'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özlemm bu kaşıkları biizm burda 1 tl ye satıolar :26:

bak burda da öyle

Hürrem Kaşık Seti sadece 5.90 TL!

zaten iptal ettim canım belkide hazır kınalı tüllü olanlardan yaptırırım gg den

acı değil de ilişki sonrası hafif sızı oluyor o da normal.
yeterli önsevişme ve vaji sıvısı önemli

vay vay vay görsekte o günleri hayırlısıyla cahillikten kurtulsak

TEŞEKKÜR EDERİM HATİCEMMMMM SAĞOLASIN

aslıııııı benden de bir soru

dinlenebildin mi peki :26: hep balayı hayali kuruyoruz ya işte uyucaz dinlenicez tüm stres bitecek falan öyle oldu mu :26:

pınarım pek dinlenebildiğim söylenemez.

çünkü bu sefer hadi tatile geldik dolu dolu geçirelim diyorsun. etrafı geziyorsun,otelde aktivitelere katılıyorsun ya da deniz vs.
eee odaya gelince uyuyorsun ama yeterli değil. bir de o heyecan ve olay oluyor.

yine yorgun dönüyorsun ..

ben hala yorgunum iş başı yaptım. eve gidince yemek vs derken zaman geçiyor.

Merhabalar

Kocaman kocaman gülümsüyorum çünkü sonunda beklediğim teklifi aldım
İyikide beklemişimm :) Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı :)

canım evinide banyonuda çok beğendim. tam benlik cıvıl cıvıl işallah bizde gönlümüze göre bi ev bulur yerleşiriz

banyo paspasının düz mavi olanı daha çok beğendim

canım evinide banyonuda çok beğendim. Tam benlik cıvıl cıvıl Işallah bizde gönlümüze göre bi ev bulur yerleşiriz

Banyo paspasının düz mavi olanı daha çok beğendim

teşekkür ederim canım .
Allah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah .
Sanırım o düz olanı alacağım bende

Aslım ben balayına çıkmayacağım için rahat rahat dinlencem.
Her şekilde dinlencem çünkü aşkımın sınavı varmış genellikle yalnız yatarım diye düşünüyorum

Kuzum ben almıyorum Özlem için didim
Anladım canım
Merhabalar

Kocaman kocaman gülümsüyorum çünkü sonunda beklediğim teklifi aldım
İyikide beklemişimm :) Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı :)

Hayırlı olsun oh ne güzel

hadi yaaa tam bir hayal kırıklığı yaşadım şu anda

dün gece yorgun argın yatağa girdim annem yanımdaydı ahh bi balayım gelse şöyle sabah erken kalkma derdi olmadan uyusam dinlensem dedim

annem sen öyle san dedi bana neyi kasttettiyse artık

ondan sorayım dedim , anneler her zaman haklı çıkmak zorunda mı yaa

Aslım ben balayına çıkmayacağım için rahat rahat dinlencem.
Her şekilde dinlencem çünkü aşkımın sınavı varmış genellikle yalnız yatarım diye düşünüyorum

dinlenebilcek olamn çok güzel
gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 10 gün izin alırdım işten

Gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 10 gün izin alırdım işten

nikahım pazar..
Ben perşembe cuma cmts işe gitmicem 6 gün tatildeyim cmts dönüş yapıcam birsonraki perşemce işe başlarım ortalama 13 gün izin alıcam tatil dönüşü 4 gün yetrmi aslım

Günaydın kızlarrr
Kv den çekenler listesi yapsak bayağı bi uzar herhalde.
Bende gelişmeler oluyor gibi. Annem aramış konuşmuş. Benim memleketimde hem kına hem düğün bi arada olacaktı öyle konuşulmuştu. kv unutmuş herhalde. annem hatırlatmış sağolsun. Değilse o da arada kaynıcaktı yaf. Neyse hayırlısı yahuuu.
Sınav stresine giremedim bi türlü bu streslerden haa. Cumartesi ilk vizem var ve ben çalışamıyorum. Off Poff

Özlem cnm mutfagına bayıldım. Acık renk ne güzel. Güle Güle oturun inşallah.
Banyo takımlarında hoşmuş. Benim banyom kırmızı fayanslı koyu ama cart bi renk değil. nasıl bi renk alsam acaba

gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 20 gün izin alırdım işten

ben 15 gün alacağım o yüzden rahatım.
Bir hafta nikahtan önce 2 hafta nikahtan sonra olmak üzere
Evimin düzeni oturuncada işe başlamış olacağım. Tabi her şey hep değiştiği için emin değilim.

Bende balayımızda inş dinlenmeyi düşünüyorum. fiziki ve ruhsal olarak :) düşünce yorgunluğu olmayacak en azından

Ay teşekkür ederim arkadaşlar :) Mutluluk paylaşıkça artarmış gerçekten sağolun :)

anneler hep haklı çıkar zatennn canımm resmen kalıyorum söylediklerini yaşayınca

gerçekten insanı etkiliyor yorgunluk şimdiki aklım olsa 10 gün izin alırdım işten

aslıı sen balayından sonra hemen iş başı mı yaptın :26:

hayırlı uğulrlu olsun canım bende daha almadım yawww nasıl bişey alsam kiii :44::44::44::44:

ben saçımı kestireceğim zaten rahata ereceğim nasıl olsa kına gecesinde postij takacağım

sinlev evet hemen iş başı yaptım

şirket opsiyon sağlamıyor fazla.

özlemcim yeter tabii o ara ev işlerine sarmazsan.

Haticem sanırım düzen 1-1,5 ayda oturur:44: ben hala mutfagımda ne nerde bilmiyorum dolapların içi içime sinmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…