'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Anladım kuzum tşk ederim bakalım şu nisan adetim geçsin gidim de çıksın aradan

Anladım kuzum tşk ederim bakalım şu nisan adetim geçsin gidim de çıksın aradan

git bakalım doktor ne diyecek ben güvendiğim bir eczacıya gittim adam 7 sülalemi tanıyordu. kadın doğum doktoru aynı zaman da beni görür görmez hemen başla çok gezme demişti sonra bide annem gidip başka doktora sormuştu oda hapı önermişti

Ya geçen annemle konuşuyordum doktora ne gerek var diyo alırsın hapı kullanırsın diyo bende dedim yok gidecem

Ya geçen annemle konuşuyordum doktora ne gerek var diyo alırsın hapı kullanırsın diyo bende dedim yok gidecem

aslında anneler maşallah doktor gibi bende anneme ilk doktora gideceğimde al yasmin başla demişti. ama inanmadım annem ne dedi ise doktor aynısını söyledi.

benim kendi fikrim çocuk düşünmüyorsanız ilk 2 yada 3 ay yasmin kullanmak sonra istersen bırak yöntemini değiştir ne istersen onu kullan. istersen o zaman da smear testi için doktora git bahane ile sor doktora.

şimdi doktora gitmen internette ne okuyorsan aynısını söyleyecek. bide her 6 ay da 1 yöntemi değiştirmekte fayda var diyecek içim rahatkayacak diyorsan ama git tabi bişey kaybetmezsin

Son düzenleme:
Kızlar tünaydın :)

Aslıı çok güzel bir gelin olmuşsun :) Allah bir yastıkta kocatsın darısı hepimizin başına :)

Güzel narin elifim benim ne kadar hassa bir kalbin var senin,üzme kendini ailenden ayrılmayacaksın sadece daha geniş bir aile olacaksınız öyle düşün :)

Öpüyorum sizi

Aslım yemekleri akşamdan mı yapıyorsun yoksa eve gidince mi

hümeyram orası biraz karısık

şimdi gelin gezmeleri vs başlayacak..

dün mesela iş çıkışı yaptım.. çok geç oluyor o zamanda yemeği yememiz. çünkü benim evde olmam 8'i buluyor

bugünün yemeğini de dünden yaptım. popomu yere koyamadan 12 de çıktım mutfaktan.

ama canımın cananıııııııı çok beğendi yemeğimi bu arada ben de bu kadar güzel yapabildiğimi bilmiyordum

haftasonu ama dondurucuya atabileceğim türden pratik şeyler yapmayı düşünüyorum..

dün eşim benden önce evde olmuş aradı sen gelene dek yapacagım birsey var mı diye ..yeşillikleri yıka hayatım dedim. eve gittim. sinirden ve gülmeden çatlayacaktım...

marulu komple suya tutmus -yaprakları ayırmadan- maydanoz demet halinde -roka ona keza. ne yapayım bilmiyorum ki hiç dedi. haklı da. tekrar ona yıkattım tek tek.

kestirdim hepsini. tuppera attım. hafta içi salatayı cıkarcam yeteceği kadar ordan gerisini yine dolaba koyacagım mesela.

gene bir şey yapmış benim arkadaşımın eşi eve gidip ayaklarını uzatıp yatıyor valla kızı bekliyor. benimki ne yapacak bilmem ama ben ondan 20 dk sonra falan gideceğim eve. geçen diyordu yeni yapılacak bir şey olmazsa yemekleri ısıtırım diye... en iyisi tupper ın kocaman kabı var ya hamur için de falan kullanılıyor ondan aldım ben yapıp yağlamadan tuzlamadan koymak sonra öyle çıkartıp yemek...

tuğçe kuzum sen adetin ilk günü içmiyo musun hapı
niye c.tesi tekrar başlarım dedin :26:

canım ilk kutuya adetin ilk günü başlanıyo ondan sonra kutu bitince 7 gün ara veriyosun 8.gün tekrar başlıyosun Yani 21 gün hap 7gün ara... 21 gün hap 7 gün ara... şeklinde devam ediyo

mesela neler yapılabilir?

bana şimdiden lazım.aksam iş çıkışı hemen yapayım. nohut haşlıcm,patlıcan kızartcam, sigara böreği...:44::44:
yazdan bezelye yapıp koymak, yaprak koymak, domates biber alıp onları temizleyip tek tek yemeklik ayırmak, kırmızı biber yapmak. ben bunları yapacağım inşallah yazın

mesela neler yapılabilir?

bana şimdiden lazım.aksam iş çıkışı hemen yapayım. nohut haşlıcm,patlıcan kızartcam, sigara böreği...:44::44:

* domates : minik minik doğra buzdolabı poşetlerine koy yemeklerin içine atarsın.

* barbunya, bezelye ,: ayıkla buzdolabı poşetine koy

* taze fasulye : ayıkla üzerine domates koy sarart poşetle buzluğa

* çilek : rondodan geçir biraz toz şeker ile birlikte karıştır. poşete koy tatlı üzerine harika oluyor.

* vişne : tatlı üzerine ayıkla koy

aklıma şuanda gelenler bunlar

biz de bunları yapıyoruz aynı

o yönden şanslıyım umarım böyle devam eder. yardım etmeleri gerek ama bu halde bile insan yetişemiyor

bende ona koydum yeşillikleri evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…