'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar hepinize günaydın.Daha öncede birkaç kez formunuza yazmıştım ama yoğun takip edemediğim için aranıza katılamamıştım.
Nerden başlıyayım bilmiyorum ama benim düğünüme az kaldı ama ciddi anlamda sıkıntılarım var eşimin ailesiyle ilgili.
Nişana kadar gayet güzel giden diyaloglarımız nişan günü fotoğraf çekimine gelemediler diye (kaynanam ve görümcem) bana o günü zehir ettiler.Daha sonra nişan tepsisi yüzünden ortalık gerildi.Aileme karşı rezil oldum.Kv ve görümce nişan boyunca asıp suratlarını oturdular.Herkes Şok oldu.

Nişandan sonra ne bir özür ne başka bir şey.Hala haklıyız tavırları devam etti.Her buldukları fırsatta ezmeye çalıştılar beni.Bu arada hem maddi olarak hem eğitim seviyesi olarak onlardan üstünüm.Bunu zaten asla kabul edemediler.
Başka şehirde oldukları için ne eşya ne başka bir şeye karışmadılar her şeyi biz hallettik.Şimdi düğün yaklaştı ev yerleştirilecek davet bekliyolarmış benden.Ben bu kadar sıkıntı yaşadığım için onlarla aynı oratmda bulunmayı hiç ama hiç istemiyorum.Çünkü bulundukları her ortamda gerginlik çıkarmaktan başka bir işe yaramıyolar.
Sizce Ne yapmalıyım çağırmalımıyım ev yerleştirmesine.

bu rejim sıktı beni artık yaaa yiyesim yiyesimmm yemek krizlerine giresim geliyooo
ama engelliyorum kendimi.. az daha sabır özge diye
leslie yapıyorum haftada 3 kez falan o da iyi geliyoooo

Canım ben daha önce 1 ay devam ettim leslie ye kilo verdim ve verdiğim kiloları da kolay kolay almadım. 1 yıl içinde dikkat etmedim aldım tekrar :)ama şuanda bende yapmaya çalışıyorum yapmadığım zmanda yürüyorum tempolu

Çilekliruj arkadaşım merhaba

daha önce de uğrayıp bir sıkıntını paylaşmıştın diye hatırlıyorum sanki:44:

nişanlının ailesi ön planda olmak istiyor gibi ya peki nişanlın ?? o bu olayların neresinde ???!!!

ayrıca senin de hatan olduğunu düşünüyorum..

bir insanın maddi durumu ve eğitim seviyesi o insanı üstün yapmaz.

kişilik,erdem gibi şeyler insanı üstün yapar.

her ne kadar sevmesen de nişanlının ailesini demek ki kabullendin ya da sorun teşkil etmeyeceğini düşündün ki bu ilişkiye devam ettin. nişanlının ailesi sonuçta onlar gereği kadar iletişim kurarsın seviyeni korursun. bunu yapabilirsin.

kim sevmediği insanlarla aynı ortamda bulunmuyor ki zaman zaman.. önemli olan idare edebilmektir.

Arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın ben üstün görmüyorum kendimi onlar beni sürekli laflarıyla ezmeye çalışıyorlar.Daha üstün olmaya çalıştıkları için o şekilde yorumladım.Çok kez bir araya geldim bu olaylardan sonra ama bide bana sorun saatleri sayıyorum onların yanında resmen.

nişanlının tavrını sormuştum :44::44:

o bu olayların neresinde ?

seni savunuyor mu yoksa 3 maymunu mu oynuyor ?

ben her seferinde arıyorum kv yi.NAsılsın annecim diyorum bana verdiği cevap "iyiyim çilekliruj"
Bir kerede kızım desin kadın yok yani.

Nişanlımı dönem dönem dolduruşa getiriyorlar.Benim ailem gelsin tabi diyor.

Mesela ben aldığım bütün mobilyaların resmini gösterdim kv ye.BAna söylediği şey "yatak odası takımını hiç beğenmedim" oluyor.

MErhaba pek tanımıyorum sizi ama kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyebileceğim birşey varsa oda müstakbel eşinin tavırlarına göre davranacaksın. Benim aşkımın aileside biraz arıza bir tip (hatta kv. kız istemede kahve içmek istememişti. kp de evimin herşeyine karışıp, arkadaşlarıma varıncaya dek konuşan bir tip)

Sevgilim benim çok üzüldüğümü görünce hiç birşeye karışmalarına izin vermedi. Lakin biz ailecek işleri yapamadığımız için benim ailemde karışmak istemedi.Rahattık lakin bu seferde ailesiyle arası açıldığı için üzgündü.Baktım olacak değil herşeye çağırdım.Zorlada olsa getirttim. Eşimin gözlerindeki mutluluk 2 kendini bilmezden daha değerliydi benim için.

Şimdi aşkım bana minnettar ve bir dediğimi ikiletmemeye çalışıyor.Ailesininde yaptıklarını görüp bildiği için dolduruşlarınada gelmeyecektir. Anlayacağın bir taşla iki kuş oldu. Hı en mutlu anımda zehir ettiler evet ama benim takmadığımı görünce dahada delirdilerki bu daha eğlenceliydi.

