Özlemm bu kaşıkları biizm burda 1 tl ye satıolar :26:
bak burda da öyle
Hürrem Kaşık Seti sadece 5.90 TL!
acı değil de ilişki sonrası hafif sızı oluyor o da normal.
yeterli önsevişme ve vaji sıvısı önemli
Söylediğim gibi karşılıklı yıpranırsınız.
Sen kafana göre katıl ben sadece kendi hayatımı baz alarak cevapladım.
Kzı benim kv hiç birşeye karışmıyor sadece laf sokuyor. Kayınpederde herşeyime karışıyor. Düşün halıların koltukalrın üstüne örtü serelim öyle kullanalım. Bu salonda büyük kirletmeyin koltukların üstüne güzelce örtelim. Öyle çok arkadaşta çağırmayın vs. diyor.
Hayırlı olsun kuşum güle güle kullan
aslıııııı benden de bir soru
dinlenebildin mi peki :26: hep balayı hayali kuruyoruz ya işte uyucaz dinlenicez tüm stres bitecek falan öyle oldu mu :26:
Zahra bunlar eminönünde 1 tl görmüştüm yanılmıyorsam birde orada pazarlık şansında var. Hani fazla alınıyorsa pazarlıkta yapabilirsiniz.ÖZlem veya sen artık kim alıyorsa
kızlar dün banyo takımımı aldımmmmmmm gg den kaptım koçtaşa göre 38 lira daha indirimli aldım
ÇÖP KOVASINI ALMADIM HİJYENİK BULMUYORUM ÇÜNKÜ ..
benim banyom mavi normalde ama ben mavi rengi pek sevmiyrum ama maviye mor pembe sarıyı da çok yakıştırıyorum. ve evimde herşeyimi ağır başlı antik meşe cappucibo tonlarında yaptığım için banyomun cııl cıvıl olmasını istedim veeeee bu banyo setini aldımmm
banyoma bakabilirsininiz zaten küçük şirin bir banyom var
KURTULUŞ EMLAK'TAN KİRALIK YENİ BİNADA, İlan No: 3448-2415
ama şuanda buna uygun halı bulamıyorum
Eki Görüntüle 682360
birkaç model halı var ama seçemedim sizce hangisi çiçekli olanı kociş beğenmedi bende zaten aslında düz renk olanı istiyorum ama yinede kararsızımmm
Eki Görüntüle 682361
Eki Görüntüle 682362
canım evinide banyonuda çok beğendim. Tam benlik cıvıl cıvılIşallah bizde gönlümüze göre bi ev bulur yerleşiriz
Banyo paspasının düz mavi olanı daha çok beğendim
Merhabalar
Kocaman kocaman gülümsüyorum çünkü sonunda beklediğim teklifi aldım
İyikide beklemişimm :) Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı :)
Aslım ben balayına çıkmayacağım için rahat rahat dinlencem.pınarım pek dinlenebildiğim söylenemez.
çünkü bu sefer hadi tatile geldik dolu dolu geçirelim diyorsun. etrafı geziyorsun,otelde aktivitelere katılıyorsun ya da deniz vs.
eee odaya gelince uyuyorsun ama yeterli değil. bir deo heyecan ve olay oluyor.
yine yorgun dönüyorsun ..
ben hala yorgunumiş başı yaptım. eve gidince yemek vs derken zaman geçiyor.
Anladım canımKuzum ben almıyorum Özlem için didim
Merhabalar
Kocaman kocaman gülümsüyorum çünkü sonunda beklediğim teklifi aldım
İyikide beklemişimm :) Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı :)
pınarım pek dinlenebildiğim söylenemez.
çünkü bu sefer hadi tatile geldik dolu dolu geçirelim diyorsun. etrafı geziyorsun,otelde aktivitelere katılıyorsun ya da deniz vs.
eee odaya gelince uyuyorsun ama yeterli değil. bir deo heyecan ve olay oluyor.
yine yorgun dönüyorsun ..
ben hala yorgunumiş başı yaptım. eve gidince yemek vs derken zaman geçiyor.
Aslım ben balayına çıkmayacağım için rahat rahat dinlencem.
Her şekilde dinlencem çünkü aşkımın sınavı varmış genellikle yalnız yatarım diye düşünüyorum
dinlenebilcek olamn çok güzel
Gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 10 gün izin alırdım işten
Aileleri idare etmek zor. bizim de ailesi 1 -1,5 saatlik uzaktalar evi biz arıyoruz kv ve kp den ses çıkmıyor hiç arayıp neler yapıyorsunuz kızım bulabildiniz mi evi diye sormuyorlar boş boş gezmeyin gezerken alışverişniz yapın diyorlar ama nişanlım istemeden de parasını göndermiyorlar. gelinliğine sen bak ben gelemesemde evde görürüm dedi ama nişanlıma da gelirim gelinlik için demş.en son konuştuğumda birlikte gelinlik bakalım dedim. kimisi çok karışır kimisi hiç karışmaz.
gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 20 gün izin alırdım işten
hadi yaaatam bir hayal kırıklığı yaşadım şu anda
dün gece yorgun argın yatağa girdim annem yanımdaydı ahh bi balayım gelse şöyle sabah erken kalkma derdi olmadan uyusam dinlensem dedim
annem sen öyle san dedi bananeyi kasttettiyse artık
ondan sorayım dedim , anneler her zaman haklı çıkmak zorunda mı yaa
gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 10 gün izin alırdım işten
kızlar dün banyo takımımı aldımmmmmmm gg den kaptım koçtaşa göre 38 lira daha indirimli aldım
ÇÖP KOVASINI ALMADIM HİJYENİK BULMUYORUM ÇÜNKÜ ..
benim banyom mavi normalde ama ben mavi rengi pek sevmiyrum ama maviye mor pembe sarıyı da çok yakıştırıyorum. ve evimde herşeyimi ağır başlı antik meşe cappucibo tonlarında yaptığım için banyomun cııl cıvıl olmasını istedim veeeee bu banyo setini aldımmm
banyoma bakabilirsininiz zaten küçük şirin bir banyom var
KURTULUŞ EMLAK'TAN KİRALIK YENİ BİNADA, İlan No: 3448-2415
ama şuanda buna uygun halı bulamıyorum
Eki Görüntüle 682360
birkaç model halı var ama seçemedim sizce hangisi çiçekli olanı kociş beğenmedi bende zaten aslında düz renk olanı istiyorum ama yinede kararsızımmm
Eki Görüntüle 682361
Eki Görüntüle 682362
amin amindarısı herkese..
evine baktım odalar ferah geniş .
banyoda şeker. paspas beyazlı mavili alabilirsin.
soruna cevap veriyorum ;
eveeeeeeeeetttttttttttttttt
sürekli sabah akşam gece 3-5 fark etmiyor
tek sorun banyo sonrası saç kurutmak :18: fenalık geliyordu.
şimdi istesek de o kadar olmuyorev yemek iş biz pert
karanlıkta nasıl göreceğiz ya o sıvıyı biz ona anlam veremiyorummm ben
acı değil de ilişki sonrası hafif sızı oluyor o da normal.
yeterli önsevişme ve vaji sıvısı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?