'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

elif bakma öyle mobilyalarını anlat yaa :84: :84:

geçen gün netten baktım bende doğrucan mobilyadan baya hoşuma gitti

duydunuz mu hiç orayı nasıldır acaba kalitesi nasıl bilirsiniz :26:

iyi biliriz diyen olursa hiç başka araştırmaya girmeyi düşünmüyorum zamanı geldi mi gider alır gelirim

Ayhhh akşam olsun bir an önce kızlarr gidelim yaaa

bu arada sizede sorayımmm

nişanda el çiçeği olmalı mı ? fotoğraflar için falan ?

Son düzenleme:

babanı tebrik ederim

davetli listesi yazmaya başlayın canım sen de nişanlında takribi çıkıyor zaten

Evet olmalı kuzum ben hatta benim kıyafetin rengi mercandı bulana kadar tüm çiçikçilerle ahpap olduk ama tamda isteidğim gibi oldu özel geldi canlı boya değil ama öle yetiştirmişler mercan rengi gül

benim yoktu ama salonda değildi zaten . :44:

o basit olmaz mı?? Ben proshow da yapayım diyorum da çok uğraştıracak beni biliyorum

prosow vs vaktim yok ya. olmaz sanırım zaen millet birbiriyle konusmaktan fazla kişi resimlere bakmıyor bile.

babanı tebrik ederim

davetli listesi yazmaya başlayın canım sen de nişanlında takribi çıkıyor zaten

bende tebrik ettim zati

yazalım mıı:44: nişanlımın akrabaları uzak memleketlerde hepsi telefonla aranacak :102: :102:sadece konu komşu için verilecek onlara çok olmaz o da zaten

bende tebrik ettim zati

yazalım mıı:44: nişanlımın akrabaları uzak memleketlerde hepsi telefonla aranacak :102: :102:sadece konu komşu için verilecek onlara çok olmaz o da zaten

biz uzaktakilere de gönderdik

o yüzden bilemeyeceğim ama yaz , en azından kafanız karışmaz sonra

Evet olmalı kuzum ben hatta benim kıyafetin rengi mercandı bulana kadar tüm çiçikçilerle ahpap olduk ama tamda isteidğim gibi oldu özel geldi canlı boya değil ama öle yetiştirmişler mercan rengi gül
benim yoktu ama salonda değildi zaten . :44:

Salona girerken değil de fotoğraflarda çok beğeniyorum çiçek olunca :26: Kararsız kaldım

Canım bizde aynı şekilde çok kalabalığız hem biz hem nişanlım tarafı. :44: bizim nişanımız düğün gibi oldu.1000 kişilik yer tuttuk. doldu salon ki gelmeyenlerde bir okadar çoktu. düğün içinde aynı yeri tuttuk. ama daha kalabalık olursa ne yaparız bilemiyorum. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…