145458122194623_133166730090429_288965_1152146_n.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 22

elektriklileri alma gizoş eğer site garantiyi başlatmıosa ok ama çoğu başlatıo neden 2 yıllık bi garantiden olalımki, en aşa alıcam elektroniğin garanti kapsamına girmemesini göze almam için yarı fiyatına düşmesi gerekir bence yoksa bi anlamı kalmıo( al 2 sene dursn evlenene kdr sonra garantisi de bitsn ne anlamıo olucakki, çok ucuza mal ettiysem garantisiz de yaptırırm bozulunca sorun deil aynı hesap oluo

biraz pahalıymıs gizoş yaa belki indirime fln girer o zman alman daha mantklı gibi

annem fisller al dedi ama korkmazdanda memnunlarmış canımcım

nilde gösterdiğya bişey 73 lira olan.
onla bununa arasında ne fark var..

edit: bu işte

A 500 Nero Blade Bıçak Seti | evmanya.com

bunun bıçakları azmış

canım çevremdeki çoğu kişi fissler kullanıyor biraz pahalı ama ömürlük bir ürün o yüzden

hım çok doğru söledin canım anneler günü indirimini bekliyorum 1 gram altın atcam sırf onun için kenara o zaman peşin alcam herşeyimi bu ayda bıçak tencere günlük felan halledicem

morgananın pasta çay setine bittim pembiş ve eski tarz bernardolarda varmıdır tatlım onun çeyizinde çok takıldım bugünlerde

biz haftaya bir organizasyon yapalım bence kızlarla toplanalım emi

nilde gösterdiğya bişey 73 lira olan.
onla bununa arasında ne fark var..

edit: bu işte

A 500 Nero Blade Bıçak Seti | evmanya.com

bunun bıçakları azmış

valla bana az gelmedi kızlar annemn bile evde kullandığı elinin alışık olduğu 2 bıçağı vardır yıllardır hep de yetti bize:)
bana bu bile çok bence sanki evde yemek yapan insanlarmı olucaz ki hele benm gibi de ev yemeği yemeyen bi eşiniz olursa istediğiniz kdr tencere tava bıcak alın ne işe yarıcak:)) ben kendime alıorm hepsini, ben yemek yerken ona fast food pizza amerikan salatası fln yapıcam

ay mükemmel olur. bnm hafta sonu gelmem lazım istanbula zaten.. çok az kısacık bi işim var

yemek takımının tabaklarını pasta seti olarak da kullanabilirsin gizoşşş yok yere harcamalar yapmaaaa
kendimi anne gibi hissediorm ama heves uğruna alıcaz alıcaz sonra yer bulamıcaz bende çok beğendm çok güzel morganna güle güle kullan cnm
daha o kdr çok eksiğimiz var ki biz kafayı tabak çanakla yemiş durumdayız

akşam anacıgıma gösterimde alim:)
begendim bende onu.fiyatıda uygun:)

çook sağolun kızlar, ben de onu beğenmiştim zaten:) onlar yastık, normalde hep ikinciyi sevmiştim ama bunu görünce vazgeçtim, bebeğim için sipariş etmeye karar verdim :)

offf nilcik of benimkide öle olaydı ama yok ev yemeği sever benim gibi sağlıklı beslenmeye bayılır bide ben cola içmem fast food yemem herşeyi kararında yiyorum birden yükelnmiyorum aylardır burgere gştmedim erkek arkadaşım ev yemeği seviyor ve elim mahkum yapcam

bu arada bende korkmaz alabilirim herhalde benden önce alırsan denermisin tatlım gerek yok belkide fazlasına ya pahalıda

teşekkür ederimc nilcimm inşşallahh gizcim modelinin ismini atmıstım bulabilirsin birde kızlar soslukların marka ve modellerini topige yazdım bakarsınız bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…