- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Anladım. Mutlaka atamanız olur herhalde başka yerlere de
canım evet ya işteyken tek tük giriyorum ben naptın bir gelişme varmı iş konularında canım
yok ne yazık ki heryer satış arıyor galiba moralim bozuldu
canım evet ya işteyken tek tük giriyorum ben naptın bir gelişme varmı iş konularında canım
canım büyüklerin sözü geçiyorsa yapcak birşey yok ki bu konuda siz bir evleninde sonra gidersiniz istediğiniz yere iki gönül bir olunca misali her zorluğa göğüs gerersiniz herkes şak die mutlu ola olamıyor emin ol tatlım
ben hayal kuruyorum ama kimbilir benimki nasıl olcak
ececim atanmamız lazım.
hem maddi durum için
hemde gelecek hayatımız için..
ailesinin iyi oldugunu kötü oldugunu bilmiyorum.
hani yorum yapıp haklarına girmim.
ama gözden uzak olsak iyi olur gibime geliyor
kızlar forum sakinken anlatim.
inanın şimdi bile gözlerimden yaşlar geliyo tutamıyorum kendinimi
biz çok mutluyduk..
bn onun için çok şey göze aldım..
oda bana verebilcek sevgilerin en byüğünü verdi
artık seviyoruz birbirimizi ama anlaşamıyoruz diorum.
beni sevio bunu kabul ediyorum.
uzaklıgın getirdiği sıkıntıdan dolayı artık napcagını bilmiyor.
benle yaşıt bi amcam var benm.
benimle onunla konuşmamdan bile rahatsız
tamam kuzenleri anladım ama amcam o benm ne olabilirki:S
ben artık kaldıramıyorum. yeter die dokağın ortasında bağıracktım bugun telefonda konuşurken
alttan almadıgım için iş daha bi arap saçına dönüyor.
inanın nefes alamadıgımı hissediyorum bazen
sesimi yükseltmeden bugun konuşmadım onunla:S
ben napıcam bilmiyorum:S kalbim acıo resmen
canım geçmiş yorumara bakınmı bilmiyorum.
2010 kpss girdiysen ve bölümün uygunsa ve puanın 60 üzerindeyse memurluk için başvurabilirsin:S
sen nasıl bi iş arıosunki. hep satış arıolar demişsin.
satıştn başlasan terfi edersin yada hem çalışıp hem iş bakarsın bidaha olmazmı
canım geçmiş yorumara bakınmı bilmiyorum.
2010 kpss girdiysen ve bölümün uygunsa ve puanın 60 üzerindeyse memurluk için başvurabilirsin:S
sen nasıl bi iş arıosunki. hep satış arıolar demişsin.
satıştn başlasan terfi edersin yada hem çalışıp hem iş bakarsın bidaha olmazmı
cnm ben kpssye girmedim inşallah 2012ye :) biz gizemle meslektaşız canım :) ama çoğu yer satış arıyor bugün bi baktımda iş başvurularına satışta zor ya bi denicem şansımı ama
ben birikim yapıyorum.lisede verdikleri staj parasına bile altın almıştım.. aileden gelen bi alışkanlık. maaşımı çarçur etmiyorum.canım umarım istediğiniz geleceği kurarsınız bizde burda yaşamak inan hiç istemiyoruz hayat pahalı koşuşturmaca ben ilk kez bugün koşmadım ne trene ne motora dingin oldum ama heryerede yetiştim yoruldum bu şehirde o yüzden bende hayllermi burda kurmuyorum minik bir sahil kasabası yada sevdiceğimin memeleketi biz karadenizliyiz her fırsatta yaylaya kaçıcaz yada adaya ama bu şehirde gelecek hayal edemem boğulurum
siz sadece kendiniz didinin yapın bence yapılmıycak birşey değil birikim yap muhakak canım
konuştuk konuşmazmıyız. en son 15 eylülde burdaydı. yanyanayken herşey mükemmel hayal gibiydi. yazdım hatta hemen ertesi gün neler yaptıgımızı..HIm.. canım bizde nişanlımda uzağız birbirimize ama bu şekilde bişeyle gelmedi bana değil akrabalarımdan arkadaşlarımdan bilegaliba biraz fazla kıskançlık var aranızda hiç konuştunuz mu bu konuyu?
