ilginç olan şeyı anlatırsanız bende öğrenırım.
NE BİÇİM BIR SITE BURASI.kAYIT YAPTIRDIĞIMA PİŞMANIM.ÇOK AYIRIMCILIK YAPANLAR VAR.ÜYELİĞİMİ İPTAL EDECEĞİM.
ya bu topiklerimizde gezen bir tip var..manolya,sonracığıma tuğçe, sonra lizz, sonra bişiy..artık takip edemiyorum isimlerini.
Karakter yaratmak konusunda oldukça başarılı..bana bu akdar laf söylense utancımdan giremezdim ya da bir şekilde beni tanımaları için yardımcı olurdum.
Ama son zamanlarda sürekli böyle hayalet gibi konulara dadan biri ya da birileri var.
özge de güzel bir ayrıntı yakalamış.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu der gibi..o ilginç geldiGüzel yakalamış
NE BİÇİM BIR SITE BURASI.kAYIT YAPTIRDIĞIMA PİŞMANIM.ÇOK AYIRIMCILIK YAPANLAR VAR.ÜYELİĞİMİ İPTAL EDECEĞİM.
keşke etsen
Ayrıca diğer arkadaşlara da katılıyorum.
klasik yasmin kullandım. sonra hap ile yapamayınca bıraktım 2 ay hiç adet olmadım sonra kafasına göre takıldı. 1 yılın sonunda normal haline döndüm
şidmi hiç korunmuyoruz
aranızda erkek dolaşan tıplere kızın siz.bana değil.böyle şey görmedim ben yakışıyormu sizlere.
hayalet tiplemeleri benmı yaratıyorum.kımse kım.ayırımcılık yapanlar düşünsün.
tartışmayın hatunlar valla hepiniz banlanırsınız kötü içerik bildirin yeterli..
Eda benim hahahah
anladım canım. biz ne yapcaz daha karar veremedikdoktora gidiyo musun peki? evlenince böyle düzensizlikler olur diye duymuştum. bebek düşünüyosunuz heralde artık
aranızda erkek dolaşan tıplere kızın siz.bana değil.böyle şey görmedim ben yakışıyormu sizlere.
tartışmayın hatunlar valla hepiniz banlanırsınız kötü içerik bildirin yeterli..
Eda benim hahahah
gelmeyeceğini söyleyip hala polemik yaratıyorsunuz , defalarca gidicem deyip hala burdasınız..
Bursa konuşulanlara uyum sağlayamadıysanız Lafınızın arkasında durup bir daha yazmazsınız olur biter.
Binlerce topik var , elbet sizi kabul edecek birilerini bulursunuz..
BUNU HEPİNİZE YAZIYORUM.
sene de 1 kez bişey olsun yada olmasın mutlaka smear testi yaptırın kızlar ve kontrole gidin vucudunuz da olan bitenden haberiniz olsun.
2 yıllık evliyim zaten 2 kez gittim doktora bir sıkıntım yok bu bahsettiklerim herkeste olacak diye bişey yok bana kalırsa ilk korunma için en güzeli yine hap kondoma alerijisi olan olabilir ve kondom riskkli hamile kalmak için .
2 aydır bebek istiyoruz bakalım
BUNU HEPİNİZE YAZIYORUM.
sene de 1 kez bişey olsun yada olmasın mutlaka smear testi yaptırın kızlar ve kontrole gidin vucudunuz da olan bitenden haberiniz olsun.
2 yıllık evliyim zaten 2 kez gittim doktora bir sıkıntım yok bu bahsettiklerim herkeste olacak diye bişey yok bana kalırsa ilk korunma için en güzeli yine hap kondoma alerijisi olan olabilir ve kondom riskkli hamile kalmak için .
2 aydır bebek istiyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?