'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amann kızlarr burdaaa
yarın işe kalkmicaksınızz sanırımmm
bana müsadeee öpüyorumm sizii çokkkk

*

ayrıca sultan bence nişanlın bu durumu kv ne sölemeli bana diil sultanla konuşun bu konuyu diee..
arayı bulması gereken nişanlın çünküü

hümeyraa çok hoş elbisenin rengi çok beğendim ben de ama dilaaa ben göremedim ki seni

canım bencede nişanlın arayı sağlamalı yani iki tarafıda idare etmeli hem o gelinliği sen giyeceksin niye beğenmeme gibi bi durum yapıyor ki gelinlik bu yani senin hayalin giyecek kişi de sensin zaten sen kendine en yakışacak olanı beğenmişsindir kv karışmamalı zevkleriniz farklı olabilir

biliyorum canım da işte. aşkım söylese ben onların gözünde oğlunu dolduran olacam. gene iş bana düşüyor anlayacagın . bi şekilde hayallerimi olacakları yapılacakları anlatmam lazım. hem bağrışmadan hem seviyeli bi şekilde. ama nasış bilmiyorum.

ya kuzum hiç sorma. nişanlım karıştıgında daha da karışır ortalık. çok cins insanlar ya. beni tınlayan yok. bişey diyorum ters anlıyorlar. ne yapacagımı sasırdım ya.

ya kuzum hiç sorma. nişanlım karıştıgında daha da karışır ortalık. çok cins insanlar ya. beni tınlayan yok. bişey diyorum ters anlıyorlar. ne yapacagımı sasırdım ya.
en büyük sorun zaten düğünün sadece iki insanın olduğunu kimsenin kabullenmemesi herkesten bi laf çıkıyor bu sadece karşı taraf değil kendi ailelerimizde oluyor yani... inşallah çözülür canım istediğin olur

balayı tatili için bişeyler aldınız mı kızlar benim pek yazlık kıyafetim yok o yüzden kampanyalar denk geldikçe birşeyler bakmaya başladım, bugün 5er liraya kot elbise, nişanlıma da penye kapri aldım
bir de geçen ay mayolar indirimdeydi daginin bu modelini almıştım, askısı var aslında ama çıkabiliyor rengine vuruldum :))sizce nasıl

güzel rengi bu sene bu renkler çok moda zaten güle güle kullan da .... bununla mayo izi olmaz mısın?

canım öncesinde bu konuyla ilgili birşeyler anlattın mı konuyu tam bilmiyorum ama hani ben dersem yanlış anlar kırılır sevdiği olarak sen syle gibisinden mi dedi ki.. orta yol bulamz mısınız iletişiminiz nasıldır kayınvalidenle tatlı dille anlatsan

rengi de modeli de çok hoşmuş canım güle güle giy aşklı tatilinizde farklı al ama yine yedek 5er liraya çok iyiymiş aldığın şeyler de

inşallah canım. işte sadece iki kişi evlense ne olurdu sanki..
iyi geceler kızlarr

bencede rengi güzelmiş.
bizim balayı ramazan sonrası olacak. biraz gecikmeli :)
6 temmuzda düğün yaparsan

rengi de modeli de çok hoşmuş canım güle güle giy aşklı tatilinizde farklı al ama yine yedek 5er liraya çok iyiymiş aldığın şeyler de

teşekkür ederim tatlım daha iyileri senin olsun inşallah
evet ya sık sık değiştirmek gerekiyomuş mayoyu bu mikrop kapma konusundan ben de korktum inşallah sağlıkla gider geliriz tatillerimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…