ben birikim yapıyorum.lisede verdikleri staj parasına bile altın almıştım.. aileden gelen bi alışkanlık. maaşımı çarçur etmiyorum.
bende yüksek ova olmaz falan diyince belki mersin olur die düşündük.
denizi sevdiğimi biliyor akdenizde olursun diodu..
ben istiyorumki o yanımda olsun beni sevip huzur versin
evde eşyada zamanla olur beraber çalışır alırız diorum.
benm şuan biriktirdiklerimize olurda ev alırsak ortaya koyarım diorum
konuştuk konuşmazmıyız. en son 15 eylülde burdaydı. yanyanayken herşey mükemmel hayal gibiydi. yazdım hatta hemen ertesi gün neler yaptıgımızı..
ben nefes alamıyorum. ilerde nasıl olur bilmiyorum
bigün şakasına seni bi kutuya kapatıp saklamak istiyorum demişti.
hani bunun artık şaka değil ciddi oldugunu düşünüyorum.
konuştugumuzda hiç yapmamazlık yapamam. benden numara yapmamımı istiyorsun diyor.
içime atıcam ozaman diyor.
huymuş vaz geçemezmiş.
bende böyle büyüdüm senn gibi yaparsam kendimi kutusa hissederim dedim
ece anlat anlat fark etmez..
hiç yapmamazlık değil ki herkes kıskançlık yapar bende çok kıskancımdır hatta ama fazlası da hem kendine hem karşındakine zarar verir. Bunun bilincinde olmak önemli olan..
canım anlıyorum sen sonuçta tekniksin işi bilen birisin ya piyasada var diyorlardı iş ne yalancılar herkes iş var diyor yok işte ben kaç zamandır bakmadım ilanlara
kızlar forum sakinken anlatim.
inanın şimdi bile gözlerimden yaşlar geliyo tutamıyorum kendinimi
biz çok mutluyduk..
bn onun için çok şey göze aldım..
oda bana verebilcek sevgilerin en byüğünü verdi
artık seviyoruz birbirimizi ama anlaşamıyoruz diorum.
beni sevio bunu kabul ediyorum.
uzaklıgın getirdiği sıkıntıdan dolayı artık napcagını bilmiyor.
benle yaşıt bi amcam var benm.
benimle onunla konuşmamdan bile rahatsız
tamam kuzenleri anladım ama amcam o benm ne olabilirki:S
ben artık kaldıramıyorum. yeter die dokağın ortasında bağıracktım bugun telefonda konuşurken
alttan almadıgım için iş daha bi arap saçına dönüyor.
inanın nefes alamadıgımı hissediyorum bazen
sesimi yükselt
meden bugun konuşmadım onunla:S
ben napıcam bilmiyorum:S kalbim acıo resmen
canım ona mantıklı birşekilde anlatman lazım yoksa sonu ktüye gider bence konuşun sende fevri davranma sakin ol ve anlamaya çalış
benim sevgilimde üzülüceğimi bile bile numara yapım giz sen mutlu ol ben içime atayım gülim der bizde konular başka gerçi ben pek erkeklerle grşmyorum çevremizde akrabada yok senin akraban var görüşmek zorundasın öyle yada böyle keşke amcam yada onun oğulları yaşımda olsalardı yada abim olsaydı bence seni anlamalı aile bu başın üstünde tutucaksın amca bu en başta yaşıt yada değil amca yani bunu anlat lütfen saçma birşey doğulu demiştin ya sevgilin için benim eniştelerimde doğulu söylemiştim ama ailelerini öyle sayarlar ki hele biz onlara sonradan katıldık ama el üstünde tutar vazgeçmezler o biraz empati yapsın bence
bu arada 2010 kpss ye girdim bana yardım etsene link felan varmı elinde berfin varsa yollarmısın
canım bende çok kıskancım. hatta yeni başladıgımızda bu okulda falanya üniversitede. hani akılımı alamıyodum..
erdinin çok fazla çok abartı.. bu sevgi göstergesi olamaz.. olmamalı..
bana zarar verio bunudamı görmüo beni asıl üzen bu işte
benim onu okdar kıskanmamamda umursamaz olmama neden oluyor
hafta sonu şstanbula gitmem lazım. öyle gerekli..
ben bunu ona nasıl diyeceğimi bile bilmiyorum..
