'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canımmm . Ama ben daha halıya karar veremedimki

o da güzelmiş magneti yeniyor zannetmek

özlemim banyo setin cıvıl cıvıl

Ne güzel

Bence de düz renk tercih edebilirsin ya da kontrast renklerle tamamlamayı deneyebilirsin.

teşekkür ederim pudram eviminde linkini ekledim banyomada bakabilirsin .
Banyodaki lavabo yerine banyo dolabı geldi lavabolu en azından bu setleri daha rahat yerleştiricem canım

Kıslar yaaaaa bide bana bi fikir verin...

Ben kınada dağıtmak için hürrem sultan kaşığı aldım az önce limangodan 60 adet sadece kadınlara verilecek ama snki az gelecek ben gg de görmüştüm kına kesesi içine kuruyemiş kına ve hürrem kaşığı koymuşlardı ..

9,90 tl ye 6 adet veriliyordu aslında sanırım biraz pahalıya geldi tanesi 1,65 tl
ama benim 20 tl hediye çekim vardı 1,43 tl ye geldi tanesi biraz pahalı dimi iptalmi etsemki

bende 5 renten 12 şer tane aldım

BAKSANIZA HAZIR HALİ 1,60 TL DEN SATILIYOR GG DE İPTAL EDİYORUM HEMEN

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/saray-mutfagi-hurrem-kasigi-kina-kesesi-78533354

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım daha iyileri senin olsun inşallah
evet ya sık sık değiştirmek gerekiyomuş mayoyu bu mikrop kapma konusundan ben de korktum inşallah sağlıkla gider geliriz tatillerimize de

inşallah bende çok korkuyorum mikroptan mantar fln olmaktan allahım korusun hepimizi aslı gibi sağlıkla gidip gelelimm

canım banyona aldıkların süper bende sormuştum bunlardan çok pahalıydı sen nereden aldıngg ne demek doğrusu ben bilmiyorum da

çiçekliye çiçekli çok güzel olur ama kuzum kocişin beğenmediyse sade olandan al mavi tonlarında değil de pembe gibi de alabilirsin ben renklerle oynamayı sewiyorum çünkü
ayrıcaa evini de çok beğendim bende bulabilir miyim ki...

asslıııı ben hala göremedim evini nasıl görecem anlamadım:26:

günaydın bu arada canlarımmmmm

Son düzenleme:

canım günaydın ..
Gg demek yani gittigidiyordan aldım ..
Koçtaşta benim aldıklarım 167 tl tutuyordu.
Ben gg den 132 tl ye aldım ..
Evet zaten çiçekli almıcam .. Ama lila tonlarıda uyar açık pembe fakat hiç düz renk görmedim

amin amin darısı herkese..

evine baktım odalar ferah geniş .

banyoda şeker. paspas beyazlı mavili alabilirsin.

soruna cevap veriyorum ;

eveeeeeeeeetttttttttttttttt

sürekli sabah akşam gece 3-5 fark etmiyor

tek sorun banyo sonrası saç kurutmak :18: fenalık geliyordu.

şimdi istesek de o kadar olmuyor ev yemek iş biz pert

özlemm bayıldım ben evinede banyo takımınada
ne güzel cıvıl cıvıl..güle güle kullan..
evde çok güzelmi,çok iyiye bulmuşunuz sıfır binada , güle güle otur kuzum

Özlem bence 60 adet az ya da anca cok cok yakınlarına vereceksin ama o da sorun olur o telaşta.:44::44:

sinlev evimin fotolarını dün ekleyip kaldırdım

pınariskovimoskoviskiçim

özlem merhaba memnum oldum diyorum öncelikle :))
evin hayırlı olsun huzurla oturun inşallah düğünlerimiz yakınmış :)) biz de geçen hafta tuttuk evimizi banyo tuvalet setlerine bakmaya başladım ben de benim de mavı fayanslarım senim banyo setin çok cici olmuş ya çok beğendim gittigidiyordan aldın ulaştı değil mi eline daha önce almadım oradan hiç ama çok uygunmuş fiyatı ben de bi araştırayım oradan

ASLIMMMMMMMM HUHUUUUUUUUUU HEYECANLADIM BAK ŞİMDİİİİİİİİ
DEMEK OLUYOMUUUŞŞŞ ACIYO FALAN DİOLAR AMA DEMEKKİ YAPABİLEN YAPIOMUŞ AYYY DARISI GERÇEKTEN BİZLEREEEEEEEEEE 60:

