'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslım gerçekten 3- 5 dedin tırstım.
Ben sadece 1 için hazırlamaya çalışıyordum.
Heleki benim saçları kurutmak Allahım öldüm ben:18:

SAdece Askım kimseyi takmamaya çalışmak en iyisi yoksa benim gibi mide ilaçalrı ve ağrı kesicilerle gezer her hafta yeni bir sağlık sorunuyla karşılaşırsın.

nikahım pazar..
Ben perşembe cuma cmts işe gitmicem 6 gün tatildeyim cmts dönüş yapıcam birsonraki perşemce işe başlarım ortalama 13 gün izin alıcam tatil dönüşü 4 gün yetrmi aslım
ay ben tatil dönüşü hemen pazartesi işe başlayacağım iznim yok zaten benim rapor alacağım 3 gün falan

ay ben tatil dönüşü hemen pazartesi işe başlayacağım iznim yok zaten benim rapor alacağım 3 gün falan

Hepimiz tatiller yetermi diye bakıyoruz.
Ben 20 gün olacak diye kendi kendime söylüyorum ama izin verecekmi diye hiç düşünmedim.
Nikah işleri için bile haftasonu hallet diyen amirimin insafında ve kanuni hakkımı kullanma niyetindeyim.

anladın sen neyi kastettiğini

ben burdayki ablayla konuştum da tatile gidecek misiniz dedi evet dedim. pazar günü zaten nikah pazartesi salı çarşmaba evlilik izni var perşenbe cuma yı rapor alırım dedim o da başkan idare ederdi ama şehirdışına çıkarsan olmaz dedi. bende dedim o zaman o günlere rapor aırım düğünden önceki perşembe cumayı izin isterim başkandan 11 gün eder toplam

genelde 100 lirayı aşıyor zaten değil mi böyle şık şeyler ben sosyete pazarına falan bakayım konyaya gidersem dedim ama zor görünüyo yolladığın satıcının tüm ürünlerini inceliyorum şimdi canım çok teşekkür ederim yardımın için

bi kaç gün evinde geçirebilseydin daha iyi olurdu belki senin için canım:26:

Aslım gerçekten 3- 5 dedin tırstım.
Ben sadece 1 için hazırlamaya çalışıyordum.
Heleki benim saçları kurutmak Allahım öldüm ben:18:

valla Haticem oluyor planlı olmuyor hani Oya demişti ya bazen tam banyodan cıkınca yine oluyor diye

benim de saçlar gür cok sıkıcı oluyor.. kestircem artık

bizim balayı dönüşü ramazan başlıyor dostlar biz artık tatil sonrası dinleniiriz diyoruz...
bi de ben öyle değişik bi şehire gittiğimde gezmek isterim heyecan yapar erkenden kalkarım falan aslının dediği gibi başka heyecanlar da olcak amaneeynn

evet
bazen geçiyor bile

banyo yapmaktan aşındık diye dalga geçiyorduk

balayı ayrı özel. güzel geçirin bence onu doya doya izlemek öpmek sarılmak ayy özledim ya.

benimde saçlarımı kestirmem lazım o zaman kurutmak şimdi bile zor geliyor 2-3 geçiyor bile hoohooo kesin kestirmeliyim

Balayı olmasa da benimde aynı olcak gibi evimizde.. Ama ramazan giriyor hemen 3 gün sonra düğünden :) bakalım nasıl olacak.
Valla canım benim bende takmamaya çalışıyorum ama bi süre takıp sonra unutuyorum. çabuk geçen bi yapıya sahibim Allahtan. İsmim sultan bu arada rumuz yazmak sıkıntı olabilir
Valla aileler kendi konusup anlaşsa ben herşeye tamam derim ama işte.
Ben abimin eşiyle konuşmuyordum. o konuşmaya çalışıo falan. birazz önce babamın telefonundan aradı. açmış bulundum. mecbur konustum. çeyizimi tamamlayacaklarmış annemle beraber de bilmem ne. pff aslında bi yandan iyi de bi yandan da kötü. aman iyice daral geldi bu konulardan pih.

balayındayken o beni uyandırıyodu sabaha karsı

evlenince işe gitmeden sana yapcam aynısını diyordum ama yemiyor sonrasında banyo ,saç kurutma ben zararlı çıkarım

benim saçlarda zor kurur. benimki diyo ben kuruturum :) dedim dene görürsün saçlarımı biraz kestirmiştim kıyamet kopmuştu :))

Son düzenleme:
muhabbetin alasına gelmişim resmen
aslı o zaman bi soru da benden
ya 2-3 falan diyon bazen geçiyo diyon ya sanki ben çok üşencekmişimd e canım istemicekmiş gibi geliyo bana
isteksizlik oluyo mu sende canım, gerçi daha çok yeni ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…