canım ona mantıklı birşekilde anlatman lazım yoksa sonu ktüye gider bence konuşun sende fevri davranma sakin ol ve anlamaya çalış
benim sevgilimde üzülüceğimi bile bile numara yapım giz sen mutlu ol ben içime atayım gülim der bizde konular başka gerçi ben pek erkeklerle grşmyorum çevremizde akrabada yok senin akraban var görüşmek zorundasın öyle yada böyle keşke amcam yada onun oğulları yaşımda olsalardı yada abim olsaydı bence seni anlamalı aile bu başın üstünde tutucaksın amca bu en başta yaşıt yada değil amca yani bunu anlat lütfen saçma birşey doğulu demiştin ya sevgilin için benim eniştelerimde doğulu söylemiştim ama ailelerini öyle sayarlar ki hele biz onlara sonradan katıldık ama el üstünde tutar vazgeçmezler o biraz empati yapsın bence
bu arada 2010 kpss ye girdim bana yardım etsene link felan varmı elinde berfin varsa yollarmısın
canım ben böyle yazıorum, hani sanki hiç konuşmuyoruz gibi duruyor sanırım.
anlamıo gizemcim
atıo atıo içine sonra patlıo:S
güya karışmıcam dio bakıyorum soguk soguk yazıyor
ben doğuluyum hani bizlerde akraba ilişkileri sağlamdır.
oda doğulu bunu bilmesi lazım.
bizim doğuda akraba evliliği oluyor ondan işte kokrusu hep..
biz öyle değişiz öz amcamın oğlu ALLAH aşkına abim kardeşim o benm ama anla beni güvende oldugunu bilmek istiyorum dio.
ben kız arkaşlarımla bile doğru dürüt göüşmüyorum.
ben eskiden böyle değildim.
bi baktım meger kendimi nekdar kısmışım ama hep hep olmazki
kpss 2010 girdin kaç puan aldn.kasımda atamalar var:S
garip bir durum. Yani bizimkinden çok farklı zaten ben bir yere gideceğim zaman hiçbirşekilde gidebilir miyim demiyorum şimdi askerde diye ufak ufak bazı zamanlar soruyorumama onun dışında "ben gidiyorum" bitti çok cadıyım galiba cadı diyor zaten bana
canım ben böyle yazıorum, hani sanki hiç konuşmuyoruz gibi duruyor sanırım.
anlamıo gizemcim
atıo atıo içine sonra patlıo:S
güya karışmıcam dio bakıyorum soguk soguk yazıyor
ben doğuluyum hani bizlerde akraba ilişkileri sağlamdır.
oda doğulu bunu bilmesi lazım.
bizim doğuda akraba evliliği oluyor ondan işte kokrusu hep..
biz öyle değişiz öz amcamın oğlu ALLAH aşkına abim kardeşim o benm ama anla beni güvende oldugunu bilmek istiyorum dio.
ben kız arkaşlarımla bile doğru dürüt göüşmüyorum.
ben eskiden böyle değildim.
bi baktım meger kendimi nekdar kısmışım ama hep hep olmazki
kpss 2010 girdin kaç puan aldn.kasımda atamalar var:S
tatlım 75 aldım hiç haberm yok atamalardan ya
ece canım ne güzel bir kıyafet ya yerim seni çok güzel hayatım arkadaşımın nişanlılığıyla aynı onunki deniz kızı model gerçi ama renk kiremit ne güzel gitmiş maşallah
belden indirmemekle iyi yapmışssın kavisin daha belirgin çıkmış maşallah hepimiz zayıfız herhalde yahu
ece canım ne güzel bir kıyafet ya yerim seni çok güzel hayatım arkadaşımın nişanlılığıyla aynı onunki deniz kızı model gerçi ama renk kiremit ne güzel gitmiş maşallah
belden indirmemekle iyi yapmışssın kavisin daha belirgin çıkmış maşallah hepimiz zayıfız herhalde yahu
kabarık sevmiyorum ben zaten boyum kısasağol canım bu arada diktirdim bunu ben bi model üzerinde gördüm hoşuma gitti
atamalr olmadan haber veririm. temmuzda kaçla kapttıgna falanda bakarız olurmu
Bu akşam kimsecikler yok gündüzleri artık giremiyorum pek ne yazık ki uyarı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?