O ZAMAN BALAYINI İYİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM DİMEEEEEEEEEE

özlemm bayıldım ben evinede banyo takımınada
ne güzel cıvıl cıvıl..güle güle kullan..
evde çok güzelmi,çok iyiye bulmuşunuz sıfır binada , güle güle otur kuzum

MÜGEMMMMM TEEŞEKKÜR EDERİM CANIM ..
HERKES AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR ZEYTİNBURNU İÇİN O KADAR YENİ BİNADA MASRAFSİZ EVİ 850 YE BULDUK DİYE .
AMA DEMEKKİ RABBİM HAYIRLI KISMETLER YAZMIŞ BİZİM NASİBİMİZMİŞ.
BU EV İLANA VERİLLİR VERİLMEZ İLK ARAYAN BENDİM.
VE EVİ KİMSEYE GÖSTERMEMELERİNİ TEMBİH ETTİM.
İLK GÖRDÜK VE HEMEN TUTTUK DAHA KİRACISI ÇIKMAMIŞTI.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ..
TEKRAR SAĞOL CANIM

özlem bence 60 adet az Ya da anca cok cok yakınlarına vereceksin ama o da sorun olur o telaşta.:44::44:

Sinlev evimin fotolarını dün ekleyip kaldırdım

Pınariskovimoskoviskiçim

evet haklısın zaten aslım bende şuanda iptal ettim gg den 100 adet için fiyat bekliyorum hemde kınası tüyüde üstünde 1,60 tl :d

BENDE MEMNUN OLDUM CANIM..

birazdan elimde olacak ben sana satın aldığım kişinin sayfasını vereyim ona sor ..
ben oradan çok alışveriş yaptım sıkıntı olmaz.
zaten paran satıcıya değil sitenin hesabında bekliyor ürün sana ulaşında sayfandan onay verince para satıcıya aktarılıyor

bak canım bu link üzerinden satıcıya mesaj at çıkarılmasını istediğin parça varsa yaz ve fiyat iste ..
ben tüm parçaları aldım çöp kovası dışında 132 tl ödedim kargo satıcıya ait üstelik

PRİMANOVA FELİSYA 7 PARÇA BANYO SETİ GittiGidiyor'da 81650771

acı değil de ilişki sonrası hafif sızı oluyor o da normal.
yeterli önsevişme ve vaji sıvısı önemli

Beynelminel arkadaşım çok güzel yazmışssın.Umarım bende bu dengeyi kurmayı becerebilirim.Yoksa hem kendimi hem nişanlımı çok yıpratıyorum.
Söylediğim gibi karşılıklı yıpranırsınız.
Sen kafana göre katıl ben sadece kendi hayatımı baz alarak cevapladım.

Kzı benim kv hiç birşeye karışmıyor sadece laf sokuyor. Kayınpederde herşeyime karışıyor. Düşün halıların koltukalrın üstüne örtü serelim öyle kullanalım. Bu salonda büyük kirletmeyin koltukların üstüne güzelce örtelim. Öyle çok arkadaşta çağırmayın vs. diyor.

Hayırlı olsun kuşum güle güle kullan

aslıııııı benden de bir soru

dinlenebildin mi peki :26: hep balayı hayali kuruyoruz ya işte uyucaz dinlenicez tüm stres bitecek falan öyle oldu mu :26:

bizim şuan evimizde kullandığımız pembe sana gönderirdim ama eskidi

hardal da alabilirsin,mor da var setinde o da olabilir

aslıııııı ne ara ekleyip kaldırıyorsun neden ben görmüyorummmm yazık banaaaa

Canım herşeyden önce nişanlılığın böyle arada kalmış bi süreç olduğunu bilmen gerek. yani evlilik gibi değil bekarlık gibide değil. bu süreçte nişanlının ailesinin kalbini kırmamalısın. herkes senin kadar özverili düşünceli olamayabilir. öyle kabul etmek lazım. evlendikten sonra görüşüp görüşmeyeceğini anlarsın ama şu an daha yeni yeni yuvanızı kurarken böyle tartışmalara girme bence. sana söylediklerini nişanlına anlat. ama onlara karşı belli etme. bende yaşadım bu tür olaylar ama hep olgunlukla yaklaştım hiç bişey kaybetmedim. nişanlım dahada üzerime düştü üzülmemem için elinden geleni daha çok yaptı. işallah düzelir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…