Ne yapmadım 2 tüm müşteriler bugünü bulmuş sipariş verecek iş yaptıracak 2 dk totomun üstüne oturmadım hep ayaktaydım aynı anda 5 müşteriye laf anlatmaya çalışıyodum en sonunda kovdum hepsini dermişim
insanlarla uğraşılan işler çok yorucu oluyor beyin yorulduğu için bedenen belki hiç bi şey yapmıyorsun ama çok yorucu oluyor değil mi canım
Hemde nasıl kuzum bunlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor dün akşam yediğim yemekle duruyorum one bile fırsat vermediler ya
ayy kıyamam yaaaa,biraz daha anlayışlı olabilsek keşke..
ayyy bende daha ne slayt müziğime, ne ilk dans müziğime, ne de giriş müziğime karar veremedim Kime sorsam mustafa ceceli sevgilim i yap diyo yaaa bu kadar olurSanırım bu yaz evlenen herkesin şarksı sevgilim olucak
düğündaşım selam :) çok az kaldı, gidiyoruz artık :)
benim nikah olucak akşamda eğlenceye gidicez.
Nikah salonu giriş müziği NİL KARAİBRAHİMGİL-BEN ONA RESMEN AŞIĞIM
Dans müziği - Bana ellerini ver olucak :) pasta kesimi içinde gene kıpır kıpırr bir şarkı seçicem.. Belki senden başka senden başka olabilir =)))
Aramıza hoş geldin ismi sır olan arkideeeeşşşş
Artıkııınn sabah yoklamaya katılma zorunluluğun vaaarrr
İçtimada olmazsan 50 şınav cezaaaa
Bu arada kız ben seni sevdim heee
tamamdır her sabah burdayım diceemben de sevdim seniii öğleden sonra yoğundu bakamadım hiç nete arkadaşlar ama okuldan sonra sevdiceğimle güzel bir gün geçirdik sabahki kötü hali attık üzerimizden çok şükür..
mobilyacıya baktık ama açılış olmamış yemek yedik konuştuk iyi oldu yüzyüze görüşmek... o yüzden ancak bakabildim yazılanlara öğlen sohbet iyiymiş valla kaçırmışım :))
ben gelinlik içine normal bi takım giyecektim ya nasıl olsa değiştirirm diye yazılanları okuyunca bi da bi düşünmeye karar verdimbu arada hümeyracım siz nasılsınız sevdiğinle konuştun mu sizde de karamsarlıklar dağılmıştır umarım
,bu rejim sıktı beni artık yaaa yiyesim yiyesimmm yemek krizlerine giresim geliyooo
ama engelliyorum kendimi.. az daha sabır özge diye
leslie yapıyorum haftada 3 kez falan o da iyi geliyoooo
Öle tabiiii
Bizimkide 160 metre kare gerçiii
Millet böööle oluyooo
neyse elbisem kalsın da kızlar da görsünler sabah yoksa bi daha ekle derlerözgeee bakmasınnnn
gündüzler bitti sıra gece deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?