fissler de çok güzel ama çok pahalı kuzum ya, valla pazardan alınan markasız bıcaklar bile çoğu zman çok iyi çıkıo bunlar neden çıkmasn ki marka istiosan markaofff nilcik of benimkide öle olaydı ama yok ev yemeği sever benim gibi sağlıklı beslenmeye bayılır bide ben cola içmem fast food yemem herşeyi kararında yiyorum birden yükelnmiyorum aylardır burgere gştmedim erkek arkadaşım ev yemeği seviyor ve elim mahkum yapcam
bu arada bende korkmaz alabilirim herhalde benden önce alırsan denermisin tatlım gerek yok belkide fazlasına ya pahalıda
ne böbeği kızçook sağolun kızlar, ben de onu beğenmiştim zaten:) onlar yastık, normalde hep ikinciyi sevmiştim ama bunu görünce vazgeçtim, bebeğim için sipariş etmeye karar verdim :)
fissler de çok güzel ama çok pahalı kuzum ya, valla pazardan alınan markasız bıcaklar bile çoğu zman çok iyi çıkıo bunlar neden çıkmasn ki marka istiosan markaP
yemek konusunda çok rahatım cnm her an stoklu bi tencere sarma olsa ona yetermiş ev yemeği olarak
dondurulmus patates dolu buzluğu pizzalar hep var amerikan salataları bile hazır yapılmıs kutusunda malzemeleri alıp karıştırmak bile zor geliomus erkek işte
evlenelm ben ona göstericem ama annesiyle bir oldukmu zorla da olsa yediririz bi süre sonra alışır zaten bünye
yanlış anlaşıldı yaben sevdiğime bebeğim, bebekim derim genelde başkalarının yanında deme demişti, haklıymış, hemen yanlış anladınız ya ben de düşünüyorum gülecek ne dedim ki diye :)
kızlaar ben nilin gösterdigi bıçak setini almış bulunmaktayım3 iş günü diyo kargoya gelince size bilgi veririm
canım bende ondan istiyorm.
anneme gösterm alcam inş:)
bu kampanya nezman bticek bilen avrmı
bu bi kampanya deil cnm zaten satış fiyatı o çekimin 2 ay süresi var bende haftaya alırm inş bakalm, gelenler hemen sebze et vs doğrasınlar merak edios burda
krizsavar aslında anlamıstm bende öle hitap ettiğimden ama bebek için de olabilir dedm ne bilim
3 gün bekle nilcim gelince açıp hemen bilgi vericem
yahu korkmazın bıçakları 73 tl ya kampanyalımı öyle ayy bendemi alsam ne etsem
kızlar bir şey daha soracağım: siz isteme çiçeği olarak canlı çiçek mi yapay çiçek mi istiyorsunuz? dün bana sordu sevdiğim, kafam karıştı. normalde doğal görünümlü yapay çiçek saklamak için daha elverişli; ama gerçek çiçeğin de yerini bir şey tutmaz. siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar bugun bıcak gunu galba
benimde az önce dekorekodan kargom geldi
gecen hafta bambum un bambu bıcagını ve bileyicisini almıstım
sebze dogramak icin bambu bıcak kullanıcam... vitamin meselsi
kızlar bugun bıcak gunu galba
benimde az önce dekorekodan kargom geldi
gecen hafta bambum un bambu bıcagını ve bileyicisini almıstım
sebze dogramak icin bambu bıcak kullanıcam... vitamin meselsi
kampanya diill yeni kataloğuna baktm artk sanırm bundan çok üretmicekler sitelerdeki fiyatları da 90ile 120 araında değişio, bikaç sitede 75-80e var onlarda da stok yokmus aldk aldk bi daa bulamayız bu kdr uyguna, korkmaz standındaki kıza bile anlatnca hangi siteymiş o bende alıym dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?