fissler 177 canım bunu almayı düşünüyorum bende:93:
Fissler Signum Bıçak Seti
çağla canım bende baktım tefallere ama yorumsuzum
kampanya ne zamana kadar devam ediyo acaba...
nilcim magazada gorursen bana da haber verirmisin begenip begenmedini
hosgeldin tatlımmm
gizemcim fisslerin bıcak seti harika... bizde bicok sey fissler ve yıllarca tek bi sorun cıkarmadılar.. almanyadan getirmiş annem cogunu yılların markası
yalnız fisslerin tencereleri biraz agır... tefalinki hafifmiş o yonden de oneriyolar pratik oluyo diye
ben bıçağı alıcam bide tencereleride düdüklüyüde fissler alcam bu ay işte bir tencere seti bide günlük takım almak istiyordum ama bekleyip hepsini berabermi alsam elektirkli eşyalarımımı alsam diye düşünüyorum
biraz pahalıymıs gizoş yaabelki indirime fln girer o zman alman daha mantklı gibi
nilde gösterdiğya bişey 73 lira olan.
onla bununa arasında ne fark var..
edit: bu işte
A 500 Nero Blade Bıçak Seti | evmanya.com
bunun bıçakları azmış
elektriklileri alma gizoş eğer site garantiyi başlatmıosa ok ama çoğu başlatıo neden 2 yıllık bi garantiden olalımki, en aşa alıcam elektroniğin garanti kapsamına girmemesini göze almam için yarı fiyatına düşmesi gerekir bence yoksa bi anlamı kalmıo( al 2 sene dursn evlenene kdr sonra garantisi de bitsn ne anlamıo olucakki, çok ucuza mal ettiysem garantisiz de yaptırırm bozulunca sorun deil aynı hesap oluo
nilde gösterdiğya bişey 73 lira olan.
onla bununa arasında ne fark var..
edit: bu işte
A 500 Nero Blade Bıçak Seti | evmanya.com
bunun bıçakları azmış
kızlar bunlardan hangisi daha güzel:26:
kızlar bunlardan hangisi daha güzel:26:
hım çok doğru söledin canım anneler günü indirimini bekliyorum 1 gram altın atcam sırf onun için kenara o zaman peşin alcam herşeyimi bu ayda bıçak tencere günlük felan halledicem
morgananın pasta çay setine bittim pembiş ve eski tarz bernardolarda varmıdır tatlım onun çeyizinde çok takıldım bugünlerde
biz haftaya bir organizasyon yapalım bence kızlarla toplanalım emi
hım çok doğru söledin canım anneler günü indirimini bekliyorum 1 gram altın atcam sırf onun için kenara o zaman peşin alcam herşeyimi bu ayda bıçak tencere günlük felan halledicem
morgananın pasta çay setine bittim pembiş ve eski tarz bernardolarda varmıdır tatlım onun çeyizinde çok takıldım bugünlerde
biz haftaya bir organizasyon yapalım bence kızlarla toplanalım emi
valla bana az gelmedi kızlar annemn bile evde kullandığı elinin alışık olduğu 2 bıçağı vardır yıllardır hep de yetti bize:)
bana bu bile çok bencesanki evde yemek yapan insanlarmı olucaz ki hele benm gibi de ev yemeği yemeyen bi eşiniz olursa istediğiniz kdr tencere tava bıcak alın ne işe yarıcak:)) ben kendime alıorm hepsini, ben yemek yerken ona fast food pizza amerikan salatası fln yapıcam
valla bana az gelmedi kızlar annemn bile evde kullandığı elinin alışık olduğu 2 bıçağı vardır yıllardır hep de yetti bize:)
bana bu bile çok bencesanki evde yemek yapan insanlarmı olucaz ki hele benm gibi de ev yemeği yemeyen bi eşiniz olursa istediğiniz kdr tencere tava bıcak alın ne işe yarıcak:)) ben kendime alıorm hepsini, ben yemek yerken ona fast food pizza amerikan salatası fln yapıcam
yemek takımının tabaklarını pasta seti olarak da kullanabilirsin gizoşşş yok yere harcamalar yapmaaaa
kendimi anne gibi hissediorm ama heves uğruna alıcaz alıcaz sonra yer bulamıcaz bende çok beğendm çok güzel morganna güle güle kullan cnm
daha o kdr çok eksiğimiz var ki biz kafayı tabak çanakla yemiş durumdayız
h.geldinnnnnn
hoşgeldin bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?