'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet ilk ay alışma dönemleri zor olur. bi de tatilde orda burda harcarız bayağı bi para

askılı dantelli bodylerden mi alsam bende acaba odada falan giymek için... normalde kullanmadığım için hiç bilmem onları nerden alayım????
loya da babaydoll var mıydı güzel????? mayıs başı maaşı alır almaz ordayım

ben altın hesabı kullanıyorum ama kısa vadeli düşünmediğim için sorun olmuyor yani ben atabildiğim kadar atıyorum ilerde elimize gelecek sonunda Allah hayırlı yerlerde kullandırmayı nasip eder inş. bizimde kredi kartlarımız kabarık takılan paralarla önce onunkini kapatırız kalırsa benim kredi kartımı kapatacağız bakalım

Günaydın hepinize

şöyle hızlıca bir geçmişi okudum geldim,bugün izinliyim birazdan evime gidicem temizlik yapmaya banyo wc kalmıştı birde süpürge vileda yapıcam yarın mobilyalarım geliyor işte o zaman gerçek bir eve benziyecek :) Hepinizi öptüm bana kolay gelsinn

Hüm bi öğle arası buluşup birlikte mi gitsek kiiiiii

Hemşoooommmmmmm
Kuzum nerelerdesin yaaaaa
Oyyy ne güzel yaaa, herşey yoluna giriyoorrrr
Resim at bizim içindeeeeeee

Humm benim 2014 te baslicak odemelerr.//

Elifkovic is icin gidiyorumm canimm aksam geri doncez:))

Ozgee bence de biriktir at kenara senn :))

Altin hesabi kesinlikle mantikli ki suan dusukken alin yukseliyo yavastann :) vallahi ben nisanlinin subatta buraya geldiginde elinde toplu parasi vardi aldim elinden ohh smdi ikimizinde parasi ortak altin hesabinda suanda:)
Hic ayri gayrimiz olmadi bizim o yuzden skinti yapmiyorum kmden harcariz fln die kimde varsa o harcasin ama mutlu huzurlu olalim :)

En güzeli canım sen ben olmaması gerek. bizde de yok onun parası benm param sorun değil.

Dilacan azcık duraydın yahuuu
Tadımlık gibi olmuş

Kızlar ben bu para işlerini hiç düşünmedim, hatta sevdicekle de hiç düşünmedik

Sadece düğünü erkene almak istediğinde ben eksiklerim var, hayallerim var dedim, o da mayıs ayında ödenecek şekilde al kredi kartıyla istediğini demişti
Bende almaya başladım işte dün

Bazuıları parayı bana vereceksin ben harçlık veririm diyormuş

Canim is icin geldik kalamicazz :))
Yoksa bende isterm az gezerdik hem :)

Bazuıları parayı bana vereceksin ben harçlık veririm diyormuş

Neyyy.// daha neler :))
Bu arada kizlar geldik biz uzun sure gelemem hepinizi cok opuyorummm:)

kızlar tanıştırayım bu benim müstakbel kızım olur
böyle bişey doğurmak istiyom ben

Kızlar kısaca geçmişi okudum.

Bizde geçen gün düşündük nasıl yaparız diye.
Sonuç onun aylık 2650 kredi ödemesi var. (2 Kredi ödüyor aşk)
Benimde aylık 437 kredi ödemem var. Toplam 3087 tl kredi ödememiz var.
Faturalar, kredi kartları vs ödemeleri nasıl yapacağız daha hı birde kredi kartlarımızın taksitleri var yandık biz.
Neyseki gelirimiz sabit aylık ödemeler aksamadığı için faizlerle boğuşmayız diye düşünüyorum. İlk bir senede bütçemize dikkat etmemiz lazım ucu ucuna yetişecek herşey :18: inşallah
Ortak hesap için düşündük ama karar veremedik zaten alınanlar ödenenler belli ikimizde internet bankacılığı kullanıyoruz keza sıkıntı olmaz sanırım.

Kim ev temizliyorsa gözü aydın ben henüz o aşamaya gelemedim.

Bu akşam kına gecesi yarında aşkla düğüne katılacağım.

Dilam kuzum seni görmedim bir sorun yok inşallah

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…