neyse elbisem kalsın da kızlar da görsünler sabah yoksa bi daha ekle derler
ayrıcaa dediğim iltifat diil gerçekler hümümm
bence de kalsınn kesin kızlar da görmek isticeklerrr
uykum yok hiç yaaaamann kızlarr burdaaa
yarın işe kalkmicaksınızz sanırımmm
bana müsadeee öpüyorumm sizii çokkkk
*
ayrıca sultan bence nişanlın bu durumu kv ne sölemeli bana diil sultanla konuşun bu konuyu diee..
arayı bulması gereken nişanlın çünküü
Sağol canım benim... Ben seni tam hayal ettiğim gibi buldum vallla
uykum yok hiç yaaa
Benim evin boyutunu duysanız ne olcek kızlar :) gerçi o eşyalara o ev normalde
canımcım benim kaynana tam kaynana yaf sinirlerimi zıplatıo. ne etcem nasıl anlatcemsasıp kelıom ama konusmam lazım artık daral geldi.
gelinlik problem şimdide.
ben izmitte baktım giydim bitane resim cektim gönderdim görümceye onlar ses etmio ben diyim de ne düşüüolar öğrenim diye. begenmedi gelinliği felan filan etti dedim tamam.
bugün kv aşkıma söylemiş ordan olmazda bilmem ne de burdan en iyisini alırız da. sultana söylede. yaf bana niye konusmuosunda oğluna diosun. beni kaale aldıkları yok. yaf yaptıkları değil söyledikleri canımı yakmaya başladıo iyice. nasıl anlatcam bunları bilmiom artık ya. akıl verin kızlar. saygımı sesimi bozmadan nasıl anlatcam yaa offf offff
amann kızlarr burdaaa
yarın işe kalkmicaksınızz sanırımmm
bana müsadeee öpüyorumm sizii çokkkk
*
ayrıca sultan bence nişanlın bu durumu kv ne sölemeli bana diil sultanla konuşun bu konuyu diee..
arayı bulması gereken nişanlın çünküü
çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallahhümeyraa çok hoş elbisenin rengi çok beğendim ben deama dilaaa ben göremedim ki seni
canım bencede nişanlın arayı sağlamalı yani iki tarafıda idare etmeli hem o gelinliği sen giyeceksin niye beğenmeme gibi bi durum yapıyor ki gelinlik bu yani senin hayalin giyecek kişi de sensin zaten sen kendine en yakışacak olanı beğenmişsindir kv karışmamalı zevkleriniz farklı olabilir
en büyük sorun zaten düğünün sadece iki insanın olduğunu kimsenin kabullenmemesi herkesten bi laf çıkıyor bu sadece karşı taraf değil kendi ailelerimizde oluyor yani... inşallah çözülür canım istediğin olurya kuzum hiç sorma. nişanlım karıştıgında daha da karışır ortalık. çok cins insanlar ya. beni tınlayan yok. bişey diyorum ters anlıyorlar. ne yapacagımı sasırdım ya.
balayı tatili için bişeyler aldınız mı kızlar benim pek yazlık kıyafetim yok o yüzden kampanyalar denk geldikçe birşeyler bakmaya başladım, bugün 5er liraya kot elbise, nişanlıma da penye kapri aldım
bir de geçen ay mayolar indirimdeydi daginin bu modelini almıştım, askısı var aslında ama çıkabiliyor rengine vuruldum :))sizce nasıl
Eki Görüntüle 682082
Benim evin boyutunu duysanız ne olcek kızlar :) gerçi o eşyalara o ev normalde
canımcım benim kaynana tam kaynana yaf sinirlerimi zıplatıo. ne etcem nasıl anlatcemsasıp kelıom ama konusmam lazım artık daral geldi.
gelinlik problem şimdide.
ben izmitte baktım giydim bitane resim cektim gönderdim görümceye onlar ses etmio ben diyim de ne düşüüolar öğrenim diye. begenmedi gelinliği felan filan etti dedim tamam.
bugün kv aşkıma söylemiş ordan olmazda bilmem ne de burdan en iyisini alırız da. sultana söylede. yaf bana niye konusmuosunda oğluna diosun. beni kaale aldıkları yok. yaf yaptıkları değil söyledikleri canımı yakmaya başladıo iyice. nasıl anlatcam bunları bilmiom artık ya. akıl verin kızlar. saygımı sesimi bozmadan nasıl anlatcam yaa offf offff
balayı tatili için bişeyler aldınız mı kızlar benim pek yazlık kıyafetim yok o yüzden kampanyalar denk geldikçe birşeyler bakmaya başladım, bugün 5er liraya kot elbise, nişanlıma da penye kapri aldım
bir de geçen ay mayolar indirimdeydi daginin bu modelini almıştım, askısı var aslında ama çıkabiliyor rengine vuruldum :))sizce nasıl
Eki Görüntüle 682082
en büyük sorun zaten düğünün sadece iki insanın olduğunu kimsenin kabullenmemesi herkesten bi laf çıkıyor bu sadece karşı taraf değil kendi ailelerimizde oluyor yani... inşallah çözülür canım istediğin olur
Eki Görüntüle 682082
rengi de modeli de çok hoşmuş canım güle güle giy aşklı tatilinizdefarklı al ama yine yedek 5er liraya çok iyiymiş aldığın şeyler de
bencede rengi güzelmiş.
bizim balayı ramazan sonrası olacak. biraz gecikmeli :)
6 temmuzda düğün yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?