özlem banyo takımına bayıldım tatlım güle güle kullan
Bende dün magnet tasarımımı basıma yolladım.. Aşka diyorum böle böle diyee bozulmıcak mı onlar daha 2 ay var dediNasıl ya niye bozulsun ki dedim. Meğer o yenilcek bişi sanıyomuş magneti.. Anlattım ne olduğunu
özlemim banyo setin cıvıl cıvıl
Ne güzel
Bence de düz renk tercih edebilirsin ya da kontrast renklerle tamamlamayı deneyebilirsin.
teşekkür ederim tatlım daha iyileri senin olsun inşallah
evet ya sık sık değiştirmek gerekiyomuş mayoyu bu mikrop kapma konusundan ben de korktum inşallah sağlıkla gider geliriz tatillerimize de
kızlar dün banyo takımımı aldımmmmmmm gg den kaptım koçtaşa göre 38 lira daha indirimli aldım
ÇÖP KOVASINI ALMADIM HİJYENİK BULMUYORUM ÇÜNKÜ ..
benim banyom mavi normalde ama ben mavi rengi pek sevmiyrum ama maviye mor pembe sarıyı da çok yakıştırıyorum. ve evimde herşeyimi ağır başlı antik meşe cappucibo tonlarında yaptığım için banyomun cııl cıvıl olmasını istedim veeeee bu banyo setini aldımmm
banyoma bakabilirsininiz zaten küçük şirin bir banyom var
KURTULUŞ EMLAK'TAN KİRALIK YENİ BİNADA, İlan No: 3448-2415
ama şuanda buna uygun halı bulamıyorum
Eki Görüntüle 682360
birkaç model halı var ama seçemedim sizce hangisi çiçekli olanı kociş beğenmedi bende zaten aslında düz renk olanı istiyorum ama yinede kararsızımmm
Eki Görüntüle 682361
Eki Görüntüle 682362
Pınarkoviskoviçamma yazdım ya
erken al o zaman hapını canım benim
inşallah bende çok korkuyorum mikroptan mantar fln olmaktan allahım korusun hepimizi aslı gibi sağlıkla gidip gelelimm
Canım banyona aldıkların süper bende sormuştum bunlardan çok pahalıydı sen nereden aldıngg ne demek doğrusu ben bilmiyorum da
çiçekliye çiçekli çok güzel olur ama kuzum kocişin beğenmediyse sade olandan al mavi tonlarında değil de pembe gibi de alabilirsinBen renklerle oynamayı sewiyorum çünkü
Ayrıcaa evini de çok beğendim bende bulabilir miyim ki...
Asslıııı ben hala göremedim evini nasıl görecem anlamadım:26:
Günaydın bu arada canlarımmmmm
ayyy çok eğlenceli olmuş belli ne güzel yaaaa allah mutluluğunu bozmasn bende balayı için ayrı bir heyecan varrr.. ..
Allah tez günde bize de göstersin ..
Evimin linki yukarıda ekli aslım bakabilirsin
şeyyyyy bide bişe sorcam
Hani hep hayali kurulan balayı sevişmeleri oluyormu hani sık sık
amin amindarısı herkese..
evine baktım odalar ferah geniş .
banyoda şeker. paspas beyazlı mavili alabilirsin.
soruna cevap veriyorum ;
eveeeeeeeeetttttttttttttttt
sürekli sabah akşam gece 3-5 fark etmiyor
tek sorun banyo sonrası saç kurutmak :18: fenalık geliyordu.
şimdi istesek de o kadar olmuyorev yemek iş biz pert
özlemm bayıldım ben evinede banyo takımınada
ne güzel cıvıl cıvıl..güle güle kullan..
evde çok güzelmi,çok iyiye bulmuşunuz sıfır binada , güle güle otur kuzum
özlem bence 60 adet azYa da anca cok cok yakınlarına vereceksin ama o da sorun olur o telaşta.:44::44:
Sinlev evimin fotolarını dün ekleyip kaldırdım
Pınariskovimoskoviskiçim
özlem merhabamemnum oldum diyorum öncelikle :))
evin hayırlı olsun huzurla oturun inşallah düğünlerimiz yakınmış :)) biz de geçen hafta tuttuk evimizi banyo tuvalet setlerine bakmaya başladım ben de benim de mavı fayanslarım senim banyo setin çok cici olmuş ya çok beğendimgittigidiyordan aldın ulaştı değil mi eline daha önce almadım oradan hiç ama çok uygunmuş fiyatı ben de bi araştırayım oradan
ASLIMMMMMMMM HUHUUUUUUUUUU HEYECANLADIM BAK ŞİMDİİİİİİİİ
DEMEK OLUYOMUUUŞŞŞ ACIYO FALAN DİOLAR AMA DEMEKKİ YAPABİLEN YAPIOMUŞAYYY DARISI GERÇEKTEN BİZLEREEEEEEEEEE 60:
O ZAMAN BALAYINI İYİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM DİMEEEEEEEEEE
Söylediğim gibi karşılıklı yıpranırsınız.Beynelminel arkadaşım çok güzel yazmışssın.Umarım bende bu dengeyi kurmayı becerebilirim.Yoksa hem kendimi hem nişanlımı çok yıpratıyorum.