Sana söyleyeceğim çağır, herşeyde fikirlerini al ama kendi bildiğini yap.Sonuçta onlar kv, görümceliğini yapacak sende gelinliğini aradaki sınırı iyi çiz. Saygı iki taraflı olmalı ve mesafeli durmalısın. Çok yakın olursan canını sıkarlar çokta uzak olursan eşinin canı sıkılır cambaz gibi dengeli olmak zorunda kalacaksın maalesef

Beynelminel arkadaşım çok güzel yazmışssın.Umarım bende bu dengeyi kurmayı becerebilirim.Yoksa hem kendimi hem nişanlımı çok yıpratıyorum.

günaydın bebiklerim

ben dün akşam bebek sevmeye gittim yani çocuk büyütmeye amaan işte doğum yaptı abla ona hediye götürmeye

çok güzeldi yaaa yumuk yumuk

hemen evlenip yapasım geldi ama ağlayıp bağırmaya başlayıp gaz sorunu yaşayınca hemen vazgeçtim bundan

hümovski elif senden geçti bu ovski'ler neysem çok şık olmuş abiye güle güle giyersin inşallah cicim

nassunuz bağalum

ben uyurken yakalandım yine ve bida hapımı geç saatte almamaya karar verdim hem sabah uyanamıyorum hem de işe geldikten sonra uyukluyorum akşam erken vakitte alıcam uyursam hemen uyucam yoksam valla tırsıyorum utanıyorum artık

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................15... :123:

gaydirigubbak : 3 Mayıs 2013 Kına
:123: 5 Mayıs 2013 Düğün .....................24 ... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................37... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................38 ... :123:

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................44 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................57 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................72... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................73... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................79... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................80... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:6 Temmuz 2013 Düğün .....................86... :123:

boylesine : ?? Ağustos 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................103 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................128 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................135 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................143... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................165...:123:

sağol tatlımmmmm teşekkürler

Aileleri idare etmek zor. bizim de ailesi 1 -1,5 saatlik uzaktalar evi biz arıyoruz kv ve kp den ses çıkmıyor hiç arayıp neler yapıyorsunuz kızım bulabildiniz mi evi diye sormuyorlar boş boş gezmeyin gezerken alışverişniz yapın diyorlar ama nişanlım istemeden de parasını göndermiyorlar. gelinliğine sen bak ben gelemesemde evde görürüm dedi ama nişanlıma da gelirim gelinlik için demş.en son konuştuğumda birlikte gelinlik bakalım dedim. kimisi çok karışır kimisi hiç karışmaz.

aaaaaa özlem gelmiş

kaçak bir

hoşgeldin

**

ece yok bir de bayağıdır :44::44:

AAAAAA aslımmm benmi gelmişim inanmıyorummmm ..

canım evini çok beğendim . sanırım ev sana aitti çok güzel döşenmiş gerçekten mutfak ve banyoya resmen bayıldım maşallahh.. başak foto varmı bilmiyorum profiline baktım ama görmedim ..

balayı nerdeydi ve nasıldı deniz su güneş nasıldı sıcakmıydı bronzlaştınmııı bakemmmmm...

çok çok çok çok mutlu olursun inşallah darısıda bizlere olur benimde 73 günüm kaldı inanamıyorum..
ama aslıcım bende bu aralar inanılmaz yoğunum ...

evimizi tuttuk 2 hafta olacak hemde içime sinen bana göre çok çok güzel bir ev oldu.
ounla uğraşıyorum o yüzden biraz kaçak oldum şu sıralar

kızlar dün banyo takımımı aldımmmmmmm gg den kaptım koçtaşa göre 38 lira daha indirimli aldım

ÇÖP KOVASINI ALMADIM HİJYENİK BULMUYORUM ÇÜNKÜ ..
benim banyom mavi normalde ama ben mavi rengi pek sevmiyrum ama maviye mor pembe sarıyı da çok yakıştırıyorum. ve evimde herşeyimi ağır başlı antik meşe cappucibo tonlarında yaptığım için banyomun cııl cıvıl olmasını istedim veeeee bu banyo setini aldımmm

banyoma bakabilirsininiz zaten küçük şirin bir banyom var

KURTULUŞ EMLAK'TAN KİRALIK YENİ BİNADA, İlan No: 3448-2415

ama şuanda buna uygun halı bulamıyorum

birkaç model halı var ama seçemedim sizce hangisi çiçekli olanı kociş beğenmedi bende zaten aslında düz renk olanı istiyorum ama yinede kararsızımmm

canım teşekkür ederim

senin evini de görmek nasip olur inşallah.

balayı güzeldi deniz soğuktu ama ben dona dona girdim bir gün karın ağrısı çektim..

havuza girdim.. kaydıraklardan kaydım 60: düşe kalka su yuta yuta

canım benim yaaa su gibi geçsin günleriniz. beraber yemek temizlik derdine düşelim artık

ev tuttun mu süperrrrrrrrrrr... güle güle oturmak nasip olsun., işler halloluyor bak yavaş yavaş.

Özlem banyo takımına bayıldım tatlım güle güle kullan

Bende dün magnet tasarımımı basıma yolladım.. Aşka diyorum böle böle diyee bozulmıcak mı onlar daha 2 ay var dedi Nasıl ya niye bozulsun ki dedim. Meğer o yenilcek bişi sanıyomuş magneti.. Anlattım ne olduğunu

ayyy çok eğlenceli olmuş belli ne güzel yaaaa allah mutluluğunu bozmasn bende balayı için ayrı bir heyecan varrr.. ..
Allah tez günde bize de göstersin ..
Evimin linki yukarıda ekli aslım bakabilirsin

şeyyyyy bide bişe sorcam
Hani hep hayali kurulan balayı sevişmeleri oluyormu hani sık sık

özlemim banyo setin cıvıl cıvıl

ne güzel

bence de düz renk tercih edebilirsin ya da kontrast renklerle tamamlamayı deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…