'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

eylül
ben bu kişinin tuhaflıklarından çok önünün kesilememesine şaştım
30 üyelik olur mu yahu ? Oldu, oluyor, olacak bu gidişle
ıp ban kim için kullanılıyor ben anlamadım ki....

30 uyelık açıp salaklık yapacak turden değilim ben.hepinizi kınıyorum.yazıklar olsunnnnnnn.ben eda değilim.zekı olsanız bunu anlarsınız.

Ben bir aydır falan bu topicteyim. çok faydalı şeyler öğreniyorum ve çok eğlenceli konularda çıkıyo. kimsenin kimseyi dışladığı yok bence

speedy cim..bu kaçıncı vakaa biliyor musun inan sayamadık..

boşverin polemiğe girmeyni hiç boşuna ceza alabilrisiniz

Peki canım doktor ne diyo bi duruma olmaması için bi sıkıntı yoksa kullnadığın hapların yanetkisi olabilir mi acep kafam iyice karıştı:18::18::18:

benim 1 sene adetimin bozulması hormonlarımdan dolayı.

bide ben hapı düzenli kullanamadım bi başladım bazen 1 hafta içmedim falan hep diyordum bizi Allah koruyor diye..

ilk korunma için genelde yasmin öneriliyor ama kafana takılmasın doktoa git en güzel çözümü onlar anlatır.

kesinlikle evlendikten sonra herşeyden önemli bir konu oluyor

bizim kızlarımız doğururken gidiyr problem varsa da müdahele etme riski artıyor..

evlenince sizi koruyan zar olmadığu için sene de 1 gitmek en güzeli

Amin inşallah canım daha yolun başındayız bu 2. ayımız belki bu ay gelir belki daha uzun süre Allah bilri bundan sonrasını

speedy verdiğin bilgi için tşk

umarım hayırlısı ile istediğiniz olur eşinle.

amin canım benim inşallah

kısa zamanlı bebek düşünenler için ise hapa hiç başlamayın hap kullandıktan 4 ay sonra çalışmalara başlamak lazım aklınızda olsun

diğer korunma yöntemlerinde bekleme süresi yok

Son düzenleme:

speedy senden oldukça yararlanıyorum ben, her konuda sağolasın
bloguna yazdınıda çok yararlı buldum..
çok bilinçli anne baba olacaksınız ne kadar güzel

bana da mesela hap kullanma diyorlar.bebek istediğimde hemen olsun diye.hapı bıraktıktan belirli bir süre sonra etkisi devam ediyor ya..

ama o da riskli:26: etraflıca araştırıp danışmak en güzeli sanırım.kişiye özel bir durum gibi.

çok teşekkürler tatlım. işallah kavuşursunuz minnoşunuza onuda konuşuruz burda

speedy senden oldukça yararlanıyorum ben, her konuda sağolasın
bloguna yazdınıda çok yararlı buldum..
çok bilinçli anne baba olacaksınız ne kadar güzel

teşekkür ederim canım

fazla titiz bir anne olacağım sanırım herşeyi incik cincik ediyorum :118:
zavalla çocuuumm gelmeden anasından çekiyor

Hayırlısıyla tez zamanda müjde verirsiniz inşallah öle yapacam şu nisan adetimi geçirim ondan sonra gidim bakem ne dicek inşallah işi bilen biridir tüm sorulara cevap verir:26::26::26:

Hayırlısıyla tez zamanda müjde verirsiniz inşallah öle yapacam şu nisan adetimi geçirim ondan sonra gidim bakem ne dicek inşallah işi bilen biridir tüm sorulara cevap verir:26::26::26:

Güzel bir doktor seç

evlendikten sonra da git 1-2 ay sonra falan işte sonra her sene yine ona gidersin

Güzel bir doktor seç

evlendikten sonra da git 1-2 ay sonra falan işte sonra her sene yine ona gidersin

Araştırıyorum ablamın doğumunu yaptıran doktor var belki ondan randevu alırım bide bilgim olsun giden canlara da soruyorum doktor ilk gidince neleri kontrol ediyo yani nelere bakıyo:26::26::26:

Araştırıyorum ablamın doğumunu yaptıran doktor var belki ondan randevu alırım bide bilgim olsun giden canlara da soruyorum doktor ilk gidince neleri kontrol ediyo yani nelere bakıyo:26::26::26:

evlenmeden önce gidersen korunma yöntemleri hakkında konuşursunuz muayene yapmaz yaparsa da ultrason ile karından bakar.

ama sonrasında gidersen alttan muayene edebilir smer testi için alttan sıvı alıyor ikisinde de canın yanmıyor merak etme

Anladım zarın durumunu ultrasonla görebiliyor mu peki bide smer testi nedir ay sizi biraz sorgu yağmuruna tuttum ama bilen birini bulup sormak yi oldu şimdiden tşk ederim

Anladım zarın durumunu ultrasonla görebiliyor mu peki bide smer testi nedir ay sizi biraz sorgu yağmuruna tuttum ama bilen birini bulup sormak yi oldu şimdiden tşk ederim

zarın durumu derken evlendikten sonra giderse zar falan kalmayacak ki

daha güzel anlatımı aşağıda.

Smear testi rahim ağzı yani serviks kanseri için bir tarama yöntemidir. Smear testi yapmaktaki amaç rahim ağzında kanser olmayan fakat farkedilmezse yıllar sonra kansere dönüşme riski olan bazı lezyonları erkenden farketmek ve gerekirse tedavi ederek kansere dönüşmesini engellemektir.

Jinekolojik muayene sırasında özel bir çubukla rahim ağzındaki hücrelerden sürüntü şeklinde bir örnek cam üzerine alınır. Alınan sürüntüdeki hücrelerin cama sürülmesinden sonra üzerine sprey sıkılarak sabitlenir ve incelenmesi için patolojiye gönderilir. Hasta smear alınırken hiçbirşey hissetmez. İşlem çok kısa yaklaşık 1-2 dakika sürer.

sıpaydiii bilgiler için çok teşekkürler canım
nişallah siz de en kısa zamanda bebiş haber alırsınız, gerçekten çok şanslı olcak sizin bebeğiniz

sıpaydiii bilgiler için çok teşekkürler canım
nişallah siz de en kısa zamanda bebiş haber alırsınız, gerçekten çok şanslı olcak sizin bebeğiniz

rica ederim canım bilgi paylaşınca güzel diyip edebiyat parçalamak istiyorum
amin inşalklah canım size de zamanı gelince inşallah

Çok güzel anlatmışsın canım tşk ederim ben evlenmeden önce gidice ya o zaman zarı ultrasonda görebiliyor mu onu merak ettim

Çok güzel anlatmışsın canım tşk ederim ben evlenmeden önce gidice ya o zaman zarı ultrasonda görebiliyor mu onu merak ettim

hee evlenmeden önce gidersen alttan muayene edemez karnından bakar onda da zarı göremez ancak yumurtalıklarını falan görebilir herhalde çok net görebilir mi bilmiyor

kontrol yöntemi için gideceksen muayene etmez bile bana kalırsa sadece soru cevap şeklinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…