'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

insanlarla uğraşılan işler çok yorucu oluyor beyin yorulduğu için bedenen belki hiç bi şey yapmıyorsun ama çok yorucu oluyor değil mi canım

insanlarla uğraşılan işler çok yorucu oluyor beyin yorulduğu için bedenen belki hiç bi şey yapmıyorsun ama çok yorucu oluyor değil mi canım

Hemde nasıl kuzum bunlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor dün akşam yediğim yemekle duruyorum one bile fırsat vermediler ya

ayyy bende daha ne slayt müziğime, ne ilk dans müziğime, ne de giriş müziğime karar veremedim Kime sorsam mustafa ceceli sevgilim i yap diyo yaaa bu kadar olur Sanırım bu yaz evlenen herkesin şarksı sevgilim olucak

düğündaşım selam :) çok az kaldı, gidiyoruz artık :)
benim nikah olucak akşamda eğlenceye gidicez.
Nikah salonu giriş müziği NİL KARAİBRAHİMGİL-BEN ONA RESMEN AŞIĞIM
Dans müziği - Bana ellerini ver olucak :) pasta kesimi içinde gene kıpır kıpırr bir şarkı seçicem.. Belki senden başka senden başka olabilir =)))

kızlar iyi akşamlar,size iyi dinlenmeler:) kendinize iyi bakın mahallenin akıllı ve taze gelin olmuşları ve olacakları:)

Dilam,nasıl anlıyamadım nişanlanınca mı nikah kıydınız,yasak değilmi canım,

Canım senin seçtiğin şarkılar ve Müzik harika olmuş,ortam neşelenmesi içi yeterli bile

Aramıza hoş geldin ismi sır olan arkideeeeşşşş
Artıkııınn sabah yoklamaya katılma zorunluluğun vaaarrr
İçtimada olmazsan 50 şınav cezaaaa

Bu arada kız ben seni sevdim heee

tamamdır her sabah burdayım diceem ben de sevdim seniii öğleden sonra yoğundu bakamadım hiç nete arkadaşlar ama okuldan sonra sevdiceğimle güzel bir gün geçirdik sabahki kötü hali attık üzerimizden çok şükür..
mobilyacıya baktık ama açılış olmamış yemek yedik konuştuk iyi oldu yüzyüze görüşmek... o yüzden ancak bakabildim yazılanlara öğlen sohbet iyiymiş valla kaçırmışım :))
ben gelinlik içine normal bi takım giyecektim ya nasıl olsa değiştirirm diye yazılanları okuyunca bi da bi düşünmeye karar verdim bu arada hümeyracım siz nasılsınız sevdiğinle konuştun mu sizde de karamsarlıklar dağılmıştır umarım

iyiyi canım teşekkür ederim

bu rejim sıktı beni artık yaaa yiyesim yiyesimmm yemek krizlerine giresim geliyooo
ama engelliyorum kendimi.. az daha sabır özge diye
leslie yapıyorum haftada 3 kez falan o da iyi geliyoooo

aman aman attık nazarları şükür evet evet leslie nasıl bişey biz de yapalım :)))

Öle tabiiii
Bizimkide 160 metre kare gerçiii
Millet böööle oluyooo

Benim evin boyutunu duysanız ne olcek kızlar :) gerçi o eşyalara o ev normalde

canımcım benim kaynana tam kaynana yaf sinirlerimi zıplatıo. ne etcem nasıl anlatcemsasıp kelıom ama konusmam lazım artık daral geldi.
gelinlik problem şimdide.
ben izmitte baktım giydim bitane resim cektim gönderdim görümceye onlar ses etmio ben diyim de ne düşüüolar öğrenim diye. begenmedi gelinliği felan filan etti dedim tamam.
bugün kv aşkıma söylemiş ordan olmazda bilmem ne de burdan en iyisini alırız da. sultana söylede. yaf bana niye konusmuosunda oğluna diosun. beni kaale aldıkları yok. yaf yaptıkları değil söyledikleri canımı yakmaya başladıo iyice. nasıl anlatcam bunları bilmiom artık ya. akıl verin kızlar. saygımı sesimi bozmadan nasıl anlatcam yaa offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…