onu hiç hesaba katmadım yaa doğru iz kalır bu modelde modeli çok beğendim bi de 40 liraydı alıverdiydim
o zaman ben ikinciyi daha sade alayım ilk günler onu giyeyim :44:
Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz kimseye karışmadan kimseyle atışmadan güzel mi güzel bir gün dileğiyle günaydın günaydın size
günaydıııınnnn dostlaaarr muupmutlu bir gün dileğiyle
bugün okulda tiyatro var öğrenciler izlerken ben de sizlere yazabildim :)) herkes gelene kadar hızlıca internet alışverişlerine de göz atayım kampanya varmıymış bakayım
Sevgilim ben kore hayranıyım diye aklına geliyor bu şarkı nişanda da ilk dans müziğimiz buydu.
Yada yine mustafa ceceliden hastalıkta sağlıkta da olabilir yada her ikiside olabilir
ayyy bende daha ne slayt müziğime, ne ilk dans müziğime, ne de giriş müziğime karar veremedim Kime sorsam mustafa ceceli sevgilim i yap diyo yaaa bu kadar olur Sanırım bu yaz evlenen herkesin şarksı sevgilim olucak
tatlım slayt tamamen ikinizin yan yana olduğu resimlerden oluşmasa da olmaz mı.. iki ayrı hayatın bir olması gibi bir şey hazırlayabilirisn..
ben ona benzer bir şey yapmayı düşünüyorum düğünde..
ikinizin çocukluğundan resimler sonrasında okul yılları falan gibi... sonra tanışmanıza vesile olan kişilerle olan resimlerinizi koyabilirsiniz vee sonrasında da tanıştıktan sonraki resimlerinizi eklersin.. anlamlı sözler ve hoş bir müzikle bence güzel olur
tatlım slayt tamamen ikinizin yan yana olduğu resimlerden oluşmasa da olmaz mı.. iki ayrı hayatın bir olması gibi bir şey hazırlayabilirisn..
ben ona benzer bir şey yapmayı düşünüyorum düğünde..
ikinizin çocukluğundan resimler sonrasında okul yılları falan gibi... sonra tanışmanıza vesile olan kişilerle olan resimlerinizi koyabilirsiniz vee sonrasında da tanıştıktan sonraki resimlerinizi eklersin.. anlamlı sözler ve hoş bir müzikle bence güzel olur
Canım keşke dediğin gibi olsada bende oda fotograf çekmeyi sevmiyorduk.
Dolayısıyla abudik gubudik fotograflarıda kullanmak istemiyor aşk bende var ama sadece benim fotograflarda olmuyor.
Lakin yandı bundan sonra devamlı fotografını çekeceğim alışana dek.