hee evlenmeden önce gidersen alttan muayene edemez karnından bakar onda da zarı göremez ancak yumurtalıklarını falan görebilir herhalde çok net görebilir mi bilmiyor
kontrol yöntemi için gideceksen muayene etmez bile bana kalırsa sadece soru cevap şeklinde olur
Anladım kuzum tşk ederim bakalım şu nisan adetim geçsin gidim de çıksın aradan
Anladım kuzum tşk ederim bakalım şu nisan adetim geçsin gidim de çıksın aradan
git bakalım doktor ne diyecek ben güvendiğim bir eczacıya gittim adam 7 sülalemi tanıyordu. kadın doğum doktoru aynı zaman da beni görür görmez hemen başla çok gezme demişti sonra bide annem gidip başka doktora sormuştu oda hapı önermişti
soru cevap şeklinde olur mavişim .
hatta dr. otomatiğe bağlayıp öğretmen edası ile "başka soru ?" diyebiliyor
Ya geçen annemle konuşuyordum doktora ne gerek var diyo alırsın hapı kullanırsın diyo bende dedim yok gidecem
kız benimki de tam tersi konuştu hap falan neymiş dedi kızdı banaYa geçen annemle konuşuyordum doktora ne gerek var diyo alırsın hapı kullanırsın diyo bende dedim yok gidecem
röfleli kedi neredeaaaa çok ayıp hiç görmüyorum buralarda
Aslım yemekleri akşamdan mı yapıyorsun yoksa eve gidince mi
2013 yazını verimli geçirin buzluğu doldurun kışa yemek derdiniz çok olmasın
gene bir şey yapmış benim arkadaşımın eşi eve gidip ayaklarını uzatıp yatıyor valla kızı bekliyor. benimki ne yapacak bilmem ama ben ondan 20 dk sonra falan gideceğim eve. geçen diyordu yeni yapılacak bir şey olmazsa yemekleri ısıtırım diye... en iyisi tupper ın kocaman kabı var ya hamur için de falan kullanılıyor ondan aldım ben yapıp yağlamadan tuzlamadan koymak sonra öyle çıkartıp yemek...hümeyram orası biraz karısık
şimdi gelin gezmeleri vs başlayacak..
dün mesela iş çıkışı yaptım.. çok geç oluyor o zamanda yemeği yememiz.çünkü benim evde olmam 8'i buluyor
bugünün yemeğini de dünden yaptım.popomu yere koyamadan 12 de çıktım mutfaktan.
ama canımın cananıııııııı çok beğendi yemeğimibu arada ben de bu kadar güzel yapabildiğimi bilmiyordum
haftasonu ama dondurucuya atabileceğim türden pratik şeyler yapmayı düşünüyorum..
dün eşim benden önce evde olmuş aradı sen gelene dek yapacagım birsey var mı diye ..yeşillikleri yıka hayatım dedim.eve gittim. sinirden ve gülmeden çatlayacaktım...
marulu komple suya tutmus -yaprakları ayırmadan- maydanoz demet halinde -roka ona keza.ne yapayım bilmiyorum ki hiç dedi. haklı da. tekrar ona yıkattım tek tek.
kestirdim hepsini. tuppera attım. hafta içi salatayı cıkarcam yeteceği kadar ordan gerisini yine dolaba koyacagım mesela.
tuğçe kuzum sen adetin ilk günü içmiyo musun hapı
niye c.tesi tekrar başlarım dedin :26:
yazdan bezelye yapıp koymak, yaprak koymak, domates biber alıp onları temizleyip tek tek yemeklik ayırmak, kırmızı biber yapmak. ben bunları yapacağım inşallah yazınmesela neler yapılabilir?
bana şimdiden lazım.aksam iş çıkışı hemen yapayım. nohut haşlıcm,patlıcan kızartcam, sigara böreği...:44::44:
mesela neler yapılabilir?
bana şimdiden lazım.aksam iş çıkışı hemen yapayım. nohut haşlıcm,patlıcan kızartcam, sigara böreği...:44::44:
biz de bunları yapıyoruz aynı* domates : minik minik doğra buzdolabı poşetlerine koy yemeklerin içine atarsın.
* barbunya, bezelye ,: ayıkla buzdolabı poşetine koy
* taze fasulye : ayıkla üzerine domates koy sarart poşetle buzluğa
* çilek : rondodan geçir biraz toz şeker ile birlikte karıştır. poşete koy tatlı üzerine harika oluyor.
* vişne : tatlı üzerine ayıkla koy
aklıma şuanda gelenler bunlar
gene bir şey yapmış benim arkadaşımın eşi eve gidip ayaklarını uzatıp yatıyor valla kızı bekliyor. benimki ne yapacak bilmem ama ben ondan 20 dk sonra falan gideceğim eve. geçen diyordu yeni yapılacak bir şey olmazsa yemekleri ısıtırım diye... en iyisi tupper ın kocaman kabı var ya hamur için de falan kullanılıyor ondan aldım ben yapıp yağlamadan tuzlamadan koymak sonra öyle çıkartıp yemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?