- 20 Eylül 2012
- 77
- 20
- 38
bu rejim sıktı beni artık yaaa yiyesim yiyesimmm yemek krizlerine giresim geliyooo
ama engelliyorum kendimi.. az daha sabır özge diye
leslie yapıyorum haftada 3 kez falan o da iyi geliyoooo
Çilekliruj arkadaşım merhaba
daha önce de uğrayıp bir sıkıntını paylaşmıştın diye hatırlıyorum sanki:44:
nişanlının ailesi ön planda olmak istiyor gibi ya peki nişanlın ?? o bu olayların neresinde ???!!!
ayrıca senin de hatan olduğunu düşünüyorum..
bir insanın maddi durumu ve eğitim seviyesi o insanı üstün yapmaz.
kişilik,erdem gibi şeyler insanı üstün yapar.
her ne kadar sevmesen de nişanlının ailesini demek ki kabullendin ya da sorun teşkil etmeyeceğini düşündün ki bu ilişkiye devam ettin. nişanlının ailesi sonuçta onlar gereği kadar iletişim kurarsın seviyeni korursun.bunu yapabilirsin.
kim sevmediği insanlarla aynı ortamda bulunmuyor ki zaman zaman.. önemli olan idare edebilmektir.
Arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın ben üstün görmüyorum kendimi onlar beni sürekli laflarıyla ezmeye çalışıyorlar.Daha üstün olmaya çalıştıkları için o şekilde yorumladım.Çok kez bir araya geldim bu olaylardan sonra ama bide bana sorun saatleri sayıyorum onların yanında resmen.
Kızlar hepinize günaydın.Daha öncede birkaç kez formunuza yazmıştım ama yoğun takip edemediğim için aranıza katılamamıştım.
Nerden başlıyayım bilmiyorum ama benim düğünüme az kaldı ama ciddi anlamda sıkıntılarım var eşimin ailesiyle ilgili.
Nişana kadar gayet güzel giden diyaloglarımız nişan günü fotoğraf çekimine gelemediler diye (kaynanam ve görümcem) bana o günü zehir ettiler.Daha sonra nişan tepsisi yüzünden ortalık gerildi.Aileme karşı rezil oldum.Kv ve görümce nişan boyunca asıp suratlarını oturdular.Herkes Şok oldu.
Nişandan sonra ne bir özür ne başka bir şey.Hala haklıyız tavırları devam etti.Her buldukları fırsatta ezmeye çalıştılar beni.Bu arada hem maddi olarak hem eğitim seviyesi olarak onlardan üstünüm.Bunu zaten asla kabul edemediler.
Başka şehirde oldukları için ne eşya ne başka bir şeye karışmadılar her şeyi biz hallettik.Şimdi düğün yaklaştı ev yerleştirilecek davet bekliyolarmış benden.Ben bu kadar sıkıntı yaşadığım için onlarla aynı oratmda bulunmayı hiç ama hiç istemiyorum.Çünkü bulundukları her ortamda gerginlik çıkarmaktan başka bir işe yaramıyolar.
Sizce Ne yapmalıyım çağırmalımıyım ev yerleştirmesine.
sağol tatlımmmmm teşekkürlergünaydın bebiklerim
ben dün akşam bebek sevmeye gittim yani çocuk büyütmeye amaan işte doğum yaptı abla ona hediye götürmeye
çok güzeldi yaaa yumuk yumuk
hemen evlenip yapasım geldi ama ağlayıp bağırmaya başlayıp gaz sorunu yaşayınca hemen vazgeçtim bundan
hümovskielif senden geçti bu ovski'ler neysem çok şık olmuş abiye güle güle giyersin inşallah cicim
nassunuz bağalum
ben uyurken yakalandım yineve bida hapımı geç saatte almamaya karar verdim hem sabah uyanamıyorum hem de işe geldikten sonra uyukluyorum akşam erken vakitte alıcam uyursam hemen uyucam yoksam valla tırsıyorum utanıyorum artık
aaaaaa özlem gelmiş
kaçak bir
hoşgeldin
**
ece yok bir de bayağıdır :44::44:
AAAAAA aslımmm benmi gelmişim inanmıyorummmm ..
canım evini çok beğendim . sanırım ev sana aitti çok güzel döşenmiş gerçekten mutfak ve banyoya resmen bayıldım maşallahh.. başak foto varmı bilmiyorum profiline baktım ama görmedim ..
balayı nerdeydi ve nasıldı deniz su güneş nasıldı sıcakmıydı bronzlaştınmııı bakemmmmm...
çok çok çok çok mutlu olursun inşallah darısıda bizlere olur benimde 73 günüm kaldı inanamıyorum..
ama aslıcım bende bu aralar inanılmaz yoğunum ...
evimizi tuttuk 2 hafta olacak hemde içime sinen bana göre çok çok güzel bir ev oldu.
ounla uğraşıyorum o yüzden biraz kaçak oldum şu sıralar
canım teşekkür ederim
Senin evini de görmek nasip olur inşallah.
Balayı güzeldiDeniz soğuktu ama ben dona dona girdim Bir gün karın ağrısı çektim..
Havuza girdim.. Kaydıraklardan kaydım60: Düşe kalka su yuta yuta
Canım benim yaaasu gibi geçsin günleriniz. Beraber yemek temizlik derdine düşelim artık
Ev tuttun muSüperrrrrrrrrrr... Güle güle oturmak nasip olsun. , işler halloluyor bak yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?