Kzı benim kv hiç birşeye karışmıyor sadece laf sokuyor. Kayınpederde herşeyime karışıyor. Düşün halıların koltukalrın üstüne örtü serelim öyle kullanalım. Bu salonda büyük kirletmeyin koltukların üstüne güzelce örtelim. Öyle çok arkadaşta çağırmayın vs. diyor.Aileleri idare etmek zor. bizim de ailesi 1 -1,5 saatlik uzaktalar evi biz arıyoruz kv ve kp den ses çıkmıyor hiç arayıp neler yapıyorsunuz kızım bulabildiniz mi evi diye sormuyorlar boş boş gezmeyin gezerken alışverişniz yapın diyorlar ama nişanlım istemeden de parasını göndermiyorlar. gelinliğine sen bak ben gelemesemde evde görürüm dedi ama nişanlıma da gelirim gelinlik için demş.en son konuştuğumda birlikte gelinlik bakalım dedim. kimisi çok karışır kimisi hiç karışmaz.
Hayırlı olsun kuşum güle güle kullankızlar dün banyo takımımı aldımmmmmmm gg den kaptım koçtaşa göre 38 lira daha indirimli aldım
ÇÖP KOVASINI ALMADIM HİJYENİK BULMUYORUM ÇÜNKÜ ..
benim banyom mavi normalde ama ben mavi rengi pek sevmiyrum ama maviye mor pembe sarıyı da çok yakıştırıyorum. ve evimde herşeyimi ağır başlı antik meşe cappucibo tonlarında yaptığım için banyomun cııl cıvıl olmasını istedim veeeee bu banyo setini aldımmm
banyoma bakabilirsininiz zaten küçük şirin bir banyom var
KURTULUŞ EMLAK'TAN KİRALIK YENİ BİNADA, İlan No: 3448-2415
ama şuanda buna uygun halı bulamıyorum
Eki Görüntüle 682360
birkaç model halı var ama seçemedim sizce hangisi çiçekli olanı kociş beğenmedi bende zaten aslında düz renk olanı istiyorum ama yinede kararsızımmm
Eki Görüntüle 682361
Eki Görüntüle 682362
canım günaydın ..
Gg demek yani gittigidiyordan aldım ..
Koçtaşta benim aldıklarım 167 tl tutuyordu.
Ben gg den 132 tl ye aldım ..
Evet zaten çiçekli almıcam .. Ama lila tonlarıda uyar açık pembe fakat hiç düz renk görmedim
Özlemm bu kaşıkları biizm burda 1 tl ye satıolar :26:
bak burda da öyle
Hürrem Kaşık Seti sadece 5.90 TL!
Kızlar hepinize günaydın.Daha öncede birkaç kez formunuza yazmıştım ama yoğun takip edemediğim için aranıza katılamamıştım.
Nerden başlıyayım bilmiyorum ama benim düğünüme az kaldı ama ciddi anlamda sıkıntılarım var eşimin ailesiyle ilgili.
Nişana kadar gayet güzel giden diyaloglarımız nişan günü fotoğraf çekimine gelemediler diye (kaynanam ve görümcem) bana o günü zehir ettiler.Daha sonra nişan tepsisi yüzünden ortalık gerildi.Aileme karşı rezil oldum.Kv ve görümce nişan boyunca asıp suratlarını oturdular.Herkes Şok oldu.
Nişandan sonra ne bir özür ne başka bir şey.Hala haklıyız tavırları devam etti.Her buldukları fırsatta ezmeye çalıştılar beni.Bu arada hem maddi olarak hem eğitim seviyesi olarak onlardan üstünüm.Bunu zaten asla kabul edemediler.
Başka şehirde oldukları için ne eşya ne başka bir şeye karışmadılar her şeyi biz hallettik.Şimdi düğün yaklaştı ev yerleştirilecek davet bekliyolarmış benden.Ben bu kadar sıkıntı yaşadığım için onlarla aynı oratmda bulunmayı hiç ama hiç istemiyorum.Çünkü bulundukları her ortamda gerginlik çıkarmaktan başka bir işe yaramıyolar.
Sizce Ne yapmalıyım çağırmalımıyım ev yerleştirmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?