- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ay ben tatil dönüşü hemen pazartesi işe başlayacağım iznim yok zaten benim rapor alacağım 3 gün falannikahım pazar..
Ben perşembe cuma cmts işe gitmicem 6 gün tatildeyim cmts dönüş yapıcam birsonraki perşemce işe başlarım ortalama 13 gün izin alıcam tatil dönüşü 4 gün yetrmi aslım
ay ben tatil dönüşü hemen pazartesi işe başlayacağım iznim yok zaten benim rapor alacağım 3 gün falan
hadi yaaatam bir hayal kırıklığı yaşadım şu anda
dün gece yorgun argın yatağa girdim annem yanımdaydı ahh bi balayım gelse şöyle sabah erken kalkma derdi olmadan uyusam dinlensem dedim
annem sen öyle san dedi bananeyi kasttettiyse artık
ondan sorayım dedim , anneler her zaman haklı çıkmak zorunda mı yaa
miraabbbbaaaa
ben burdayki ablayla konuştum da tatile gidecek misiniz dedi evet dedim. pazar günü zaten nikah pazartesi salı çarşmaba evlilik izni var perşenbe cuma yı rapor alırım dedim o da başkan idare ederdi ama şehirdışına çıkarsan olmaz dedi. bende dedim o zaman o günlere rapor aırım düğünden önceki perşembe cumayı izin isterim başkandan 11 gün eder toplamHepimiz tatiller yetermi diye bakıyoruz.
Ben 20 gün olacak diye kendi kendime söylüyorum ama izin verecekmi diye hiç düşünmedim.
Nikah işleri için bile haftasonu hallet diyen amirimin insafında ve kanuni hakkımı kullanma niyetindeyim.
BENDE MEMNUN OLDUM CANIM..
birazdan elimde olacak ben sana satın aldığım kişinin sayfasını vereyim ona sor ..
ben oradan çok alışveriş yaptım sıkıntı olmaz.
zaten paran satıcıya değil sitenin hesabında bekliyor ürün sana ulaşında sayfandan onay verince para satıcıya aktarılıyor
bak canım bu link üzerinden satıcıya mesaj at çıkarılmasını istediğin parça varsa yaz ve fiyat iste ..
ben tüm parçaları aldım çöp kovası dışında 132 tl ödedim kargo satıcıya ait üstelik
PRİMANOVA FELİSYA 7 PARÇA BANYO SETİ GittiGidiyor'da 81650771
sinlev evet hemen iş başı yaptım
şirket opsiyon sağlamıyor fazla.
özlemcim yetertabii o ara ev işlerine sarmazsan.
Haticem sanırım düzen 1-1,5 ayda oturur:44: ben hala mutfagımda ne nerde bilmiyorum dolapların içi içime sinmedi.
Aslım gerçekten 3- 5 dedin tırstım.
Ben sadece 1 için hazırlamaya çalışıyordum.
Heleki benim saçları kurutmak Allahım öldüm ben:18:
valla Haticem oluyorplanlı olmuyor hani Oya demişti ya bazen tam banyodan cıkınca yine oluyor diye
benim de saçlar gür cok sıkıcı oluyor.. kestircem artık
hoş geldin fıstık kızlar ben çıkıyorum az işim var. Öpüldünüz
evetvalla bence günde 2-3 kez
hahahahahhbenimde aklıma hep sabah uyanınca yapmak geliyor
evet
bazen geçiyor bile
banyo yapmaktan aşındık diye dalga geçiyorduk
balayı ayrı özel. güzel geçirin benceonu doya doya izlemek öpmek sarılmak ayy özledim ya.
Aslım gerçekten 3- 5 dedin tırstım.
Ben sadece 1 için hazırlamaya çalışıyordum.
Heleki benim saçları kurutmak Allahım öldüm ben:18:
SAdece Askım kimseyi takmamaya çalışmak en iyisi yoksa benim gibi mide ilaçalrı ve ağrı kesicilerle gezer her hafta yeni bir sağlık sorunuyla karşılaşırsın.
balayındayken o beni uyandırıyodu sabaha karsı
evlenince işe gitmeden sana yapcam aynısını diyordum ama yemiyorsonrasında banyo ,saç kurutma ben zararlı çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?